Kaynanamla ayni fikirdeyiz ???

GamzeliGamze03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5
1
1
36
merhaba arkadaslar,

Eşim çok acımasız, düşünceleri ile heleki 6 ay önce vefaat eden babasından sonra iyice sinir küpü oldu ama kendi istedigi şeyler olunca hiç sorun yok ama kaynanam yada ben birsey söyleyince fittiriyo ??? Nasıl olcak odunluk kalaslıltan cıkması ??? Offfff

Ölümden dolayı böyledir . kabullenme sureci diyelim. Herkeste farklı olur ama geçici biseydir muhakkak , zor olsa da bence anlayışlı olmaya çalışın .

Bu günler geçecek ama zor günlerinde ona nasıl davrandığın kalacak aklında

Sabırlar diliyorum

Ölümden dolayı böyledir . kabullenme sureci diyelim. Herkeste farklı olur ama geçici biseydir muhakkak , zor olsa da bence anlayışlı olmaya çalışın .

Bu günler geçecek ama zor günlerinde ona nasıl davrandığın kalacak aklında

Sabırlar diliyorum
Babasi vefaat edeli 6 ay oldu ama biz evleneli 5 sene ve 5senedir boyle sadzce babasi vefaat edince daha cok kotu oldu. Biz gayette anlayisli davraniyoruz

Hic amakasi
Gelin Kaynana bir olup adamın üstüne mi gidiyorsunuz yoksa .. sonuçta tehlikeli ikili.. :KK14:
hic alakasi yok egoist olmasin kendine gelince lay lay lom bize gelince hoooop olmaz ki boyle. Kaynanamda annem gibidir benim icin. O kadinda uzgun esi gitti yapayalniz kaldi oglu boyle davrandigi icin bizimle kalmak istemiyor evinde yapayalniz yani bizmiyiz tehlikeli ikili sence ?

Back
X