• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamin iftirasi

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.509
13.342
248
iyi aksamlar herkese.4 yillik evliyim guzel mutlu bi evliligimiz var cok sukur.esimin ailesi ozellikle gorumcem beni hayattan bezdiriyor.kv arada laf sokar ama yasliligina verip simdiye kadar hep sustum taki bugun duyduklarim kadar.esimin kuzeniyle birbirimize gidip geliriz oda evli.esiyle cok iyi anlasiriz severiz birbirimizi.bugun beni aradi ve dediki kaynanan birilerine demis ki x(yani kuzenin esi)yoldan cikmis benim gelinide yoldan cikariyor.ben sok oldum tabi.hem cok uzuldum hemde o kisiye de mahcup oldum.kaynanamin boyle bisey yapmis olabilecegini dusunmek bile cok kotu.esime anlattim oda cok uzuldu ve arayip sor dedi.bende olmaz yuzyuze soracam dedim.simdi nasi bi yol izlemeliyim ya inkar ederse yada bu yalansa nasi ispatlayacagim.

iyi aksamlar herkese.4 yillik evliyim guzel mutlu bi evliligimiz var cok sukur.esimin ailesi ozellikle gorumcem beni hayattan bezdiriyor.kv arada laf sokar ama yasliligina verip simdiye kadar hep sustum taki bugun duyduklarim kadar.esimin kuzeniyle birbirimize gidip geliriz oda evli.esiyle cok iyi anlasiriz severiz birbirimizi.bugun beni aradi ve dediki kaynanan birilerine demis ki x(yani kuzenin esi)yoldan cikmis benim gelinide yoldan cikariyor.ben sok oldum tabi.hem cok uzuldum hemde o kisiye de mahcup oldum.kaynanamin boyle bisey yapmis olabilecegini dusunmek bile cok kotu.esime anlattim oda cok uzuldu ve arayip sor dedi.bende olmaz yuzyuze soracam dedim.simdi nasi bi yol izlemeliyim ya inkar ederse yada bu yalansa nasi ispatlayacagim.
Bunu esin varken sor
Yalniz konusma oda sahit olsun
Varsa kaniti gostersin
Arkadan kuru sikmayla olmuyor bu isler
Sesini yukseltme sakin ol

Belki abartıp yalan söylediler. Emin misiniz öyle konuştuğuna?

Ki öyle bi şey varsa da aaa kızım yok öyle bi şey sen yanlış anlamışsın. Ben öyle demek istemedim aslında gibi zırvalar büyük ihtimalle. Ben bu lafı kaldıramam deyip mesafe koycaksınız başka yapabileceğiniz bi şey yok ne yazık ki..

Birincisi esin sadece uzuldu mu bu duruma?
Annesini arayip anne bu dogru mu demesi gerekmez mi?:KK12:

Ikincisi kayinvalidene bunu sor ve inkar ederse sana bunu ileten kisilerle kayinvalideni yuzlestir.:mapus:

Birincisi esin sadece uzuldu mu bu duruma?
Annesini arayip anne bu dogru mu demesi gerekmez mi?:KK12:

Ikincisi kayinvalidene bunu sor ve inkar ederse sana bunu ileten kisilerle kayinvalideni yuzlestir.:mapus:
esim sen sor ben sonra devreye girerim dedi.kv yuzlesmek istemezse anlarim ki dogru soylenenler.cunku biri bana boyle bisey soylese yalansa hemen yuzlesmek isterim

Bu iftirayi atanda düşünmüyo mu (yani kvniz) öyle bişey olsa bile atıyorum kV ninde adı gider sonuçta onun soyadını tasiyosunuz
Ne kadar çirkin ayıp bişey
Allah ıslah etsin

O kuzenin esiylede yuzlestirmeyi unutma

esim sen sor ben sonra devreye girerim dedi.kv yuzlesmek istemezse anlarim ki dogru soylenenler.cunku biri bana boyle bisey soylese yalansa hemen yuzlesmek isterim
Bence direkt oyle dememistir eger kendini bilen biriyse.
Kesinlikle yuzlestir. Cok tepki vererek degil ama.
Eger ki gercekse duyduklarin o zaman esinle gerektigi sekilde davranirsiniz

Bu iftirayi atanda düşünmüyo mu (yani kvniz) öyle bişey olsa bile atıyorum kV ninde adı gider sonuçta onun soyadını tasiyosunuz
Ne kadar çirkin ayıp bişey
Allah ıslah etsin

O kuzenin esiylede yuzlestirmeyi unutma
evet buna da sinir oldum kaldi ki cok agir bi laf nasi soyler.kuzenimin esine de baska biri soylemis.soyledigi kisiyle yuzlestirmek istiyorum

Yuzleştircem sizi demiceksin, o kisiyle kv nin yanina gideceksin.. Yanlarinda da konuyu acacaksin.. Bak birdaha gıkı cikiyormu.. Ne kadarda inkar etsede..

Insanlar namusunuza dil uzatmaya kalkmış bana göre. Kayinvalideniz demiş olabilir başkası uydurabilir hic sorun değil. Ben her türlü ortalığı dağıtırdım. Kimse benim namusuma dil uzatamaz

Back
X