Kaynanamin misafiri.

uzak durrr anammm durrr..sakin mesafeli ol ne yemek iste ne yap..once biraz eser gurler sonra alisir ve oyle gider.benim annem varya oyle bir kv deki gelin yalvariyor evime gelin diye.hic bisey beklemez geline hizmet eder kardesime giderken yapar pocasini kekini gider oradada yemegi bile yapar.mesafelidir ama zaten uzakta oturuyorlar en iyisi uzakta olmak.ben de iki ayda bir giderim hic aramam sormam alistirmadim hic.
gelini hizmetci gibi gormeyen kv cok cok az.

Bence haklisin her misafr geldignde gitmek zorunda degilsin alissinlar buna, ben basindan beri canm istemedyse yorgunm dedim gitmedim simdi haber verse bile canm isterse gidiyorum yoksa yorgunm diyorum...sen de oyle yap
yorgun olduklarimi biliyorlar. yinede gidiyordum tanişmiş oluruz diye taniştik da.. benim hiç gidesim yok.. biraz da bana gelsinler.

uzak durrr anammm durrr..sakin mesafeli ol ne yemek iste ne yap..once biraz eser gurler sonra alisir ve oyle gider.benim annem varya oyle bir kv deki gelin yalvariyor evime gelin diye.hic bisey beklemez geline hizmet eder kardesime giderken yapar pocasini kekini gider oradada yemegi bile yapar.mesafelidir ama zaten uzakta oturuyorlar en iyisi uzakta olmak.ben de iki ayda bir giderim hic aramam sormam alistirmadim hic.
gelini hizmetci gibi gormeyen kv cok cok az.
buda çook az olan kaynanam. çalıştığımı biliyor hep hizmet beklemiyor sadece misafirlere istiyor... geliniz hamarat eli açik desin istiyor.. haklı da yoruluyorum ne yapım:(

5 surat karış değil ama :KK14: ay dayanamadım, 5 karış surat olacak o :işsiz:
oh rahatladım..

Karsindakilerini Nasıl Alıstırırsan, Öyle Gider. Verdikçe Daha Fazlasını Isterler ve Beklerler.. Ufak Ufak Mesafeni Koy Bence. Yazık Değil mi Senin Canına. Hem Çalış, Hem Evine Yap, Hem Başkalarını Memnun Etmeye Çalış. Madalya mi Veriyorlar Sanki.. Birileri Iyi Desin Diye Niye Kendini Bu Kadar Strese Soruyorsun ki ? Çok mu Önemli Birilerinin Senin Hakkında ki Düşünceleri ??

Hazır alıverseydin ben yaptım deseydin ev yapımı sayçtan bir yerden :)

Kurabiyenin tarifini kagıda yaz kv nın dolabının üstünee yapiştır :KK53:
Ordan bakıp yapsın :)

Komşu sana soğuk davransa neeeee oluuuurrr? Allah aşkına bırak şöyle insanları...
herkes işine gelene iyi!

Back
X