Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zman kılıçları çekeceksin Can'ım savaşı başlatıp ya kazanan yada kaybeden olacaksın ama bencil insanları kaybetsen bence senin kaybedecek birşeyin Olmaz onlar kaybeder eşinizde bitecek herşey malesef hakkınızda hayırlısı olsunZaten ben diyelim saat 5 de gidiyorum o sa kadar is beni beklemis oraya gidiyorum yorgunluktan sabah kalkamiyorum evimn isini tam yapamiyorum bi yere gitsek hemen diyorlar dun yoktunuz
Ne haberi anlamadım size gelmeyeceğiz diye mi haber vermeniz gerekiyor?Esim diyor sen ara ben diyorum ben aramak istemiyorum senin ailen ara aramiyor bnde aramayinca hic sonra haber vermedikde oluyor
1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
Aynen oyle cok daraldimKonu sahibi işin çok zor.Hemen çocuk yapma bence,bu sefer kaynananın evinden hiç çıkamazsın torunu al gel derler torun bizde kalsın derler devamlı ben sana söyliyim
Allah yardımcin olsun, şu erkek aileleri niye böyle devamlı gelinle sabah akşam oturmak istiyorlar anlamıyorumAynen oyle cok daraldim
Aynen oyle cok daraldim
2 ayda 2 hafta bile çok bence ben ayda 1 kez gidiyom eşimle, ona bile tahammül edemiyom kayınbabamdan gelince 1 hafta hastalanıyomAcik acik soyle arkadasim yoksa bu duzen devam eder. Bnm kv elti akrabalar da ayni sokakta oturuyorlar ayni muhabbetler. Bn hem uzaktayim hem tavrimi koyarim ornegin koca yaz tatilinde 2 hafta anca gitmisizdir. Ki bnm esimin 2 ay tatili var ve bn suan calismiyorum. Herkes kendi icinde bi ailedir sonra kv kp vs gelir. Eger anlamiyorlarsa sen anlatcaksin esin anlaticak mecbur. Ne kadar saygisizca. Ama sen ilk agizdan anlat sıkıntını araya kimse koyma ben oyle yaparak kazandim. Yoksa konu sapiyo baska yere.
Tartışsanda birşey değişmiyor di mi seni çok iyi anlıyorum. Ben eşimle çok kavgalar ettim kayınbabam yüzünden. Onlara kalsa sabah akşam hep onlarla oturalım istiyorlar ve otururken bile huzurlu oturamiyon yanlarında, hep laf söylüyorlarBide millet ne der var ama ben niye laf sokuyorum ki tartslm yok
Benim eski kv böyleydı1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
Esinin isi gucu ayri mi? Yapacagin sey sen dik duracaksin sen huysuz olup gitmeyeceksin gidersende onlarin lafina karsilik vereceksin.1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz