kaynanamın strateji değişikliği

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
Daha önce konu açmıştım arkadaşlar kaynanamın sık sık ziyaret etmesinden sıkılmıştım die şimdide küsüz kendisiyle, bıkmadan usanmadan eşimi evine çağırıo hemde yemeğe de değil ne die çağırdığınıda bilmiorum ama her gün bıkmadan usanmadan ya bunun evi var barkı var yorulur işten geldi demeden eşimde hiç geri çevirmedi belki geliirm dio her seferinde hemen ben gidiorum dio bıktım bu kadından yaaa madem öle evlendirmeseydi :14:

bence sizde takdik değiştirip geçinmeye çalışsanız evliliğiniz için daha iyi olur.daha önceki konularınıza baktımda birtürlü benimseyememişsiniz evlendiğinizi, ele karıştığınızı.

sıkı sıkıya sarıl eşine meydanı boş bırakma zamanla çekeceksin iyice kendine gerekirse duygu sömürüsü yap sen gidince ben seni çok özlüyorum sensiz duramıyorum falan de gitse bile döndüğünde surat yapma kocacığım seni öyle özledimki de atla boynuna...

canım ne stratejisi ya.kaynananın sıcak denizlere açılma politikası falan mı var acaba?bu kadar kötü niyetli olma.git sen de eşinle beraber.oğluna düşkün demek ki.ben de oğluma düşkünüm.benimki daha 1.5 yaşında gerçi ama şimdiden evlenir de el kızı bana yollamaz diye korkuyorum.baksana insanlar nasıl kalpsizleşmiş.

canım ne stratejisi ya.kaynananın sıcak denizlere açılma politikası falan mı var acaba?bu kadar kötü niyetli olma.git sen de eşinle beraber.oğluna düşkün demek ki.ben de oğluma düşkünüm.benimki daha 1.5 yaşında gerçi ama şimdiden evlenir de el kızı bana yollamaz diye korkuyorum.baksana insanlar nasıl kalpsizleşmiş.

konu gitmesi falan değil ben 4 aylık evliym hergün ama hergün benimevimde yeme içme taraftarıydı o yapsın ben yiyim gelin aldım hizmetçigibi görür gelinleri örnek gösterir falancanın gelini böle böle die alakası olmadığı halde konuyu bilmeden yorum yapmışsınz hal böleyken hergün çağırmasından rahatsız oluorum ben gitmek istedim gelmesin dedi

bence sizde takdik değiştirip geçinmeye çalışsanız evliliğiniz için daha iyi olur.daha önceki konularınıza baktımda birtürlü benimseyememişsiniz evlendiğinizi, ele karıştığınızı.

bende tam tersini düşünorum ben benimsedim kaynanam benimseyemedi

sıkı sıkıya sarıl eşine meydanı boş bırakma zamanla çekeceksin iyice kendine gerekirse duygu sömürüsü yap sen gidince ben seni çok özlüyorum sensiz duramıyorum falan de gitse bile döndüğünde surat yapma kocacığım seni öyle özledimki de atla boynuna...

bende soğuyorum her gün hergün çocuk gibi annesinin yanına gitmeisnden benimde annem babam var ben evlendim onlardan uzak başka bi şehire geldim evlliğimn en güzel aylarında böle yapması ne kadar doğru bende çekip annemin evine gidiyim ozman :47: içimden dmeek gelmio

İş eşinizde bitiyor. Kayınvalide tek mi yaşıyor, merak ettim. Öyle olsa bile her akşam evli bi adamın eşini bırakıp gitmesi doğru değil.
Bu erkekleri de anlamıyorum. Acaba hiç sormuş mu anne neden böyle yapıyorsun, neden eşimi istemiyorsun diye.

