• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın lafını bilmemesi.

"Annem de en güzel kızını senin oğluna verdi" de :1:

Kaç günde bi görüşüyosunuz?Tatlı dilli oluver de arayayım de sende canım :29:

ben umursamıyorum..
çünkü eşim benimle değil de eski kız arkadaşıyla evlenmiş olsaydı ona da söyleyecek bir şey bulurdu:)
eşimle aramda yaş farkı var, ailesi de geç evlenmiş olmasına sitem ediyor sık sık.. (ben de erken evlenmiş değilim)

eşim de bu laflara, "karşıma saraykedisi çıksaydı evlenirdim, onu bekledim" gibi cevaplar veriyor..
eh artık ben daha ne diyeyim :1:

yani gelin kim olursa olsun mutlaka söyleyecek lafları var.
kaynanamında 5 gelini var hepsine mutlaka bişeyler demiştir .birde diiyorki benim gibi kaynanayı hiç biyerde bulamazsınız.iyi geçiniriz genelde yani o iyi geçinmeyi hep kendinden sanıyor.

"Annem de en güzel kızını senin oğluna verdi" de :1:

Kaç günde bi görüşüyosunuz?Tatlı dilli oluver de arayayım de sende canım :29:

onlar köyde oturuyor biz ilçede.haftada bir çarşıya gelir orda görürüm teldede çok sık aramam yani.
öyle desem hemen alınır mutlaka bişey der.kalpte kırmak istemiyorum cahilliğine veriyorum artık.

yani gelin kim olursa olsun mutlaka söyleyecek lafları var.
kaynanamında 5 gelini var hepsine mutlaka bişeyler demiştir .birde diiyorki benim gibi kaynanayı hiç biyerde bulamazsınız.iyi geçiniriz genelde yani o iyi geçinmeyi hep kendinden sanıyor.

Klasik laflar bunlar benşm gibi k.valideyi bulamazsınız,kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar sanki..

Siz ne kadar saygılı olursanız olun inanın söyleyecek bir kamyon dolusu lafı yine bulur söylerler...

kadının yaptığı cahilce ilgi beklemek..
can sıkıyor biliyorum da, yapacak bir şey olsa..
yapacak tek şey duymamak..

en azından benimki gibi "ahh ahh, oğlum o zaman evlenseydi şimdi çocuğu okula başlamıştı" demiyor mesela
o zaman demek eski kız arkadaşıyla evlenmesi demek:))

demiyor di mi? :1:

neyyy :52: o zaman ne zaman şuna bak yaa saçı başı yolunası bi karaktermiş kendisi :111:

Klasik laflar bunlar benşm gibi k.valideyi bulamazsınız,kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar sanki..

Siz ne kadar saygılı olursanız olun inanın söyleyecek bir kamyon dolusu lafı yine bulur söylerler...[/QUOTE
evet bulunmaz hint kumaşı oluyolar kendileri .onlar gibi iyi laf sokuşturan herşeye kulp takan yok.

onlar köyde oturuyor biz ilçede.haftada bir çarşıya gelir orda görürüm teldede çok sık aramam yani.
öyle desem hemen alınır mutlaka bişey der.kalpte kırmak istemiyorum cahilliğine veriyorum artık.

Eşinin hatrı için duyma,inşallah kendine çeki düzen verir
Koskoca kadın ama konuşmasını bilmiyo,aramamakta senin suçun yok
İçinden gelmemesi gayet normal

Eşinin hatrı için duyma,inşallah kendine çeki düzen verir
Koskoca kadın ama konuşmasını bilmiyo,aramamakta senin suçun yok
İçinden gelmemesi gayet normal

şimdiye kadar yaptıklarını anlatsam sayfalar yetmez ister istemez bnde soğukluk oldu .aramayarak belkide tepkimi belli ediyorum ama hiç içimden gelmiyor.eskiler aklıma geliyor..herşey eşim için zaten oda ondan tarafa olsa hayat çekilmezdi.biliyo çünki annesinin huyunu.

:)Ne kadar da aynı konumdayız...herkese evlat ayrımı yapılması saçma gelmiş ama benm kvalidem açık açık der ki:(eşim için) benim onu daha çok sevdiğimi herkes biliyor....ben ilk duyduğumda şok olmuştum... ve aynı bu şekilde orta halli anlaşırız bizde bu laflardan öyle çok duydumki....en basiti:hamile oldugumu ögrendi tebrik için aradı..tebrik etti. teşekkürler anne dedim:) aman çok kaptırma kendini ilk çocuk düşer dedi :):):) geçen yine uyku seti almaya çıktık eşim dedi anneme sor nereye bakalım ben yabancıyım bu şehire...ay biyolog sana çok kızıyorum şimdiden alma ya çocuğa birşey olursa napcan onları:):):) evlenmeden öncede oğlum gözünün içine bakıyor bi kere gülsen ölürmüsn demişti:) ki ben hep gülümsememle hatırlanırım herkes ne kadar çok gülüyorsun der:):):) bebeğe örgü örcek renk soruyo anne beyaz sarı yap dedim....ayyy kalbin mi temiz apTalmısın(abdal değil) anlamadım bende o renkleri almıştım dedi:):):) boşverin ben çok çok üzülüyordum ama yarısını bilerek yapıyorsa yarısını düşünemiyordur herhalde diyerek üzülmemeye çalışıyorum:)

