Kaynanamın Merhametsizliği

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
21 gün önce kürtaj oldum doğuda bi yerdeyiz doktor parça bırakmış çünkü kanamam geçmedi ultrasonda baktı aaz biraz kanaman var bi de zar kalmış bilmem ne diye zırvaladı hap verdi düşürmeye çalışıcam neyse kaynanamlar bizde ben parça kalmış adam becerememiş dedikçe yok o senin bünyenle alakalı diyip duruyor parça olsa duramazsın bilmem ne diyor zaten ağrıdan bazen duramıyorum. Sürekli sorun bendeymiş gibi vurgulamaya çalışıyor bişey olmaz belkş kendiliğinden düşer bilmem ne diyor ben memlekete gidicem kontrole ben gidince o da gidicek mecbur sırf kalmak için böyle söylediğine eminim. Halbu ki açıklıyorum anne kanama bu kadar olmax diye yok diyor yine sende böyle oldu diyor kaynanam. Az biraz da sempatim vardı o kadar soğudum ki ondan sanki basit bir baş ağrısı gibi umursamaması beni gerçekten çileden çıkarıyor. Neden böyle ya yarın bir gün bişey olsa alkah korusun hiç olmicak olan yine oğluna olacak bu kadının.

E Yani gelin ne yapsa kusur aranır kızlarını hep överler

Çok geçmiş olsun. Eşinizin annesiyle muhattap olmama gibi bir şansınız var mı? Varsa kullanın lütfen..

Geçmiş olsun demek parça kalmış ama normal değildi senin kanama zaten tez zamanda şifa versin Allah takma kafana bırak boşver git memleketinede o da gitsin evine sen gelinsin diye her suç sende doktorun bıraktığı parça bile senin suçun senin bunyenden kaynaklı o neden çünkü seni o doğurmadı ama kendi kızı olsaydı özel doktorlara giderdi doktor doktor gezdirirdi vah vah parça kalmış aman kızım dinlen aman dikkat et derler sana gelince nolcak canım kendi düşer gitme doktora derler offff bu kaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmalı hatta böyle bütün kaynanalara topluca kazan seansı yapmali

Ben kaynana olsam böyle merhametsiz olmazdım. Cidden midemi bulandırıyor artık kadın. Asla saygısızlık etmem ama bugün kızıp azarladım artık

Ben kaynana olsam böyle merhametsiz olmazdım. Cidden midemi bulandırıyor artık kadın. Asla saygısızlık etmem ama bugün kızıp azarladım artık
Ya diyorum ya sana seni başkası doğurdu sonuçta ona göre ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar valla bende olsam kaynana teeeee uzak bir yerden bulcam evini oğlumun öyle her zaman değil habersiz asla gitmicem isterse gelsin istemezse gelmesin hiç birşey demicem onlar iyi olsun ben uzaktan bakıcam ve asla ama asla laf sokmucam kendi yaşadığım hiç birşeyi yasatmicam

E Yani gelin ne yapsa kusur aranır kızlarını hep överler
Keşke bende annemin övülen kızı olsaydım böyle yazılanları okuyunca diyorum benim annem niye bana böyle değil hiç övmez hep ezmeye çalışır kaç yaşındayım hala aynı hiç umrunda olmadım kadının varsa yoksa gelinleriii

Aynı ukalalığı ablam benim bebeğim için yaptı
Tutturdu sen abartıyorsun bu bebeğin bişeyi yok!!
Bebeğinde hipotiroidi var
Bende bu ayki kan testi için bebegimden kan alıp sana göndereyim sen incele,o kadar çok biliyorsun madem doktorlara boşa para vermeyelim dedim
Sonuç biz görüşmüyoruz

Geçmiş olsun size Allahm şifalar versin

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

Benim kv de de geçen yıl kürtaj olduğumda tek söylediği "bir-iki ay ara ver de tekrar dene" olmuştu..elin yavrusu ele ucuz derler. Umrun bile olmasın. Salla gitsin. Merhametsiz,sevgisiz şeyler.

benim de ayagim kirilmis meger ama anlamadim.3 hafta falan oyle ayagim sis sis dolastim.baktim sonunda iyilesmiyo gidiyim bari doktora dedim.doktor rontgen cekti.kirik kaynamaya baslamis dedi.benimki ariyo yok diyo kirik degildir o diyo kirik olsa duramazsin diyo.dedim valla doktor rontgene bakti soyledi.yok yok degildir diyo.daha fazla israr etmedim profesor ya mubarek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…