Kaynanamın oyununa karşı nasıl davranayım sizce kızlar bir akıl verin?

Canim benim inan yasadiklarini bende yillardir yasiyorum. Benim k.validemde 70 yasinda ama aynen seninde dedigin gibi, malesef dedikodu konusunda birincidir, kimse onu gecemez ... Bense hic sevmem laf gezdirmeyi ...

Aynen senin dedigin gibide, eltimlerden laf getirir su söyle olmus bu böyle olmus diye, güya benim arkamdan dedikodu yapiyorlarmis. Ben hic takmiyorum bile, inanmiyorum cünkü, söylemis olsalar bile benim k.validem bana anlatmamali, yani k.valide yüzünden iyi kötü hos bes oldugum kaynim ve eltimle kötü olmak istemem, her seye ragmen bir birimizin yüzüne bakmak zorundayiz ...

Sende hic umursama ve hic duyma dediklerini, eltine veya kaynina da bence hic belli etme ... büyütülcek bir olay yok ortada ...

Inan benim kulagima daha agir seyler geliyor ama, ben herkesi Allah´a saldim ...:1closedeyes:

kesinlikle anlatın...

e kaynınız ve eltinz sizinle paylaşıyormuş bunları sizin saklamanız ayıp olur.....

ve karşılıklı konuşup anlaşın derim ben....

kesinlikle anlatın...

e kaynınız ve eltinz sizinle paylaşıyormuş bunları sizin saklamanız ayıp olur.....

ve karşılıklı konuşup anlaşın derim ben....

evet canım sana katılıyorum bunu mesele olay haline getirmeden sohbet olarak konuşmaları lazım...

eğer oralı olmazsanız sizin iyi niyetinizden kuşku duyarlar...

bunun adına da nifak tohumlarının yeşermesi denir ....

dediğim gibi bu laf taşımak ya da kavga çıkarmak için olmamalı...70 yaşındaki bir annenin üzerine gidilmez hesap sorulmaz...

kaynınız ve eltinizle madem aranız çok iyi ve onlar olgun insanlar paylaşın bu hepinizi ilgilendiren sözleri...sadece paylaşın olay kavga olmadan.

demek huyu bu üstünde durmayın bile....
insan yedisinde neyse yetmişindede odur....
can çıkmadan huy çıkmaz...

canım anlatın dıger sorunda bırbırnıze acık olmussunuz sımdıde acık davranın bununda ustesınden gelırsınız sızınkısıde yalan ruzgarı gıbı ne yalan ruzgarıymıs beeee valla kadın bı gaip

ablamın kaynanasıda aynı senin kaynana gibiydi.ablamla eltisinin arasını bozmaya çalışıyodu ama ablam fırsat vermedi.hep eltisiyle konuştu.kaynanası ne dese hep birbirlerine söylediler.araları hiç bozulmadı.sadece olan kaynanaya oldu,sevilmiyodu şimdi daha çok sevilmiyor.bi insanın iyi olması bukadar zormu acaba.benim eltim şuanda yok ama olacak bigün.çok merak ediyorum anlaşabilecekmiyim diye.boşuna demiyolar Allah iyilerle eş etsin diye(amin)

aman valla inanın bıktım yaa yaşı 70 e yakın halaa kıskanç((((((((
hala uğraşıyo...

kaynana ıste ne olcak.olseler mezardan cıkıp gelırler ugrasmaya tobe tobeeee.ınsanı da gunaha sokuolar canım.bencede hıc konusma ne hallerı varsakendılerı cozsunler

sen he de geç bildiğini yap canım bende kaynanamın her lafını takıyordum şimdi he diyorum geçiyorum bildiğimide yapıyorum :)

neden yaşlı başlı insanlar büyük gibi davranmaz büyükler arayı düzeltmeli ama şimdiye kadar ne eşimin ne kendi ailemde arayı düzelten görmedim rahmetli anacığım hariç
ben olsam sorardım 8 yıllıkta evliyim gerçekten demişse eltinle kaynın riyakar davranmasın iki yüzlülük yapmasın gerçi çok az duydum iki eltinin iyi geçindiğini ya

özgecim canım arkadaşım yinede sen bilirsin canım ben biraz tez canlıyımdır sen sormamak daha mantıklı diye düşünüyorsan sorma canım yanlış bir şey yapmanı istemem:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…