Kaynanamin misafiri.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.194
798
36
merhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....:kızgın:
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle... :KK200:

Misafiri gelecegi önceden bellidir cok istiyosa kendi yapsaymıs apar topar işten gelip bi anda bu kadar cıkabiliyo demekki
Halden anlamaz kadına istediğini söyle yine aynı olacak

Hic kaynanama kurabiye yapmadım..
Herkesin bildiğim kadarıyla 2 eli 2 kolu var .
Canı isteyen buyursun yapsın :KK66:
ama elmalı kurabiye cani çekmiş kolu agriyor uğraşmak istemiyor.
ben hep yapmadim ilk defa ona kurabiye yaptım da 5 surat karış misafire gitmedim diye..
geç sölendi misafir gelecegi tam yaparken haber verdiler.

Bi de benim yaptıklarımla (işten gelip koştura koştura kessen yapmam da)
Onlarla misafir savalicak
Yok tatlım yemezler :)
Hele hele kaynanamin arkadaşı bana surat yapacak :işsiz:
tam kurabiye yaparken haber verdiler.. yoksa hiç yapmazdim ev mevlidine gittik kadin bana soğuk 5 surat karış atiyor gitmedim diye.. onlar için yapmadim ki...

ama elmalı kurabiye cani çekmiş kolu agriyor uğraşmak istemiyor.
ben hep yapmadim ilk defa ona kurabiye yaptım da 5 surat karış misafire gitmedim diye..
geç sölendi misafir gelecegi tam yaparken haber verdiler.

Takma kafana yaaaa ....
O soylendiyse sende söylen.
Kurabiye mi yapicam senin misafirini mi hoş tutucam koca kadın beni görüp napicak de geç.
Ezdirmeyin kendinizi bu kadar .
Kurabiye 'yi istemedi mi dok çöpe gözünün önünde
In evine bak bakalım bi daha istiyo mu ?

Kv hizmet bekliyor olabilir. Cay koy, servis yap. Malum şanindandir bu isleri beklemek.
yok hizmet beklemiyor çay koy felan degil kurabiye konusunda 5 surat karış... eee geç sölemeseydi.. tam yaparken haber veriyor. bende yavaş yaptım gitmedim aşagidan bagiriyor eşime cabuk ol diye eşimde sinirlendi... nabimm...

Hiç sallamam beni görmek isteyen bana gelsin önceden haber verip

Hiç sallamam beni görmek isteyen bana gelsin önceden haber verip
kayınpederime geçmiş olsuna gelmişlerdi..
ben her geldikleri gitmek mi zorundayim evde işim olur çamaşirim olur öle degilmi..
ama şu ki kadina nasıl davrancam o soğuk 5 surat karış atana... ne yapacagima sasirdim..

Bu alt üst oturanların derdi bitmiyor, Allah yardımcın olsun.
Ama her işine koşarsan o da her işi senden bekler.
Çalışıyormuşsun, her misafiri geldiğinde iş yapmak görevin değil.
Kayınvalide hizmet bekler olayını da anlamıyorum ya kimse kusura bakmasın.
Hizmet, hizmetçiden beklenir, gelinden değil.
Nezaketten yardım etmek ise çok farklı birşey, bunun da hizmet ile karıştırılmaması gerekiyor.

kayınpederime geçmiş olsuna gelmişlerdi..
ben her geldikleri gitmek mi zorundayim evde işim olur çamaşirim olur öle degilmi..
ama şu ki kadina nasıl davrancam o soğuk 5 surat karış atana... ne yapacagima sasirdim..
Ay konu sahibi kaç kez aynı hatayı yapacaksın diye bütün yorumlarını okudum..5 surat karış?)))
O 5 karış surat olmasın sakın?
Neyse konu bu değil biliyorum..
Bence yüz vermeyin basa çıkamazsınız sonra mesafe koyun gitsin

Ay konu sahibi kaç kez aynı hatayı yapacaksın diye bütün yorumlarını okudum..5 surat karış?)))
O 5 karış surat olmasın sakın?
Neyse konu bu değil biliyorum..
Bence yüz vermeyin basa çıkamazsınız sonra mesafe koyun gitsin
ya mesafe koyuyorum gelin gelmiyor diyo eşime... hiç gitmiyorum ki yanlarina eşim gidiyor. gitmek istemiyorum bana karşı soğuk tavirlari görmek istemiyorum sürekli negatif elektirk aliyorum.. olmuyor. kaynanama kıramadim da olan bu oldu işte...
5 surat karış işte:KK70: ay sölemedim gitti :bicak:

ya mesafe koyuyorum
5 surat karış işte:KK70: ay sölemedim gitti :bicak:
Ayyy Allahım ne güldüm çok tatlısınız Allahta sizi güldürsün:-)))
Lütfen üzülmeyin bu sorun bütün altlı üstlü oturanlarda oluyor sanırım.siz devam edin mesafeye asla misafiri gelince gitmeyin siz onun hizmetçisi değilsiniz

Ayyy Allahım ne güldüm çok tatlısınız Allahta sizi güldürsün:-)))
Lütfen üzülmeyin bu sorun bütün altlı üstlü oturanlarda oluyor sanırım.siz devam edin mesafeye asla misafiri gelince gitmeyin siz onun hizmetçisi değilsiniz
ben kensdimi hizmetçi ettirmedim alıştırmadim.. yapmak istemedim.. öle böle 4 sene geçti.. yeni yeni başladi daha.. yinede bende hizmet beklesede beklemiyormuşca davraniyor.

Back
X