Kaynanamın ısrarı beni bıktırdı

bak sımdı guler mısın aglar mısın?benım kaynanamda boyledır.ısrar ısrar.ben yılgınlık getırdım dogrusu.sen anlatınca benımde aklıma yenılerde bı olay geldı.aılemle uzaktayız oyuzden 8 ay sonra evlendıkten sonra ılk kez evıme geldıler.tabıı kaynanamlarda ertesı gunu damladılar hos geldın demeye.kadın tutturdu ılle yarın bıze gelın dıe.annemler gelelı 1 gun olmus okadar 4.5, 5 saat yol tepmısler ertesı gunu kaynanaya daha da ertesı gun pıknıge gıdecekmısız.olacak ıs mı ya.kadın cene kurusu oldu ılla geleceksınız dıe.bızımkıler bozuldular tabıı dogal olarak onca yoldan aylar sonra kızımızı gormeye gelmısız ordan oraya mı gıdıcez dıe.haklılarda.en sonunda gıdılmedı ama hafta sonundan berı esımle aramız lımonı.yanı anlıycan oluo bunlar canım.esın adam olacak.cok sukur kı senın ondan yana sıkıntın yok.haklıyı haksızı ayırabılıo.bı de bana bak.ben daha kotu durumdayım yanı

aynı benim kayınvalidem :)) bohça götürmediği bi mezardaki anası kaldı :)) 3 yıl oldu hala götürcek yer arıyo şuna verdikmi buna verdikmi ...şimdide ayy şunun çocuğu oldu bi hediye alda gidelim diyip duruyo,o kişilerin benim çocuğumdan haberleri bile yok üstelik :)) zeynep teyzenin gelininin ablasının kızının oğlu olmuş :) iyide zeynep teyze kim önce onu bi anlat dimi ama :)))

neyse cicim çok takılma ben hiç umursamıyorum ,kimine gidiyorum kimine gerek yok diyorum ,dediği ile kalıyo..

bizdede var bu bohça işi ama sadece evdekilere. bide damadın halasına dayısına falan el öpmeye giderken bi havlu bi yastık falan götürülür. ama kayınvalidem bana ısrar etse kesinlikle yapmam. çünkü gösteriş olayını çok seviyo ben sevmiyorum.

Tavşanın suyunun suyunun suyu ben olsam götürmem doğru diyorsun sanki arayıp soracak insanlar eşinin halası olsa tamam..mirmirmirmir

aman buyuklerde bazen cok abartıyo herseyı yaa gercekden sacma sapan bı cok olay artık bohca bence bu saatten sonra gıderse sacma ıkı sene olmus demı ama ılk basda gıdecekdı o benneyaptımki

sana kolay gelsin Allah sabır versin arkadaşım.

bırak dırdırlanıp dursun. ya da çok bunaldıysanız alın götürün 5 dk oturun verin niye bu kadar sinirleniyorsunuz hem birde yaşıysa k. validen onlar böyle şeylere çok takarlar.

mesela bana düğünde eşimin ailesi ne evimize ne bana bir çöp almadılar. ..................neyse sinirlenirim yazarsam hiç girmeyeyim o konulara.

düğünden önce 2 cm kalınlığında bir bohça getirmişler içinde 1 havlu 2 tane de iç çamaşırı şu bildiğiniz pazarda satılan sünüklerden. ve üstünde yağ lekeleri vardı attım çöpe gitti.

neyse annem taktı kafaya kızım bohça hazırlayalım diye düğün öncesi. eşimin kardeşelerine anasına babasına teyzelerine dayılarına amcalarına yengelerine ........................saymakla bitmez.

dedim ki ********anne düğün öncesi sinirlerimi bozma sen bu bohça konusunu kapat eğer yaparsan hepsinin üzerine benzin döker yakarım da yine onlara bir kürdan bile vermem senin kızını adam yerine koyup ne aldılar birde oğullarının altınlarının parasının üstüne yatmışlar ***********annem 1 2 söylendi ayıp olur annem elalem ne der dedi sustu. yaşlılar takıyor kafaya böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…