- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.194
- 798
- 36
merhaba arkadaşlar..
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....
ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...
kaynanamla altlı üstlüyüm
hemen konuya geçiyorum..
geçen gün kaynanamin cani kurabiye çekmişti yapıver dedi Tamam dedim...
o gün tam kurabiye yaparken misafirleri geldi...
hızlıca yapayim dedim yapmaktan belim koptu.
kaynanam yukardan bagiriyor eşime...
eşimde ne acelesi var dedi annesine çok sinirlendi.. işten gelmiş sizin için kurabiye yapıyor dedi..
misafir var diyo.. yetiştiremedim... sonra gittiler kurabiyede pişmişti hazirdi...
çiktim buyur kurabiyeler dedim bana 5 kuraş karış. yok eşime kızmış de.. ben sanmadim bana surat asiyor ama...
sonra birinin ev mevlidi vardi omas gittik kaynanama gelen o kadin denk geldi kadincagiz gelmedim diye yüzüme bakmiyor soğuk soğuk konuuşyor
kaynanam demedi mi o kadina gelinimin işi var kurabiye yapacak gelecek diye.. hiç dememişşş....

ya arkadaşlar ben kaynanama misafir geldiğinde her seferinde gitmek mi zorundayim.. gitmediğimde surat asıyor. soğuk rüzgar esiyor aramizda..
ne yapmaliyim o kadina nasıl davranacagimi sasirdim artık!
yorumlariniz için teşekkür ederim
sevgilerimle...