kaynanamın saçma konuşmaları

pembe_pirenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
1.390
971
43
41
kızlar şimdi durmumu anlatayım : daha yeni iş buldum iyi bir yerde sayılır az kazanıyorum ama olsun, kaynım ise bu sene Allah sizi inandırsın 3 ay öğretmenlik yaptı biryerde anlaşmalı olarak... kv dünyayı kaynımın (küçük oğlunun) etrafında döndürüyor öğretmenlik çok iyi meslekmiş de yakında (5 seneye) yat bile alınabilinirmşş de... kaynımın tanıdığı bir küçük butik otelin sahibi varmış o ona öğrenci bulurmuş da istersem bana da özel ders öğrencisi verirmiş de... hayır dur dereyi görmeden paçalara girişme diyemiyorum da ... mutfağa çekip beni 3 kere bunu anlattı bana yaaaa baydım...

beyefendi rahat bilgisayar oynayamaz koltuk alırız paraları çıkışmaz kulaklık alırız,12 den önce kalkmaz kalktıüı zaman olay olur (her sabah 6 da ayaktayım kimse anlatmıyor böyle beni :p ), helali hoş olsun 200 tl ona feda olsun da ya bana bu reklam kampanyaları çok tuhaf geliyor yaaa bir formasyon al bir kpss ye gir değil mi...

Dün gece bir pilav yapmış kaynım bir 3 kere de o pilavı nasıl yaptığını anlattı yine mutfağa çekip yaaa bu kadının bu gerzek huylarından nasıl kurtulacağım ben yaa bir akıl verin bacılar. Kadın tapıyor resmen oğluna

bir şey diyorum, bir şey soruyorum, hiç bir lafım dinlenmiyor, en sonunda yine dönülüp dolaşılıp dediğim yere geliniyor o ayrı... en iyi meslek öğretmenlik, en muhteşem gelecek onun Kaynım ne dese aman paşam canım paşam saçççma sapan laflar konuşmalar. ayh böh geldi

Son düzenleme:
değişmez
duymamazlıktan geleceksiniz
bir de aynı evde misiniz?

pilav yapmış, bizim komşu çocukları ilk okuldayken çalışmaya başlamıştı oğlu 15 yaşında balık hazırlamıştı, annesi hasta olduğunda çorba falan da yapıoyordu kızartmalar hepsinden yapıyor (ben 27 yaşındayım hayatımda balık yapmadım)

kv nizi hiç bozdunuz mu? mesela kaynını anlatırken kocaman adam abartmayın anne bunda birşey yok diye birkaç defa deseniz ama gülerek deyin
belki azaltır

değişmez
duymamazlıktan geleceksiniz
bir de aynı evde misiniz?

pilav yapmış, bizim komşu çocukları ilk okuldayken çalışmaya başlamıştı oğlu 15 yaşında balık hazırlamıştı, annesi hasta olduğunda çorba falan da yapıoyordu kızartmalar hepsinden yapıyor (ben 27 yaşındayım hayatımda balık yapmadım)

kv nizi hiç bozdunuz mu? mesela kaynını anlatırken kocaman adam abartmayın anne bunda birşey yok diye birkaç defa deseniz ama gülerek deyin
belki azaltır
aman aynı evde yaşamıyoruz alalhtan çok istedi dibine taşınalım ama mesafe koydum...
ya ben o kadar çok hasta anne baba baktım ki pilav ne yaaa ben 2 senedir hem anneme hem kendi evime bakıyorum ban ada çok tuhaf geliyor...

kv mi bozarsam çok dedikoducu ve 1 e 5 koyuyor aramı bozmak istemiyorum he deyip geçiyorum ama ööhh geldi artık her gittiğimizde... kaynım ne demiş namazı nasıl kılmalıymış, şaka gibiler... eşiimin annanesinden başlarım örn. kahve ikram ediyorum değil mi önce kaynına ver derler ben de höst önce abisi var gibisinden eşime veririrm ama bu yani durum... böyleler... aile içinde 10000 tl lik bir muhabbet döndü örn. param da param diye kıyamet koptu çok haklıymış bilmemneymiş... 75 yaşında kadın eve su taşıyor mesela beyimiz bilgisayar oynuyor... kv. şal örüp satar 200 tl para gelsin diye o da puro içer ... yani bana enteresan geliyor bunlar...

aman aynı evde yaşamıyoruz alalhtan çok istedi dibine taşınalım ama mesafe koydum...
ya ben o kadar çok hasta anne baba baktım ki pilav ne yaaa ben 2 senedir hem anneme hem kendi evime bakıyorum ban ada çok tuhaf geliyor...

