Kaynanamla anlasamiyorum

Ben genelde cok sakin bir insanimdir. Ta ki damarima basilana kadar. Suan da bana soyledgi laflara cevp vermekten cekinmiyorum. Hatta lafi ona bizzat degil kizina soyluorum gorumceme yani. Benim msjim yerine ulasiyodur. Beni kiskaniyo fln diorum, onun mali kiymetli tenezul etmem diorum ama aliyorum vermiyorum gibi. Iyuyan devi uyandirdi. Suan kaynanam adina cok uzgunum :))))

kayınvalideniz patavatsız cahil sanırım...Ben olsam eşim hiçte sizin gibi düşünmüyor bence kafanızda siz kuruyorsunuz bunları derdim.Hem eş adayı olarak beni seçtiğine göre siz olayı çokkk yanlış biliyorsunuz üzerinize vazife olmayan konularda kafa yormayın fikrinizi hiç merak etmiyorum derdim...

kayınvalidenizde amacına ulaşmış görünüyor size üniversitede sevgilim vardı dedirterek eşinizle karşı karşıya getirmiş ahhhh bu kayınvalideler.....

Bence söylediklerine hiç cevap vermeyin kudursun kendi kendine. Hatta kulaklık takın müzik dinleyin. Yaptığı şey çok iğrenç çünkü. Ancak bu dilden anlar herhalde.

Bu dupeduz kiskanmadir. 10 ayim sonunda yeni farkina vardim o da guzel. Ben ne alsam evime aynisi aliyor. Ben bise yapsam hmm o oyle olurmu dior. Sureklo oglunu pohpohluyor ama oglunu zerre sevdigini dusunmuyorum. Hepsi rol.

Bu dupeduz kiskanmadir. 10 ayim sonunda yeni farkina vardim o da guzel. Ben ne alsam evime aynisi aliyor. Ben bise yapsam hmm o oyle olurmu dior. Sureklo oglunu pohpohluyor ama oglunu zerre sevdigini dusunmuyorum. Hepsi rol.
tavız verme sakın bazı seylerden. öle net bır tavır koy ki çizgisini bilsin. Eşindeyse yanındaysa oh ne ala. Super

Benim kaynanam da benzeri farklardan bir de eşimin onu iyi niyetli olarak görmemesi. Ben sabırlı falanım galiba da sen susma canım. Eşine kayınvalideni haklı görmediğini yanlış taraflarının da olduğunu anlat.
Gören de bana dinime küfreden Müslüman olsa diyecek gibi geldi birden.

10 yadinda kayinpederimle mektuplasmaya baslamis, biz lisede arkadaslarimiza sevdgimiz cocugun adini soylemeye utanioduk, esim annesinin davranislarini yanlis buluyor fakat iyi niyetinden dior. Akli sira beni frenliyor. Ama fren tutmaz bundan sonra

Insan zalimdir. Senin bu konuya uzuldugunu gormus ve yarayi kasimaya devam etmek istiyor. Gercekten umursamadığını ona goster. Bak nasil baska konular konusmaya calisacak.

Ahh canım annem kaynanalık nedir hiç bilmez bunun okulu falanmı var acaba? :KK70:
Abimin yengemden önce ciddi ve ileriye dönük düşündüğü bir sevgilisi vardı ama kızın annesi sebebiyle olmadı kızın annesi kızımı uzağa gelin vermem demişti kızda anacıydı ve ayrılmışlardı.
Neyse abim yengemle tanıştı evlendiler vs. önceki sevgili bizim eve öyle bir işlemişki her tarafta o kızın izi var fotoğraflar hediyeler vs. annem hiç üşenmeden evde ne var ne yok herşeyi attı yüzlerce fotoğrafı yırtıp atmıştı.
Yengem olurda görür ayıp olur üzülür diye.
Yengem ve abim işten çıkınca anneme gelirler Yengem baş köşeye oturur annem sofrasını yemeğini hazırlar yengem bir tabak kaldırmışlığı yoktur.Birde habersiz apar topar gelirler yemek varmı diye sormadan annem yemek yoksa bile hemen acele bişeyler yapar hazırlar.
Yengem yiğenime hamileyken ayakları çok şişmişti davul gibi bir gün anneme geldim salona girdim yengem ayaklarını uzatmış babamla abim yengemin ayaklarına masaj yapıyor :KK70: "Kızım çok yorulmuş bugün ayakları şişmiş hanım tuzlu su getir" babam diyor :KK70: :KK70:
Evlilik yıldönümü doğumgünü yılbaşı aybaşı yengemin sevdiği hediyeleri alırlar annemle babam.
Annem ve babam 10 yıldır abimin evine toplasanız 10 kere gitmemilşlerdir.Çünkü yengem çalışıyormuş yoruluyormuş gidip rahatsız etmek istemiyorlarmış.
O halde hizmet edemezmiş kıza yazık günah. Hele birde abim yengeme biraz bağırsa annemle babam hemen " O bize annesinin babasının emaneti karına o şekilde davranma erkek adam karısını korur kollar bağırmaz" derler.
Ve bunun gibi daha bir çok şey.
Annem kendine almaz yengeme alır "Onlar mutlu olsun gerisi önemli değil" der annem.
Hoş bende yengemi severim abimle iyi olsunlar mutlu olsunlar bize yeter.
Annenle baban benim kocayi evlat edinir mu acaba :halay:

Annenle baban benim kocayi evlat edinir mu acaba:halay:
:halay::halay:Ağaç yaşken eğilir canım bu saatten sonra evlat edinmeleri bişeyi deüiştireceğini sanmıyorum.Ama İstanbul Yeşilköy'e yakınsanız annemle babamla ahbaplık kurup evli olan çocuklarına bir anne babanın nasıl davranması gerektiğini gözleriyle förüp kulaklarıyla duyup feyz alabilir diye düşünüyorum. Başka çözümü olmaz sanırm ;)

Biz daha evlenmeden once ben esimin annesini ziyarete gitmistim. Esimi kiz arkadasindan nasil ayirdigini anlatti hic sesimi cikarmadan dinledim. Esim sehir disindaydi evime geldim esimi aradim eger anan senin eski kiriklarini unutamiyorsa git onlardan biriyle evlen. Seni gecmisinden koparmaya niyeti yoksa baskasiyla gelecek kurmani beklemesin dedim kapattim telefonu. Mesaj yerine gitti tabi 15 dk sonra esim aradi (bagirmaktan nefes nefese kalmisti) bir daha ben yokken gitme annemin yanina dedi o oldu. O kiz oglunun gecmisinde kalmis cok seviyorsan git sen evlen biz kocamla mutluyuz de kestir at. Bence..

Olayı eşinle çözeceksin. Bunları duyup hoop anne yavaş demesi lazım

Back
X