İş eşinizde bitiyor. Kayınvalide tek mi yaşıyor, merak ettim. Öyle olsa bile her akşam evli bi adamın eşini bırakıp gitmesi doğru değil.
Bu erkekleri de anlamıyorum. Acaba hiç sormuş mu anne neden böyle yapıyorsun, neden eşimi istemiyorsun diye.

evet ben onları küçük görüomuşum istemiomuşum tek değil hayır hergün hergün gelip beni bıktırdı özellikle yaptı

Aksamlari kocani mesgul et. Mum isiginda yemek hazirla, sinemaya bilet al, arkadaslarini yemege cagir, ya da siz gidin vesaire vesaire..:1:

kadınlar gitse hergun annesine bir suru tantana yaparlar sen evlendin artık herzaman olmaz diye ama erkekler daha anneci cıkıyor nedense kayınvalidelerde evlendirmesin dizinin dibinde bebek gibi pıspıslasınlar hergun

Son düzenleme:
kadınlar gitse hergun annesine bir suru tantana yaparlar sen evlendin artık herzaman olmaz diye ama erkekler daha anneci cıkıyor nedense kayınvalidelerde evlendirmesin dizinin dibinde bebek gibi pıspıslasınlar hergun

aynen canım ya ben bayramd:50:a gitim en son bana laf vurduruo fazla kalma evine ısın die

iş kocanda biter kocanı eve bağlamakta sana düşer :17:
ilk zamanlar cok normaldir erkekte evliliğe adapte olamıyor. bizde de ilk aylarda eşim hep annesine gitmek isterdi şimdi 5 yıllık evliyiz ayda bir zor götürüyorum

sevgili leda,
eşin annesine düşkün bir adam
sen evliliğin başından beri kadını kendine düşman tutmuşsun
bu zihniyetle gidersen, maalesef ki evliliğin bitme noktasına gelecek canım
bunu göze al, ona göre davran

kaynanan da çok kendini bilmez bi insanmış. daha 4 aylık evli adam her gün her gün çağırılır mı? kocan da belli ki kıramıyo gidiyo. bi de bu yüzden sana kalpsiz demiş biri. hey Allahım yaa.

canım sen benc kaynanandan önce davran başka planlar yap eşinle birlikte. gidemesin eşin de. ne demek yaa oğlunun karısı için o gelmesin demek. Allah akıl fikir versin o kadına.

zaten hiç anlamam şu başkalının yaptıklarını gösterme marifetleri var iyiki en sinir oldugum şey ya o yapıyo yapıyo sen yapmıyosun ne olmuş yani töve tövbe ya cins ya sen saygını bozmadan al karşına konuş inceden inceden gönderme yap yani gerekirse zor kullan :)o şaka tabi sen hiç canını sıkma eşin gitmesini engellemye çalış bahane falan yap yani gitmesin o çocugu doldurur yani :2:

sevgili leda,
eşin annesine düşkün bir adam
sen evliliğin başından beri kadını kendine düşman tutmuşsun
bu zihniyetle gidersen, maalesef ki evliliğin bitme noktasına gelecek canım
bunu göze al, ona göre davran

her şey tek taraflı değil malesef o şekilde bir düşüncem olsada sebepleri mutlaka var

her şey tek taraflı değil malesef o şekilde bir düşüncem olsada sebepleri mutlaka var

sana haksızsın dedim mi?
kayınvaliden kötü niyetli ve huysuz bir kadın
ama yine de orta noktayı bulmadan bu şekilde restleşme tarzında iki taraf da giderse, eşin annesine düşkün bir adam olduğu için annesini tercih edecek kırılma noktasında
bunu göze al dedim sadece
herkes tercihlerini yaşar.. tercihin "beni böyle sevmeyecek adam, benden boşansa ne olur, boşanmasa ne" şeklindeyse, saygı duyarım, erdemlisi budur
ama "ben kocamı kaybetmeyi göze alamıyorum" dersen, kadınla (kayınvalide) samimiyet kurmadan, saygı sınırısını da aşmadan bir orta nokta bulmak zorundasın

Back
X