• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamin iftirasi

Insanlar namusunuza dil uzatmaya kalkmış bana göre. Kayinvalideniz demiş olabilir başkası uydurabilir hic sorun değil. Ben her türlü ortalığı dağıtırdım. Kimse benim namusuma dil uzatamaz
dagitacagim zaten bu oyle basit bi cumle degil.ohh valla oturdugu yerden cani sıkılsin iftira atsin.

Ne kvler var ben anlamadım.Gelini hakkında böyle bir laf edince kendi ailesinide rezil ediyor.Oğlunu ne duruma düşürüyor. Ortalığı yık . Bir daha senin hakkında gık diyemesinler.

iyi aksamlar herkese.4 yillik evliyim guzel mutlu bi evliligimiz var cok sukur.esimin ailesi ozellikle gorumcem beni hayattan bezdiriyor.kv arada laf sokar ama yasliligina verip simdiye kadar hep sustum taki bugun duyduklarim kadar.esimin kuzeniyle birbirimize gidip geliriz oda evli.esiyle cok iyi anlasiriz severiz birbirimizi.bugun beni aradi ve dediki kaynanan birilerine demis ki x(yani kuzenin esi)yoldan cikmis benim gelinide yoldan cikariyor.ben sok oldum tabi.hem cok uzuldum hemde o kisiye de mahcup oldum.kaynanamin boyle bisey yapmis olabilecegini dusunmek bile cok kotu.esime anlattim oda cok uzuldu ve arayip sor dedi.bende olmaz yuzyuze soracam dedim.simdi nasi bi yol izlemeliyim ya inkar ederse yada bu yalansa nasi ispatlayacagim.

Ben olsam kv ye tazminat davası açardım. Pis sinsi!

iyi aksamlar herkese.4 yillik evliyim guzel mutlu bi evliligimiz var cok sukur.esimin ailesi ozellikle gorumcem beni hayattan bezdiriyor.kv arada laf sokar ama yasliligina verip simdiye kadar hep sustum taki bugun duyduklarim kadar.esimin kuzeniyle birbirimize gidip geliriz oda evli.esiyle cok iyi anlasiriz severiz birbirimizi.bugun beni aradi ve dediki kaynanan birilerine demis ki x(yani kuzenin esi)yoldan cikmis benim gelinide yoldan cikariyor.ben sok oldum tabi.hem cok uzuldum hemde o kisiye de mahcup oldum.kaynanamin boyle bisey yapmis olabilecegini dusunmek bile cok kotu.esime anlattim oda cok uzuldu ve arayip sor dedi.bende olmaz yuzyuze soracam dedim.simdi nasi bi yol izlemeliyim ya inkar ederse yada bu yalansa nasi ispatlayacagim.
Biriyle aram bu kadar iyi olsa bu kadar rahat söyleyemezdi bunu bana nedense samimi gelmedi bu söz bana çok mu rahat biri bunu söyleyen çok manasız yani.

Esiniz konusmali annesiyle o sormali oğlu olduğu için esine ters tepki veremez ama sizi kurabilir yalanlaya bilir yada siz bana iftira atiyosunuz diye bilir

Bence eşiniz sorsun ama sizden duyduğunu belli etmesin, siz sadece bilmiyormuş gibi yapın derim ben.

bence soylemistir.boyle laflari soyleyecek biri ona gore bunlar normal seyler

Bence dava açmalısınız. Kanuni bir suç işlemiş, cezası neyse çekmeli. Dava açmayı hiç düşünmemenize hayret ettim. Yüzleştiğinizde inkar da etse, kabul de etse dava açın.

Bence dava açmalısınız. Kanuni bir suç işlemiş, cezası neyse çekmeli. Dava açmayı hiç düşünmemenize hayret ettim. Yüzleştiğinizde inkar da etse, kabul de etse dava açın.
inkar edecek esimde boyle biseye izin vermez sonucta annesi.ogrendigimden beri basima agri girdi resmen.bekarken biri soylese neyse der gecerim ama evliyim ve bu kadina hic bir kotulugum yok.yani bi insan neden bunu yapar sonucta gelininim ben senin.isin kotu yani inkar edecek bende oyle uzuldugumle kalicam adim gibi biliyorum.ben yaptim demez ki

Biriyle aram bu kadar iyi olsa bu kadar rahat söyleyemezdi bunu bana nedense samimi gelmedi bu söz bana çok mu rahat biri bunu söyleyen çok manasız yani.
b unu soyleyen kisiye onu bozmuslar demis.kadin benden daha sinirlendi.sonucta ona da iftira atilmis

Bence de sor.
yüzleşme kısmına hiç girme derim.
inkar etse bile " senin otalığı mixer gibi karıştırdığından asılsız iftiralarından haberim var" duruşu gösterirsiniz.
kısa ve öz konuşun. fakat etkili bir konuşma olsun.
zira bu modeller uzun konuşmalardan anlamıyorlar.

Baktın ki işi arsızlığa vuruyo, sen de " oğlun beni baştan çıkarıyo " dersin :rolleyes:

Back
X