kaynanamın yaptıgını anlayamıyorum..

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
meraba ben kaynanmla yasıyorum konularımı okuyanlar biliodur.kızım war bugn 3ncü ayımız bitti.normalde kimse yokken hayatta gelip sewmez ama insan gelince bnm kucagımdan alır sadece emzircegim zaman werirçocugu bana hep insan içnde sewio gibi yapıo ama gercekten sewse ewde yanlızkende ilgili olur iki dk alıo kucagına bnde kızım ondayken işim warsa işimi hallediorum ama hiç ağlamadan getirio al durmuyo die anlam weremiorum biri gelincede hemen kucagımdan alır sankionun kızıymış gibi dawranır insanlar aa bak babnnesi çok sewio torununu diolar annesindende çok sewiom dio insana karşı sanki ben çocugumu sewmiom bakamıomuşum gibi yapıyo bu sefer de kulagıma hoş olmayan şeyler gelio kaynanam hep diomuş bişi bilmio altını bile alamıo die ama allah görüyo her şeyini dogdugundan beri tek basıma ben yapıorum nie böle yapıo olabilir
bi tek yıkamasını kaynanmla yapıom bide dusa gircegim zaman uyutuom anne kulagın orda olsun uyanırsa die diorum çok aşırrı bi yardım almıorum ama anlamadım nie böle yaptıgını

sende farkındasın zaten ele karşı göstermelik seviyor canım.
çok takma kafana senide biliyorlar onu da biliyorlar boşver,
herkes herşeyin farkındadır merak etme.

türkçe harfler kullanın rica ediyorum.alfabemizde "w" harfi yok..

kayınvalidenizle yaşadığınız için bu tarz sorular hep olacaktır.size laf taşıyan insanlara dikkat edin,size laf taşıyanlar,sizin laflarınızıda karşı tarafa taşırlar.Bir evde 2 kadın rabbim yardımcınız olsun.

azönce kız kardeşi geldi kaynanamın onun kucagına werdim hemn yanına gitti sewmeye die acaba benden mi çekinio sewmesine kızacam die herşe y gelio aklıma ama gecen eşimle bi tartışmamız oldı 6 gn annemde kalım kmse gelmedi torununu gömeye benm annem hergün gelip görüyodu walla sewen insan 10 dk fırsat bulup gelir uzakta deil annemn ewi 5 dklık mesafe

tasınıcam yakın bi zamanda kendi ewime bunun suratınıda yapıyolar bana oglunu ondan ayırıyomuşum diye

Etrafa gösteriş yapmak en büyük zevkleridir. Bakın torunum hep bende sürekli ben ilgileniyorum havasında...hele birde çalışın bayansanız kv bakıyorsa çocuğu kendine bağımlı yapar benden başka kimsede durmuyor diye gururlanır. Çocuğum yok ama gelecekteki kendimi gördüm sanki..

Çocuğu sevmiyor sadece seviyor gibi yapıyor..
Elaleme karşıda seni kötü kendini iyi göstermeye çalışıyor.
İki yüzlü şey.
Normal zamandada emanet etme çocuğunu ona boşver böylelerinden hayır gelmez.

bır anda sankı benım kayınvalidemden bahsediyormussunuz gıbime geldi,,,,, bende ılk gelin oldugum zman sarılır oper canım cicim ama yanlızken yuzume bakmazdı,,,,,neysekı ben beraber yasamıyorum,,,,,sadee vıze ıslemlerını beklerken bırkac gun beraber yasadık o gunler bile tanımama yetti,,,,

Katiliyorum. Hem v yerine w harfi yaziliyor hem de kelimelerde harfler eksik. Konu sahibi madem kayinvalideniz torununu sadece birini görünce aliyor kucagina, yapistiriverin siz de anne eve biri gelmese cocuk seni tanimayacak hic kucagina almiyorsun deyin. Benim iki kizim da bebekken ana kucagina ya da oto koltuguna koyar öyle yikanirdim banyoda. Yani hem onlar beni görürdü hem de ben acaba uyanir da aglarsa sesini duyamam diye endise etmezdim.

takmamaya çalışıom am eşim de ikide bir nie anneme wermiosu çocugu dio sewsn kadın dio ben wermiomuşum gibi gözüküo yani wersemde zaten artık sadece ben ilgilendiğim için ağlıo hep başkasına gidince

kusura bakmayın alışkanlık haline gelmiş.dikkat etmeye çalışıcam :)

ayrıca tasınınca bende öyle yapmayı düşünüyorum ama burda öyle bişi yapsam bak bak çocugu bana vermiyo der.ayrıca kayınpederim falan sürekli evde çocuk banyoya sokulur mu der çok müdahale ediyolar bana o yüzden şimdilik öyle bişey yapamam yapsam daşa kabin yok çocuk ıslanmasın die banyonun kapısının önüne koymam gerek kapının açık durması lazım dediğim gibi kayınpederim sürekli evde uygun değil yani

ben hayatta hep direkt konusan bir insanim
bu nedenle pek sevilmem
buda beni hic ilgilendirmiyor artik

ben sizin yerinizde olsam direk sorarim
baskalari varken gösterdiginiz alakayi yalnizken neden göstermiyorsun diye
bunun amaci nedir
ya sev yada hic sevme
bu bebegin annesi benim kimse babaannesi daha cok seviyor annesinden fazla dedirmem derim
vallahi derim

göstermelik bi sevgi işte sende anlamışsın...
madem taşınıyosun yakında boşveeeer kötü ayrılma...

alsa suç kaynana almasa suç. öpse suç öpmese suç

zaten sorunlarınız var, sevmiyorsun kadını belli. daha neyine şaşırıyorsun ki? öpmesin sevmesin nolacak ?

kesinlikle...sevse ne olur sevmese neolur...ki sevmemesi mümkün değil...insan sevdiğini öpüp koklayarakmı belli eder sadece..

komşularının yanında da canı gösteriş yapmak istiyordur..demek ki huyu bu..sana bulaşmadığı sürece sıkıntı yok..

bebeğin daha 3 aylık yanlış anlamadıysam eğer..canım bu zamanlarda insan daha hassas daha alıngan oluyor..çokta kafana takma..

böyle kaynanaları boğmak istiyorum aynısı kızına yapılsın bak nasıl alevleniyor
bende kaynanamla oturuyorum ama çok şükür bizim iletişimimiz gayet normal ve 3 yıldır yanındayım 4 aylıkta bebeğim var
doğum yaptım 10 gün bana ve bebeğime baktı ve halada bakıyor Allah ondan razı olsun.. sen gayet sakin ol bak zaten taşınacaksın muhattap olma ama saygıınıda eksik etmeki gider ayak çemkirmesin sana .. orda burdada konuşması çok ayıp kul hakkı alıyor
bu kaynanaların çoğu neden böyle gıcık anlamadım

Taşınıyomuşsunda zaten cnm boşver takma ne derse desin havlar havlar susar .. Kaynana milleti değilmi hepsi aynı............ Al birini vur ötekine ..

benimki öle değil ya elini öperim ben böyle kaynananın .. annemde kaynana oda öyle değil
yani hepsi bir değil böyle dengesizler var işte Allah köklerini kurutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…