- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi pembe_pirenses
kızlar şimdi durmumu anlatayım : daha yeni iş buldum iyi bir yerde sayılır az kazanıyorum ama olsun, kaynım ise bu sene Allah sizi inandırsın 3 ay öğretmenlik yaptı biryerde anlaşmalı olarak... kv dünyayı kaynımın (küçük oğlunun) etrafında döndürüyor öğretmenlik çok iyi meslekmiş de yakında (5 seneye) yat bile alınabilinirmşş de... kaynımın tanıdığı bir küçük butik otelin sahibi varmış o ona öğrenci bulurmuş da istersem bana da özel ders öğrencisi verirmiş de... hayır dur dereyi görmeden paçalara girişme diyemiyorum da ... mutfağa çekip beni 3 kere bunu anlattı bana yaaaa baydım...
beyefendi rahat bilgisayar oynayamaz koltuk alırız paraları çıkışmaz kulaklık alırız,12 den önce kalkmaz kalktıüı zaman olay olur (her sabah 6 da ayaktayım kimse anlatmıyor böyle beni
), helali hoş olsun 200 tl ona feda olsun da ya bana bu reklam kampanyaları çok tuhaf geliyor yaaa bir formasyon al bir kpss ye gir değil mi...
Dün gece bir pilav yapmış kaynım bir 3 kere de o pilavı nasıl yaptığını anlattı yine mutfağa çekip yaaa bu kadının bu gerzek huylarından nasıl kurtulacağım ben yaa bir akıl verin bacılar. Kadın tapıyor resmen oğluna
bir şey diyorum, bir şey soruyorum, hiç bir lafım dinlenmiyor, en sonunda yine dönülüp dolaşılıp dediğim yere geliniyor o ayrı... en iyi meslek öğretmenlik, en muhteşem gelecek onun Kaynım ne dese aman paşam canım paşam saçççma sapan laflar konuşmalar. ayh böh geldi
beyefendi rahat bilgisayar oynayamaz koltuk alırız paraları çıkışmaz kulaklık alırız,12 den önce kalkmaz kalktıüı zaman olay olur (her sabah 6 da ayaktayım kimse anlatmıyor böyle beni

Dün gece bir pilav yapmış kaynım bir 3 kere de o pilavı nasıl yaptığını anlattı yine mutfağa çekip yaaa bu kadının bu gerzek huylarından nasıl kurtulacağım ben yaa bir akıl verin bacılar. Kadın tapıyor resmen oğluna
bir şey diyorum, bir şey soruyorum, hiç bir lafım dinlenmiyor, en sonunda yine dönülüp dolaşılıp dediğim yere geliniyor o ayrı... en iyi meslek öğretmenlik, en muhteşem gelecek onun Kaynım ne dese aman paşam canım paşam saçççma sapan laflar konuşmalar. ayh böh geldi
Son düzenleme: