• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın yaptırdığı alışveriş

Anlamadım, konunun yalan olduğunu nereden anladınız ?

........

Hay Allah'ım ne insanlar var.

........

daha önceki konusu aynen.yalan olduğunu zannetmiyorum.sadece tepki aldığı için lafı çevirmeye çalıştı daha beter oldu:50:

zaten bu hanımefendi konuyu açtı çıktı gitti.birdahada girmedi
demek ki oturdugu yerden kıs kıs bizim yorumlarımızı okuyup gülüyorr:20:
Allahdan biri uyardıda saftirik saftirik yorum yapmadım:19:

........

1- madem değmez niye yorum yazıyosun o zaman sorunlu musun canım
2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah
baktım millet döktürüyor yok eşim yok kaynanam bende uydurdum

Bunları bu bayan yazmış.dolayısıyla dalga maksatlı burda oldugu aşikar...

Çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana arkadaşım..
bende annemlere gittiğimde üstelik 1 hafta 10 günlüğüne gittiğim zamanlarda annemi koluma takıp markete gidiyorum ve 400-500 tl yi geçirdiğim zamanlarda oluyor..
Bu ailemin durumu kötü anlamına gelmiyor aksine gayette normal standartların üzerindeler...
500 tl nedir ki..peynirin kilosunun 10-15 tl olduğu bir zamanda yaşıyoruz biz...
bu bi şevk meselesi kendini iyi hissetme psikolojisi..anneye babaya gururla işte bakın bende size destek ouyorum bi şekilde demenin tadıdır bu..
gerçi eşiniz pişman olmuş duruma,sizde maşallah tepkilisiniz..
daha çok mutlu olmanız gerekirken..eşinize olsun ne var bunda onlar senin ailen hep beraber yiyicez içicez diyeceğiniz yerde kızmanız bana tuhaf geldi açıkçası..
orada yiyip içiceksiniz üçün beşin hesabı elbette yapılır..ama aileler söz konusu olunca 1 ekmeğim var ise yarısını böler paylaşırım..

arkadaşın gene canı sıkılmış ve bizim gibi anlayışı kıt insanlara konu açmış:51:

birde neden arkadaşım yıok diye dertleniyor,dönüp bir kendine baksa çok iyi olacak

madem böyle bu kızı neden banlamamışlar anlamadım.bizi resmen enayi yerine koyuyor bu:20:
:46::46::46:

........

Bir önceki konusundan anlaşıldı, daha öncede böyle bir konu açmıştı yok eşim ailesine çok alışveriş yapıyor filan diye sonra da dalga geçer gibi şunu söylemişti;

"kelebekse38 kullanıcısından alıntı
1- madem değmez niye yorum yazıyosun o zaman sorunlu musun canım
2-kocam bana bayılır bi kere boşanacakmışmışım sen boşanakcaksın herhal çok seviyorum kendimi yaaaaaaaaa
ben dalga mı geçtim zaten kafamdan konu uydurup hahhhh haaaaa ayyy çok güldümmm yaaaaa sabah sabah
baktım millet döktürüyor yok eşim yok kaynanam bende uydurdum"

Daha sonrada konusu kapatıldı zaten...

Amaç nedir? Neden böyle şeylere gereksinim duyuluyor ki? Bebeğim oldu olalı hep bu sitedeyim evden dışarı çıkamıyorum. Bazı arkadaşların dertlerine bende dertleniyorum bazıları ile bende gülüyorum şimdi düşünmeye başladım acaba onlarda mı gerçek dışı?

bence açıkcası şüpheye düşdüm.konulara yorum yapmaya çalışıyorum
ama ya bu konuların sahipleri tiye alma amaçlı yazıyorlarsa
kendi ayıpları artık....

Amaç nedir? Neden böyle şeylere gereksinim duyuluyor ki? Bebeğim oldu olalı hep bu sitedeyim evden dışarı çıkamıyorum. Bazı arkadaşların dertlerine bende dertleniyorum bazıları ile bende gülüyorum şimdi düşünmeye başladım acaba onlarda mı gerçek dışı?

gercekdisi olanlar bir sekilde ele veriyor kendini
cikiyor sonunda zaten

burda kemikleşmiş az çokda tanınmış kişiler var onların yazdıklarına şahsen sonsuz güvenimm var ama bazıları için şüpheye düşmedim değil....:44:

burda kemikleşmiş az çokda tanınmış kişiler var onların yazdıklarına şahsen sonsuz güvenimm var ama bazıları için şüpheye düşmedim değil....:44:

bende ipt ettirdigim üyeligim dahil bu hausfrau üyeligimle beraber 2 seneyi gectim burada
dedigin gibi bazi isimler cok net hatta hayatinda cok seyi biliyoruz bile
sanki gercekten tanidik gibi oluyor zamanla

Son düzenleme:
Konu dışı mesajlar uyarı sebebidir biliyorsunuz.
Konu size inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmayın kötü içerikle bize bildirin.
Bu şekilde konu dışı yorumlar yapıldığı zaman haklıda olsanız kural kuraldır ve uyarı/ceza sebebidir.

Ben fake konulara bile yorum yapılınca luzumsuz olduğunu düşünmüyorum.

Her durumda o duruma yakın bir hayat haşayan vardır ve belkide cımbızla çekip alır oradaki düşünceleri.

Yani yazanlar birşey kaybetmiyor..Fake konular açanda birşey kazanmıyor.

Benim anlamadığım ise size yorum yapmaya zorlayan ne ! Konu sahte ise, size inandırıcı gelmiyorsa yorum yapmassınız olur biter. Kafanıza silah dayayıp zorla yorum mu yazdırılıyor !

Sahte konuydu değildi diyerekte milleti meşgul etmeyin ! Sonra tepki alınca sizde tepki veriyorsunuz ama buradaki konu sahte veya değil bundan size ne !

komik olmayın lütfen ....

benim anlamadığım nokta; birisi her hangi bir sbepten konu açıyor; kimileri konu içeriğini beğenmeyip bu da dert mi ya" bu da konu olarak mı açılır ya "diye söyleniyorlar...anlamıyorum sizin için nasıl konular açılsın efendim söyler misiniz?hani kocası kötü aldatmış kaynatası dövmüş;nişanlısından ayrılmış eltisiyle saç saça baş başa girişmişler...ya da 3. sayfa haberleri..bunlar mı konu sayılır sizce!!!!!konu sahibine bu konu dert göründü içini dökmek için açtı demek ki!!ya Allah aşkına konu olarak beğenmiyor konu olarak görmüyorsa buraya açılan başlıkları ""neden bu da mı konu diye "yorum yapıyorsunuz????
ha konu sahibi amma doğru düşünmüştür kendince amma yanlış düşünmüştür 500 tl harcanılması konusunda ki ben de katılıyorum bi günde 500 tl bi akşam yemeği için bana da çok ki maddi standartlarına göre 500 tl çok dmek ki..kimisine göre de 500 tl azdır....bu göreceli bi kavram bence!maddiyatına göre yani kişinin!!!!

Back
X