Kaynanamın edepsizligi...

sen de, ben de sizi hiç görmüyorum banyo yaparken babamı hiç mi umursamıyorsun desene. bu şekilde konuşana usturuplu bir dille cevap versende anlamaz, sen de onun anladığı dilden konuş derim.

Üyelik pasif ama genede soyleyeyim
Benim kaynana esimle bana kocasıyla nasıl yatıp kalktığını anlatırdi !!
Ve bir gün esimle biz yatak odamizda otururken banyoda çıktıği gibi çırılçıplak odamiza geldi biz şok olduk ve esime diyor ki benim a...im fıstık gibi valla senin karının ki kara dir falan dedi bir kaç sefer igrendim allah carpsin

Yuhhh o nasıl igrenc bir sapikmis ya

Üyelik pasif ama genede soyleyeyim
Benim kaynana esimle bana kocasıyla nasıl yatıp kalktığını anlatırdi !!
Ve bir gün esimle biz yatak odamizda otururken banyoda çıktıği gibi çırılçıplak odamiza geldi biz şok olduk ve esime diyor ki benim a...im fıstık gibi valla senin karının ki kara dir falan dedi bir kaç sefer igrendim allah carpsin

Her seferinde şaşırmayacağım artık bundan fazla ne olabilir diyorum yine yanılıyorum gerçekten ohaa:oha::kusmuk:

Her seferinde şaşırmayacağım artık bundan fazla ne olabilir diyorum yine yanılıyorum gerçekten ohaa:oha::kusmuk:
Yuhhh o nasıl igrenc bir sapikmis ya

Öyle bir piskoLojik vaka ile 3 senedir uğraşıyorum eşim olacağın gözleri kör .. Anasını bırakıp ayrı eve cikamiyor Muş kadın bana neler neler yaptı çok bunalimdayim cidden

Back
X