• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla anlasmiyoruz

Zaten ben diyelim saat 5 de gidiyorum o sa kadar is beni beklemis oraya gidiyorum yorgunluktan sabah kalkamiyorum evimn isini tam yapamiyorum bi yere gitsek hemen diyorlar dun yoktunuz
O zman kılıçları çekeceksin Can'ım savaşı başlatıp ya kazanan yada kaybeden olacaksın ama bencil insanları kaybetsen bence senin kaybedecek birşeyin Olmaz onlar kaybeder eşinizde bitecek herşey malesef hakkınızda hayırlısı olsun

1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz

kv kp neden bu kadar müdahil sizin hayatınıza? bence dişinizi gösterme zamanı gelmiş de geçiyor bile..
senin kocan bunlara tepki gösteremiyorsa erkeğim, kocayım diye gezinmesin ortalıkta.

Konu sahibi işin çok zor.Hemen çocuk yapma bence,bu sefer kaynananın evinden hiç çıkamazsın torunu al gel derler torun bizde kalsın derler devamlı ben sana söyliyim

En güzeli gelmek istemiyorum deyip kestirip atmak ama sanırım bunu yapamıyorsun. Mecburen bahane üreteceksin.

Gel dediklerinde (eşini, anneni yada bir başkasını araya katmada) işim var,hastayım misafirim var diye bahaneler sırala.
Her seferinde bıkmadan usanmadan bahaneler sıralayıp ne derlerse desin gitmeyeceksin ki zamanla ısrar etmemeyi öğrensinler.

İşe girme yada bir kursa gidebilme imkanın varsa o da kurtarabilir.

Başlığa istinaden yazıyorum kim anlaşıyor ki kayınvalidesiyle :kahve: siz yavaş yavaş mesafenizi koyun her gün gitmeyin ne kadar cagirirlarsa cagirsinlar hep bir bahane bul ama gitme. Gidiş sıklıgınız azaldıkça onların sizden beklentisi de azalacak. Siz ne kadar alttan alıp dediklerini yaparsanız bu işten kurtulmanız o kadar zor olur.

Acik acik soyle arkadasim yoksa bu duzen devam eder. Bnm kv elti akrabalar da ayni sokakta oturuyorlar ayni muhabbetler. Bn hem uzaktayim hem tavrimi koyarim ornegin koca yaz tatilinde 2 hafta anca gitmisizdir. Ki bnm esimin 2 ay tatili var ve bn suan calismiyorum. Herkes kendi icinde bi ailedir sonra kv kp vs gelir. Eger anlamiyorlarsa sen anlatcaksin esin anlaticak mecbur. Ne kadar saygisizca. Ama sen ilk agizdan anlat sıkıntını araya kimse koyma ben oyle yaparak kazandim. Yoksa konu sapiyo baska yere.

Acik acik soyle arkadasim yoksa bu duzen devam eder. Bnm kv elti akrabalar da ayni sokakta oturuyorlar ayni muhabbetler. Bn hem uzaktayim hem tavrimi koyarim ornegin koca yaz tatilinde 2 hafta anca gitmisizdir. Ki bnm esimin 2 ay tatili var ve bn suan calismiyorum. Herkes kendi icinde bi ailedir sonra kv kp vs gelir. Eger anlamiyorlarsa sen anlatcaksin esin anlaticak mecbur. Ne kadar saygisizca. Ama sen ilk agizdan anlat sıkıntını araya kimse koyma ben oyle yaparak kazandim. Yoksa konu sapiyo baska yere.
2 ayda 2 hafta bile çok bence ben ayda 1 kez gidiyom eşimle, ona bile tahammül edemiyom kayınbabamdan gelince 1 hafta hastalanıyom

Kusura bakma ama eşin pısırıkmış.

Bide millet ne der var ama ben niye laf sokuyorum ki tartslm yok
Tartışsanda birşey değişmiyor di mi seni çok iyi anlıyorum. Ben eşimle çok kavgalar ettim kayınbabam yüzünden. Onlara kalsa sabah akşam hep onlarla oturalım istiyorlar ve otururken bile huzurlu oturamiyon yanlarında, hep laf söylüyorlar

1 bucuk yildir evliyim kaynanam durmadan bana laf sokuyor ben sesimi cikarmiyorm suratimi asincada suratini asiyor oluyor evim ayri ama kayinbabam birakmiyor evde duralim bi tek pazar gunu evde kalabiliyoruz evimiz cok yakin gidince moralim bozuluyor evde durunca cagiriyorlar esime anlatinca diyor gitme ama babasida cagirinca hic bisey diyemiyor gecen hafta iki gun gitmedik babasi hemen aradi niye gelmiyorsunuz dedi geliyoruz bende kizdim tartistik annemi aradim kaynanami aradi dedi tartismislar biraz evinde otursunlar kayvldm dems ister gelsin ister gelmesin benim oglumla anlasamiyor sozunu dinlemiyor beni ortaya atmasin kayinbabam aradi millete karsi tartismayin gel baris yoksa evinde otur kendi ailenede gidemezsin falan napayim ben cok caresiz kaldim esim bisey diyemiyor hic onlar yuzunden hep huzursusuz kavgaliyiz
Benim eski kv böyleydı
illa hergun geleceksınız derdı
ama mılletın ıcınde de uzak olsun mutlu olsunlar derdi

eşinizin bu duruma el atması lazım
aile baskı yapsa da eşiniz duracakları yerı bıdlırmeli
yoksa bu durum esınız sessız kaldıkca devam eder

Neden çalışmıyorsunuz ? Eşiniz sorun yaratmıyorsa bir iş bulun başka türlü uzaklaşamazsınız onlardan . Yada gidin bir dikiş nakış krsuna yada başka kursa gidin , belliki yaşïnız çok genç hemen çocuk yapmayın kendinize uğraş bulun evde oturunca tabi hizmet etmeniz için sürekli çagırırlar .

Erkek aileleri oğullarına hayat arkadaşı degil kendilerine hizmetçi ve kum torbası aldıklarını sanıyorkar , tabi bunda oğullarının payı büyük ailesine sınır koysa kimse haddini aşamaz ama işletine gelmiyor bunu yapmak .

Hergun size mı gelecez biraz da anneme gidelim dedik de.zaten annene gidemiyorsun belli hergun kv ye gitmektn. Tehditlere asla boyun eymem kendi anne ne de gidemezsin ne demek ya .kimse beni ailemle sinayamz:KK62::sinirli:hele ki kv kp asla sınayamaz.

Esinin isi gucu ayri mi? Yapacagin sey sen dik duracaksin sen huysuz olup gitmeyeceksin gidersende onlarin lafina karsilik vereceksin.

Susup boyun egersen kocandan medet umarsan bir arpa boyu yol alamazsin. Aradiklarinda isim var diyeceksin gun icinde senin canin gitmek isterse gideceksin
Sorunlarini kendin cozmeye bak annen esin cozemez bunu. Eger sen kocanla iyi olursan istedigini yaparsin.
Once bi gun git bi gun gitme alistir buna. Sonra arayi ac 3 gunde bir git. Sonra artik hafta da bir git oyle boyle alisacaklar.

Bekarken pek kıymetsiz oğluşları,evlenince pek kıymetlioluyorlar nedense..

Ne hakla kendi ailene gidemezsin diyebilir bir k.peder bozuntusu..
Eşin pek sakin gibi vuracak yumruğunu o masaya her gün gelemeyiz diyecek..
Onda o yürek varsa desin ailesine..

Back
X