:)Ne kadar da aynı konumdayız...herkese evlat ayrımı yapılması saçma gelmiş ama benm kvalidem açık açık der ki:(eşim için) benim onu daha çok sevdiğimi herkes biliyor....ben ilk duyduğumda şok olmuştum... ve aynı bu şekilde orta halli anlaşırız bizde bu laflardan öyle çok duydumki....en basiti:hamile oldugumu ögrendi tebrik için aradı..tebrik etti. teşekkürler anne dedim:) aman çok kaptırma kendini ilk çocuk düşer dedi :):):) geçen yine uyku seti almaya çıktık eşim dedi anneme sor nereye bakalım ben yabancıyım bu şehire...ay biyolog sana çok kızıyorum şimdiden alma ya çocuğa birşey olursa napcan onları:):):) evlenmeden öncede oğlum gözünün içine bakıyor bi kere gülsen ölürmüsn demişti:) ki ben hep gülümsememle hatırlanırım herkes ne kadar çok gülüyorsun der:):):) bebeğe örgü örcek renk soruyo anne beyaz sarı yap dedim....ayyy kalbin mi temiz apTalmısın(abdal değil) anlamadım bende o renkleri almıştım dedi:):):) boşverin ben çok çok üzülüyordum ama yarısını bilerek yapıyorsa yarısını düşünemiyordur herhalde diyerek üzülmemeye çalışıyorum:)

boşver canım sende takma belliki hemen hemn hepsi aynı.
eşinle huzurluysan salla gitsin.

oyyy hatırlattın bana da 24 yaş günümde mutlu yıllar diceğine kartlaşmışsın sende dedi şok oldum :53: şimdide saka yaptım diyor ama ne arıyorum nede gidiyorum çok bekler daha beni.....

oyyy hatırlattın bana da 24 yaş günümde mutlu yıllar diceğine kartlaşmışsın sende dedi şok oldum :53: şimdide saka yaptım diyor ama ne arıyorum nede gidiyorum çok bekler daha beni.....

amannn görende seni 500 ne bastın sanacak .şaka yapmış aklınca.boşver.
genelde bn alıngan bi insanım bizimkide şakalar yapar aklınca cidid söyler ama dediğini sonra bn tavır yaparım doğal olarak sonra bizimkide şaka yaptım diye kıvırır .
valla ya hepsi aynı bunların .

genelde bn alıngan bi insanım bizimkide şakalar yapar aklınca cidid söyler ama dediğini sonra bn tavır yaparım doğal olarak sonra bizimkide şaka yaptım diye kıvırır .

aynen insan mutlu sağlıklı yıllar der cahiller işte ama dediğine pişman olmuştur ben babam olsada laımı derim kendine bak dedim senin yaşındakilerin annesi gibi duruyorsun dedim gerçektende çok büyük gösteriyor ama çok moralimi bozdu bir sürü birileri vardı eşime dedim annem böl dedi eşimde çok salakça bi la demiş dedi. ben kendimi övmim ama yaşım 24 inanmazlar

50 demek istemiştim pardon.

aynen insan mutlu sağlıklı yıllar der cahiller işte ama dediğine pişman olmuştur ben babam olsada laımı derim kendine bak dedim senin yaşındakilerin annesi gibi duruyorsun dedim gerçektende çok büyük gösteriyor ama çok moralimi bozdu bir sürü birileri vardı eşime dedim annem böl dedi eşimde çok salakça bi la demiş dedi. ben kendimi övmim ama yaşım 24 inanmazlar

şakanında dozu olmalı bnce .
benim kaynanayı nerden baksan 14 yıldır tanıyorum huyunu suyunu iyice öğrendim.haliyle oda benimkini öğrenmiştir neye kızarım neye kızmam bilmesi lazım alınganımda bi yandan.kızdığımı bile bile yapıyor ondan sonrada şaka yaptım ..gelde kızma ..anlaşılan oku çok yüz göz olmayacaksın ..hergün beraber olsak nolcak bilmem.
en iyisi salla gitsin boşver sente takma .

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :47:

herkese iyi akşamlar .
kaynanam köye gidip iş yapmamı istiyor ama bn gitmek istemiyorum sinirlerim bozuluyor.birde ayaklarımdan rahatsızım kızımda sık sık ateşleniyor.ne bahane bulacağımıda bilmiyorum ...

Back
X