kv mi bozarsam çok dedikoducu ve 1 e 5 koyuyor aramı bozmak istemiyorum he deyip geçiyorum ama ööhh geldi artık her gittiğimizde kaynım ne demiş namazı nasıl kılmalıymış, şaka gibiler eşiimin annanesinden başlarınörn kahve ikramına önce kaynına ver... böyleler aile içinde 10000 tl lik bir muhabbet döndü örn param da param diye kıyamet koptu yani bana enteresan geliyor bunlar...

o zaman çözüm yok maalesef
he deyip duymamazlılığa vuracaksınız
dinler gibi yapıp birşeylerle ilgilenneceksin ki uzatmasın fazla sorarsa tabi seni dinliyorum biryandan işleri halletmeye çalışıyorum dersiniz

o zaman çözüm yok maalesef
he deyip duymamazlılığa vuracaksınız
dinler gibi yapıp birşeylerle ilgilenneceksin ki uzatmasın fazla sorarsa tabi seni dinliyorum biryandan işleri halletmeye çalışıyorum dersiniz
öyle yapıyorum ama net dinleyip alkış tutmamı isitoyur sadece bundan dolayı dün gece 3 kez mutfağa çağırıldım

annedir işte ne yapacan?yalnız o kadar iyi anlıyorum ki.sürekli kendi çocuklarının reklamını yapanlara bnede sinir oluyorum.sanki beni yeriyormuş gibi hissediyorum.

annedir işte ne yapacan?yalnız o kadar iyi anlıyorum ki.sürekli kendi çocuklarının reklamını yapanlara bnede sinir oluyorum.sanki beni yeriyormuş gibi hissediyorum.
ben de çok sinir oluyorum bir de bazı şeylere saçını süpürge ettikçe daha da görünmez olursun ya of yani...

bir de cidden pilav bu yaaa... yapsın bir zahmet artık

Siz bir de bu oglunu alacak gelin hanima sorun ve sukredin halinize ;) kirpi yavrusu misali..
kulak tikamak zor bir is ancak inşallah basarabilirsiniz.

kızlar şimdi durmumu anlatayım : daha yeni iş buldum iyi bir yerde sayılır az kazanıyorum ama olsun, kaynım ise bu sene Allah sizi inandırsın 3 ay öğretmenlik yaptı biryerde anlaşmalı olarak... kv dünyayı kaynımın (küçük oğlunun) etrafında döndürüyor öğretmenlik çok iyi meslekmiş de yakında (5 seneye) yat bile alınabilinirmşş de... kaynımın tanıdığı bir küçük butik otelin sahibi varmış o ona öğrenci bulurmuş da istersem bana da özel ders öğrencisi verirmiş de... hayır dur dereyi görmeden paçalara girişme diyemiyorum da ... mutfağa çekip beni 3 kere bunu anlattı bana yaaaa baydım...

beyefendi rahat bilgisayar oynayamaz koltuk alırız paraları çıkışmaz kulaklık alırız,12 den önce kalkmaz kalktıüı zaman olay olur (her sabah 6 da ayaktayım kimse anlatmıyor böyle beni :p ), helali hoş olsun 200 tl ona feda olsun da ya bana bu reklam kampanyaları çok tuhaf geliyor yaaa bir formasyon al bir kpss ye gir değil mi...

Dün gece bir pilav yapmış kaynım bir 3 kere de o pilavı nasıl yaptığını anlattı yine mutfağa çekip yaaa bu kadının bu gerzek huylarından nasıl kurtulacağım ben yaa bir akıl verin bacılar. Kadın tapıyor resmen oğluna

bir şey diyorum, bir şey soruyorum, hiç bir lafım dinlenmiyor, en sonunda yine dönülüp dolaşılıp dediğim yere geliniyor o ayrı... en iyi meslek öğretmenlik, en muhteşem gelecek onun Kaynım ne dese aman paşam canım paşam saçççma sapan laflar konuşmalar. ayh böh geldi
Bizim komsumuz var bu sekilde olan..
Oglunu ove ove bitiremiyor.m
Cok zeki oldugunu soyluyor..
Zar zor baraji gecti ozel uniye yolladilar..
Iste şakir sakir ingilizce konusuyor diyor..
Okuldan mezun oldu diyor..
Is bulcak diyor..
Cocuk borc batagina surukledi ailesini
Ev mev hersey satildi.
Hala cocuk okulu bitirecek.m
O bar senin bu bar benim geziyormus cocuk megerse..
Disariya reklam yap bir yere kadar.
Bir insani olmadigindan ustun gostermek o insana havadan baska hic bir sey katmaz..

sana bir tavsiye daha vereyim.okulda dersten bunaldığımda ya da birini dinlemek istemediğimde yaptığım bir iş.o kişi konuşurken dinler gibi yapıp olmak istediğim başka bir yerde olduğumu hayal ediyorum.kişi zaten bunu anlamıyor.anladığında da aaaa dalmışım çok yoruldum daa falan diyorum.kafanda halledeceğim bir şey varsa onu hallet mesala o konuşurken

Back
X