• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla basim dertde :-(

Masallah ne sabir varmis sende :-) ben herhalde cinnet geciririm boyle birsey olsa :1: tövbe tövbe ....

Kv annelik degil kvdelik yapmak istiyor ben candan bir insanim bana sicaklik verene ben hersey veririm... Kabullenemiyorum...!

Diyor ki buyuk geline annelik yaptim bana sirt cevirdi bana ve benden sonraki eltime kvdelik yapcakmis nisanlima dedim o buyuk gelinin kisiligimis bizi neden ayni keseye koyuyorki bizim mi sucumuz onun öyle yapmasi aman bosverelim :17:

Allah bildigi gibi yapsin
Çinnet geçirdim zaten :27: Görümceme kuma mı gidiyorum ben öyle saçmalık mı olur dedim. Nişanlım halletti sağolsun. Sonrasındaysa kaynanam arayıp. Kızım nasılsa ikiniz oturacaksınız gel de buraya nişanlınla gidin seçin mobilyanızı dedi. Önceki lafları söyleyen o değildi sanki :) Ahh işte insan yüzsüz olmaya görsün. Ama Allah sabrını veriyo bi şekilde.

Senin kayınvaliden belki büyük geline de kaynanalık yapmıştır. Sözlere de çok kanmamak lazım. Şimdi sana yapan önce niye yapmasın di mi.

Gelinlik zor zanaat:27: Her lafı düşünmek gerekiyo konuşurken.

şimdi canım;
1) o senin büyüğün kaynanan gel dediğinde sen gitseydin sonra derdin bak kaynana eltim bana değer vermedi fakat ben senin için geldim derdin.
2)eşin şimdiden kaynanana bakıp seninle tartışıyorsa evlilik sonrası devam edecek gibi.
3)kaynanan ben bilmem oğlum bilir demişse demekki,onun için bişey ifade etmiyorsun veya sana çok kırgın bence git konuş ciddi bir şekilde bunlar sonra evliliğinde engeller yaratabilir.

kayınvalide bir kere taktı mı evlilik süresince seninle uğraşır. o yüzden o sinsi davranmadan sen davran. canım cicim özür dilerim ben seni kırmak ister miyim de nişanlının yanında....

hiç mi hürrem izlemediniz yahu:)

işin şakası bu ama aslında doğruluk payı da var. kafanda büyütme nişanlını seviyorsan. bir taktın mı kin büyüyor.

Ne olur yardimci olun bana delircem sonunda:43:

Bu kadin benden ne istiyor anlamiyorum:43:

Belki daha önce actigim konuyu okumussunuzdur:17:

Kayinvalidem olucak kadin onunla eltimin evine gitmemisim diye iki haftadir nisanlimin basinin etini yemis:19:

Hatrim icin gel dedi eltimden deger görmedigim icin gitmedim nisanlima dert yanmis o gün o da bana tavir aldi kavga etdik bende bari ayrilsaydin vs dedim telefonda tamam ayrilalim dedi o sinirle bende anneni ver dedim telefona ona diycem kadin da bana dönüp demezmi oglum bilir ben karismiyorum bende sasirip aglamaya baslayip kafayi mi yediniz demisim neyse kapatdim ertesi gün nisanlim gelip özür diledi :43:

Neyse asil sorun simdi basliyor kv bozulmus mus gidip özür dilememi bekliyor bir kere olsun arayip demedi kizim yanlis anlamissin gel konusalim vs.

Hediye götürdüm yilbasinda geri cevirdi hediyemi begenmedim geri ver dedi
Hastahaneye yatdi yanina gitdim aradim sordum
Hergün aramasamda her hafta ariyordum
Herseyin ucuzu olsun istedi hep gelinlikte bile nisanlima diyor orada gelinlikler ucuzlamis gelsin gidip bakalim...:43:

Suc bendemi sorun ondami akil verin ne olurrrrrr:43:
allah yardımcın olsun başta böyle yapan daha snra neler yapar ben bilirim inş nişanlın ana kuzusu deyildir de rahat edesrin canım

Çinnet geçirdim zaten :27: Görümceme kuma mı gidiyorum ben öyle saçmalık mı olur dedim. Nişanlım halletti sağolsun. Sonrasındaysa kaynanam arayıp. Kızım nasılsa ikiniz oturacaksınız gel de buraya nişanlınla gidin seçin mobilyanızı dedi. Önceki lafları söyleyen o değildi sanki :) Ahh işte insan yüzsüz olmaya görsün. Ama Allah sabrını veriyo bi şekilde.

Senin kayınvaliden belki büyük geline de kaynanalık yapmıştır. Sözlere de çok kanmamak lazım. Şimdi sana yapan önce niye yapmasın di mi.

Gelinlik zor zanaat:27: Her lafı düşünmek gerekiyo konuşurken.

Dogru diyorsun gelinlik cok zor heleki geri kafali kvlerle dahada zor :1:

Allaha sukur senin sorunlarin gecmis :16:

kayınvalide bir kere taktı mı evlilik süresince seninle uğraşır. o yüzden o sinsi davranmadan sen davran. canım cicim özür dilerim ben seni kırmak ister miyim de nişanlının yanında....

hiç mi hürrem izlemediniz yahu:)

işin şakası bu ama aslında doğruluk payı da var. kafanda büyütme nişanlını seviyorsan. bir taktın mı kin büyüyor.
Katiliyorum :17:

Nisanlimin simdi son sinavi var kvdeye demis konuyu kapatalim insallah unutulup gider ama sanmiyorum ama dedigin dogru hürrem misali yapmak lazim :1:

allah yardımcın olsun başta böyle yapan daha snra neler yapar ben bilirim inş nişanlın ana kuzusu deyildir de rahat edesrin canım

Degil Allaha sukurde cok karisik hersey :17:

Back
X