kaynanamın lafını bilmemesi.

iyiki de almışım dersin susar kalır bnm kaynanamda kıskanır beni eşimden vıcık vıcık olmayı sever ama eşim korkudan yanına gider sarılır kadın gözümün içine bakıyor ohhh der gibi bi keresinde nasıl itti anlatamam sebebide ben onları hasta oldugum için kabul etmedim diye sonuçta yer içer bulaşık vs bana kalırdı yapmadım diye kötü oldum kısacası kimseyi memnun edemessin sallaaaaaaaa

aynı vıcıklıkta oğlunu bir KV de bende var. her bir araya geldiğimizde oğlunu öve öve bitiremez. herkezin yanında hemde. yabancı varmış , misafirmiş takmaz.
bir keresinde yine başladı anlatmaya kalabalığız kendi anneme dedimki "anne kaç senelik evliyim bir kez bile benimle ilgili güzel bişey söylediğini duymadım. Benim hiç övülecek bir şeyim yokmu diye. annemde ben seni niye öviyim. sen benim kızımsın seni başkaları övmesi lazım. ben yapamam öyle şeyler dedi. KV hemen atağa geçti ayıp bişeymi yapıyorum ben diye.
patavatsız işte , ben de çalışıyorum ama işten gelince hemen oğluna sarılıp ah canım oğlum çok yoruldun bugün değilmi diyor. sanki birtek onun oğlu çalışıyor. ay sinirlendim bak yine şimdi aklıma geldi de........... nelerr nelerrr

aynı vıcıklıkta oğlunu bir KV de bende var. her bir araya geldiğimizde oğlunu öve öve bitiremez. herkezin yanında hemde. yabancı varmış , misafirmiş takmaz.
bir keresinde yine başladı anlatmaya kalabalığız kendi anneme dedimki "anne kaç senelik evliyim bir kez bile benimle ilgili güzel bişey söylediğini duymadım. Benim hiç övülecek bir şeyim yokmu diye. annemde ben seni niye öviyim. sen benim kızımsın seni başkaları övmesi lazım. ben yapamam öyle şeyler dedi. KV hemen atağa geçti ayıp bişeymi yapıyorum ben diye.
patavatsız işte , ben de çalışıyorum ama işten gelince hemen oğluna sarılıp ah canım oğlum çok yoruldun bugün değilmi diyor. sanki birtek onun oğlu çalışıyor. ay sinirlendim bak yine şimdi aklıma geldi de........... nelerr nelerrr

şimdiki sorunum başka canım şimdide köye gidip iş yapmamı istiyor.eltimle bir duruyolar eltm hamile kendiside bacaklarından rahatsız.
bnde rahatsızım ayaklarımdan bügün dr .a gittim ayakta fazla durma yol yürüme dedi.kızımda ateşleniyo sık sık ..ne yapacağımı bilemedim..

hadi kayınvalide sitem ediyor aramıyorsun falan diye.. benim daha nişanlı bile olmadığım sevgilimin annesi bana sitem ediyor ya:2: doğu gününde arıyorum yılbaşında bayramlarda seyranlarda arıyorum onların oturduğu şehire gittiğimnde ziyaret ediyorum daha ne yapmam lazım anlayamadım. her arayışımda doğum günümü bekleme ara niye aramıyorsun falan diyor. böyle yaptıkça özel günlerde de arayasım gelmiyor.:47:

Back
X