• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın yaptırdığı alışveriş

Bu konu gerçek değil üye bizi kandırıyor !

Bana ne bana ne bu konu sahte ya gerçek konu açsın ya da olacaklardan sorumlu değilim !

Küserim bak !

benim anlamadığım nokta; birisi her hangi bir sbepten konu açıyor; kimileri konu içeriğini beğenmeyip bu da dert mi ya" bu da konu olarak mı açılır ya "diye söyleniyorlar...anlamıyorum sizin için nasıl konular açılsın efendim söyler misiniz?hani kocası kötü aldatmış kaynatası dövmüş;nişanlısından ayrılmış eltisiyle saç saça baş başa girişmişler...ya da 3. sayfa haberleri..bunlar mı konu sayılır sizce!!!!!konu sahibine bu konu dert göründü içini dökmek için açtı demek ki!!ya Allah aşkına konu olarak beğenmiyor konu olarak görmüyorsa buraya açılan başlıkları ""neden bu da mı konu diye "yorum yapıyorsunuz????
ha konu sahibi amma doğru düşünmüştür kendince amma yanlış düşünmüştür 500 tl harcanılması konusunda ki ben de katılıyorum bi günde 500 tl bi akşam yemeği için bana da çok ki maddi standartlarına göre 500 tl çok dmek ki..kimisine göre de 500 tl azdır....bu göreceli bi kavram bence!maddiyatına göre yani kişinin!!!!

işte bunu anlatamıyoruz !

sizin için dert olmayan konu başkası için ölümcül bir dert olabiliyor ! Aynen konunun özeti budur !

işte bunu anlatamıyoruz !

sizin için dert olmayan konu başkası için ölümcül bir dert olabiliyor ! Aynen konunun özeti budur !

kazen,konu sahibinin kapanan konusunu okudunuz mu:50:

Benim anlamadığım ise size yorum yapmaya zorlayan ne ! Konu sahte ise, size inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmassınız olur biter. Kafanıza silah dayayıp zorla yorum mu yazdırılıyor !

Sahte konuydu değildi diyerekte milleti meşgul etmeyin ! Sonra tepki alınca sizde tepki veriyorsunuz ama buradaki konu sahte veya değil bundan size ne !

komik olmayın lütfen ....

ağzına sağlık kazen ya harikasın millet komik
benden daha komik düşün yani

arkadaşın gene canı sıkılmış ve bizim gibi anlayışı kıt insanlara konu açmış:51:

birde neden arkadaşım yıok diye dertleniyor,dönüp bir kendine baksa çok iyi olacak

çok doğru sanırım sorunları var uydurma konularla kendini avutuyor olsa gerek yine:31:

onun yüzünden gecen haftalarda 3 gun ban yedim
acisi hala icimde

sen yine burdasın defol git konumdan terbiyesiz
bi de konuşuyor benim yüzümden ban yemiş sen kendini bilmezliğinden yedin o banı.hadsiz kendini bilmez madem öyle niye hala gelip benim konuma yorum yazıyorsun konunun uydurma olduğundan eminsin de ne insanlar var ya sen git kendi konunla ilgilen

ulkemiz sartlarinda 500 tl az para degil...

Ama 500 tl lik alisveris yapipta bir aksamda bitirecek degiller...
Ailenizi cagirmislar,belli ki iyi agirlamak istemisler...

malzeme muhakkak artmistir bunuda ilerleyen gunlerde siz ordasiniz diye aldirmislardir...

Cok gormeyin bence,insan ana babasina alisveris yapabilir...gayet normaldir.ama sizin kendi aileniz de gelecegi icin,esin biraz fazla acilmis olabilir...

Bunun icin kayinvaldenizi kotulemeye hakkiniz yok.

sen yine burdasın defol git konumdan terbiyesiz
bi de konuşuyor benim yüzümden ban yemiş sen kendini bilmezliğinden yedin o banı.hadsiz kendini bilmez madem öyle niye hala gelip benim konuma yorum yazıyorsun konunun uydurma olduğundan eminsin de ne insanlar var ya sen git kendi konunla ilgilen

biraz yavas olsana sen, ne bu sinir böyle, o laflar ne öyle cok ayip cok
kimseyi kovamassin sen, kazen seni destekleyen sözler yazdigi icin cosmussun belli:19: ama senin yaptigin ne simdi:30:

bence eşiniz paranın bi kısmını başka yerlere harcamış açığı kapatmak için de alışverişe yamamış 500 tl lik alınacak ne bulmuş ya merak ettim

eminimki eşiniz bu alışverişten sonra annesinden çok dua almıştır, emin ol kadıncağızın demekki almak isteyipte alamadığı çok şey vardı hazır oğlu alıyorken onlarıda aradan çıkarmıştır.inanınki emekli maaşıyla geçinmek çok zor, bence bir hayır yapmışsınız çok dillendirip sevabını azaltmayın

Yönetimin konulara yorum yazması, taraf olduğu anlamına gelmez, taraf-mışız gibi zannederek, yönetimi arkasına aldığınızı sanarak üyelere hakaret edemezsiniz.

Rahatsız olduğunuz yorumlar için kötü içerik butonunu kullanınız lütfen!

Son düzenleme:
galiba asil rahatsizlik veren belkide düsündün ailemi davet ediyorlar ve kendi alisverislerini yapmiyorlar bile.

yani aileni belki fazlalik olarak gördüklerini mi düsündün?

not: hakarete hic gerek yoktu degil mi.

Yönetimin konulara yorum yazması, taraf olduğu anlamına gelmez, taraf-mışız gibi zannederek, yönetimi arkasına aldığını sanarak üyelere hakaret edemezsiniz.

yok ben kazen taraf oldu demedim yada öyle anlasildiysam kusura bakmayin
kazen hakli olarak destekledi inanmiyorsaniz yorum yapmayin dedi
ama konu sahibi bunu yanlismi anladi ne, arkadasa böyle cikismasi yersizdi
kac sayfa öndeki yoruma simdi cevap yazmasi tuhaf

biz de eşimin ailesinin memleketine her gittiğimizde market alışverişi yaparız. kayınvalidemi alışverişe çıkarırım. o geldiğinde de çarşıya çıkarırım.... ki durumları iyi. gayrimenkulleri var. ama evlat parası ayrıdır. ilgilendiğini gösterirsin. memnun olurlar. hayır dualarını alırsın. verdikçe bereketlenir. yarın ihtiyacın olunca da onlar koşar. ayrıca emeklilermiş. sizin kendiniz teklif etmeliydiniz.

kazen,konu sahibinin kapanan konusunu okudunuz mu:50:

Okudum okudum ben yazımın hiçbir yerinde bu kadın normal demedim, kadınıda savunmuyorum söylemek istediğim konu size hitap etmiyor ise yazmayın, doğruluğu yanlışlığı ne bizi ne sizi ilgilendirmiyor. Bırakın kendi haline ....

Olay bundan ibaret

Yönetimin konulara yorum yazması, taraf olduğu anlamına gelmez, taraf-mışız gibi zannederek, yönetimi arkasına aldığınızı sanarak üyelere hakaret edemezsiniz.

:)

Back
X