- 13 Eylül 2014
- 52
- 27
- 34
- Konu Sahibi nickbulamadimki
bekarken aman birini bulsun evlensin evlenirsin aman bi tane dogursun duzenin illa boyle mi islemesi gerekiyo? kisinin kendine ait dusunceleri planlari olamaz mi?konuyu ozetlemek gerekirse gecen gun annem beni ziyarete geldi.kv de tabi.konu bebekten acildi(5aylik evliyim)annem daha erken biraz hayatlarini yasasiinlar dedi.kv de aaa daha ne yasicaklar valla ben cok istiyorum dedi.bugun de annem dogurma dedigi icin dogurmadigimi dusundugunu anneme bozuldugunu soyledi.korunmani isteemiyorum ne yalan soyliyim dedi bende bi cocugun sorumlulugunun baska biseye benzemedigini zamani gelince oda olucak elbet dedim.bu konuda da ne annemin ne baska birinin soz sahibi olmadigini buna ben ve esim karar veririz ancak dedim.halbuki cocuk dusunuyoruz 3aydir korunmuyorum.ona bunu soylesem bu sefer acaba niye olmuyo sorun kimde acaba doktora mi gitsen demeler baslicak...kendimi baski altinda hissedicem.sizce haksiz miyim? neden iki kisinin hayatina bu kadar mudahale edilir ki? herkes soz sahibi olucaksa biz niye evlendik?