• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın gereksiz lafları. Artık he deyip geçmekten yoruldum

"ya he he" lafını yanlış yerlerde kullanıyorsunuz
Günaydın denince he he demek gibi saçma kullanıyorsunuz yani
kvniz belli ki paronayak biri ve sürekli olumsuz düşünüyor sizde onu Allah korusun olumlu düşün olumlu olsun gibi şeylerle geçiştirebilirsiniz
Kadına he derseniz ikna olmayıp 3 4 kez daha söyler
Hergün kvye gitmek kimsenin işine gelmez
Eşinize canım sen onun oğlusun iyi geliyorsundur beni görünce ya da arayınca hep olumsuz şeyler konuşuyor herşey kötü olacakmış gibi
Üzülsün istemiyorum sen uğra da gel bende şu bulaşıkları halledeyim tarzı durumu halledin
Yapamam diyorsanız da uzağa taşının
Ama belli ki kvniz fitne fücur değil sadece ilgi bekleyen bi yaşlı
bizimkiler gibi olsa kvniz elinizde bıçakla dolaşırdınız sanırım 🥴

Çünkü hergün beraberiz işten geliyor annemle konuştun mu annemle görğltün mü annemi aradın mı anneme gittin mi deyip duruyor sonra hoop annesine gidiyoruz engel olmuyorum kırmamak için sinşr oluyorum

Böyle şeylerin kırmamak için olduğunu düşünmüyorum.
Kavga çıkmasın diye olabilir ancak.
O siz sıkılıyor musunuz diye düşünüyor mu?

Benim kv de görümcem için sürekli ‘o senin ablan ne derse desin alttan alman lazım ses çıkarmaman lazım ablaya laf edilmez eğer laf edersen kardeşlerin arasını bozan sen olursun. Bir daha görüşmezler bak’ diyordu bana. Eşimin 2 ailesi var. Biyolojik aile ve büyüten aile. Bunlar biyolojik aile olan kısım. Yıllarca ayrı kalmışlar beni senin yüzünden yine görüşmezler diye manipüle etmeye çalışıyordu. Bende ‘bu saygısızlıklarına devam ederse zaten görüşemeyecekler kocam onu silecek’ deyince Sustu kaldı. Bazen abartmadan söylenmesi gerekeni söylemeliyiz.

Bütün konularınız okudum, ay valla öyle yorumlar yazıyorsunuz ki kahkaha attım bazılarına. Ama herşeyi bu kadar kafaya takarsanız ilişkiniz yürümez. Ayrıca kendinizden büyük insanlarla daha saygılı konuşmalısınız.

Siz he anne heee , demek yerine neden sahipsiz kalsın anne kocası var çoluk çocuğu var . Niye böyle düşünüyorsun diyerek biraz muhabbet ettiniz sorguladiniz mı?
Çok konuştuk hergün söylediği için. İlk konultugumuz şey değil yani
Eşi var çoluğu çocugu var diyorum
E o el oğludur siz baba evisiniz diyor

Çünkü hergün beraberiz işten geliyor annemle konuştun mu annemle görğltün mü annemi aradın mı anneme gittin mi deyip duruyor sonra hoop annesine gidiyoruz engel olmuyorum kırmamak için sinşr oluyorum
Sinir olmanız gereken kişi kv değil, eşiniz. Eşinize söyleyin o istediği kadar gitsin görsün, içinizden gelmeyin şeyleri yapmayın.

Eşin senin ailene karşı nasıl? Sizin ilişkilerinize karışır mı?
"He anne he" tavrı çok itici.
Tamam der geçeriz, buna okeyim ama çirkinleşmeye gerek yok. Böyle davranınca çok anlayışlı, idare eden gelin olmazsın, sevimsiz olursun.
Nezaket önemli.

kv belli ki paranoyak. bir yaştan sonra ölüm korkusu başlıyor. belki bizler de öyle olacağız ilerde. anlayışlı olmak lazım. sen merak etme anne gözün arkada kalmasın demek çok zor olmasa gerek? belli ki kadın geçiştirildiğini anlamış, cevaplarınızdan tatmin olmamış ki konuyu kapatamıyor. onun içini rahatlatsanız bu kadar konuşmazdı bence.

kv belli ki paranoyak. bir yaştan sonra ölüm korkusu başlıyor. belki bizler de öyle olacağız ilerde. anlayışlı olmak lazım. sen merak etme anne gözün arkada kalmasın demek çok zor olmasa gerek? belli ki kadın geçiştirildiğini anlamış, cevaplarınızdan tatmin olmamış ki konuyu kapatamıyor. onun içini rahatlatsanız bu kadar konuşmazdı bence.
Biz evlendikten beri aynı konuyu konusuyoruz ypruldım artık.

Biz evlendikten beri aynı konuyu konusuyoruz ypruldım artık.
o zaman söyleyin
anne valla yeter yıldım artık aynı konudan

senin kızında bir problem var da ben mi bilmiyorum ikide bir bize emanet ediyorsun vs diyebilirsiniz

he hee de çözüm değil bazı bazı

Back
X