- Konu Sahibi kelebekse38
hahahaahabayıldım gülmekten hatırlıyorum ben bunu biryerden hhaaaaahaaaa gözümden yaş geldiya alemmmsinnn
![]()
madem böyle bu kızı neden banlamamışlar anlamadım.bizi resmen enayi yerine koyuyor bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahaahabayıldım gülmekten hatırlıyorum ben bunu biryerden hhaaaaahaaaa gözümden yaş geldiya alemmmsinnn
![]()
madem böyle bu kızı neden banlamamışlar anlamadım.bizi resmen enayi yerine koyuyor bu![]()
Anlamadım, konunun yalan olduğunu nereden anladınız ?
........
Hay Allah'ım ne insanlar var.
........
madem böyle bu kızı neden banlamamışlar anlamadım.bizi resmen enayi yerine koyuyor bu![]()
........
Çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana arkadaşım..
bende annemlere gittiğimde üstelik 1 hafta 10 günlüğüne gittiğim zamanlarda annemi koluma takıp markete gidiyorum ve 400-500 tl yi geçirdiğim zamanlarda oluyor..
Bu ailemin durumu kötü anlamına gelmiyor aksine gayette normal standartların üzerindeler...
500 tl nedir ki..peynirin kilosunun 10-15 tl olduğu bir zamanda yaşıyoruz biz...
bu bi şevk meselesi kendini iyi hissetme psikolojisi..anneye babaya gururla işte bakın bende size destek ouyorum bi şekilde demenin tadıdır bu..
gerçi eşiniz pişman olmuş duruma,sizde maşallah tepkilisiniz..
daha çok mutlu olmanız gerekirken..eşinize olsun ne var bunda onlar senin ailen hep beraber yiyicez içicez diyeceğiniz yerde kızmanız bana tuhaf geldi açıkçası..
orada yiyip içiceksiniz üçün beşin hesabı elbette yapılır..ama aileler söz konusu olunca 1 ekmeğim var ise yarısını böler paylaşırım..
arkadaşın gene canı sıkılmış ve bizim gibi anlayışı kıt insanlara konu açmış
birde neden arkadaşım yıok diye dertleniyor,dönüp bir kendine baksa çok iyi olacak
........
anlamadım :44:canım ne demek istediyini ...
Amaç nedir? Neden böyle şeylere gereksinim duyuluyor ki? Bebeğim oldu olalı hep bu sitedeyim evden dışarı çıkamıyorum. Bazı arkadaşların dertlerine bende dertleniyorum bazıları ile bende gülüyorum şimdi düşünmeye başladım acaba onlarda mı gerçek dışı?
gercekdisi olanlar bir sekilde ele veriyor kendini
cikiyor sonunda zaten
burda kemikleşmiş az çokda tanınmış kişiler var onların yazdıklarına şahsen sonsuz güvenimm var ama bazıları için şüpheye düşmedim değil....:44: