Kaynanamla kusum bir daha asla da barismak istemiyorum

Canim onun yataginda yastiginda yatmafiki annem ya yattiysa diye huylandi annemi asagliyo yani lohusa halimle bana bakmaya geldi yemekleri bana yaptirdi oglum aglafi kucagima alicam aldirmiyi benden once aliyo opuyorum cocugumu opme oyle icten diyo bunlati yazmadim baslik altina insanlar o ladar yazdigimi okudu sut sagma makinasina takilfi kaldi olay sadece sut sagma makinasi degil ki onunla kalsa hic problem degil
Onun niye yatagi var ki sizin evde ?
Önce yatağı yok et

Kağıda yazıp emrivaki gibi bana bunu alın demek bende hiç hoş değil o alırsa alır sorar almak isteyen insan. Kaldı ki öyle konuşmayacak şeyler de değil. Yok sizin çamaşırlarınızı atmıyormuş makineye falan tamam da sizin eviniz orası neden hesap yapsın ki yada gitmeden banyoya girmek onun bile hesabını mı yapmak oluyor? terlediğini hissetmiştir ya da yola çıkmadan girmek istemiştir.

Velev ki hesap ediyor diyelim ederse etsin sizden para istemiyor ya bu kadın. Neden ailelere sırtınızı dayamak istiyorsunuz ki. Ayrı bir aile kurduysanız kimseden bir şey beklemeyin belki anlamıyor gerçekten belki doğduğunda alacak, erken diye düşünüyor. Ben hiç konuşmayacak bir mevzu kavga göremedim.

Kağıda yazıp emrivaki gibi bana bunu alın demek bende hiç hoş değil o alırsa alır sorar almak isteyen insan. Kaldı ki öyle konuşmayacak şeyler de değil. Yok sizin çamaşırlarınızı atmıyormuş makineye falan tamam da sizin eviniz orası neden hesap yapsın ki yada gitmeden banyoya girmek onun bile hesabını mı yapmak oluyor? terlediğini hissetmiştir ya da yola çıkmadan girmek istemiştir.

Velev ki hesap ediyor diyelim ederse etsin sizden para istemiyor ya bu kadın. Neden ailelere sırtınızı dayamak istiyorsunuz ki. Ayrı bir aile kurduysanız kimseden bir şey beklemeyin belki anlamıyor gerçekten belki doğduğunda alacak, erken diye düşünüyor. Ben hiç konuşmayacak bir mevzu kavga göremedim.
sirtimi mi dayamak istiyorum ? Cok ilginc oldu bu yorum. merak etmeyin isten cikmis esimden birisi icin para vermemizi de istedi lutfen hepsini okuyun kedimi dovmesine ne demeli cocugunu opmemi istemene ailemi kucumsemesine ne demeli? Normal yani kusmeyyim her zaman ki gibi gomeyim

valla ben kaynanam ile görüşmüyorum hemen hemen 2 yıl olacak kafam çook rahat ohhhh... bide utanmadan beni oğluna soruyor ada nasıl iyi mi diye ? dengesizler bunlar...

barısmaya calısıyodur belkı de
evet kesin öyle benden bir ışık arıyor ama onlar o ışığı söndüreli çook oldu... kv kız kardeşiyle msj gönderdim benimle mahşerde görüşecek o dedim....beni kp kovdurmadan önce düşünecekti....o sandı ki küçük aklıyla ben gidip ayy özür dilerim siz benim büyüğümsünüz diyecem sandı.. daha çook bekler. hem beni kovun hem beni sorun değişik insanlar..

kovama nedenleri de benden 10 yaş küçük kaynımla tartıştım diye yani kendileriyle hiç sorunum yok kaynım terbiyesizce davrandı bende haddini bildirdim suçlu ben oldum...madem öyle kaynımla ve onun sinsi hanımıyla mutluluklar diliyorum bana uzak olsunlar...;))

şimdide eşimi her aradığında ada nasıl ? demeye başladı sen dur daha çok çekecen kaynana;)))

evet kesin öyle benden bir ışık arıyor ama onlar o ışığı söndüreli çook oldu... kv kız kardeşiyle msj gönderdim benimle mahşerde görüşecek o dedim....beni kp kovdurmadan önce düşünecekti....o sandı ki küçük aklıyla ben gidip ayy özür dilerim siz benim büyüğümsünüz diyecem sandı.. daha çook bekler. hem beni kovun hem beni sorun değişik insanlar..

kovama nedenleri de benden 10 yaş küçük kaynımla tartıştım diye yani kendileriyle hiç sorunum yok kaynım terbiyesizce davrandı bende haddini bildirdim suçlu ben oldum...madem öyle kaynımla ve onun sinsi hanımıyla mutluluklar diliyorum bana uzak olsunlar...:KK66:)

şimdide eşimi her aradığında ada nasıl ? demeye başladı sen dur daha çok çekecen kaynana:KK66:))
oğüllarını tutmuslar cok terbıyesızce evden kovmak

Valla oyle olmuyo kime en çok laf sokuluyosa onda kalmak istiyorlar ilerdede
Simdiden saga sola diyormus ki ada cook merhametli ben onu cok seviyorum dengesiz yer yapiyor kendince bende o lafibana diyenlere diyorum ki herkese merhametliyim ama ona degil hic beklemesin diyorum...yok gelemez esime dedim annendir babandir para ile kadin tut vaktir ayrica kizi da var o baksin...benden kimse bisey beklemesin dedim...esim hak veriyor haklisin ne diyeyim diyor..

Simdiden saga sola diyormus ki ada cook merhametli ben onu cok seviyorum dengesiz yer yapiyor kendince bende o lafibana diyenlere diyorum ki herkese merhametliyim ama ona degil hic beklemesin diyorum...yok gelemez esime dedim annendir babandir para ile kadin tut vaktir ayrica kizi da var o baksin...benden kimse bisey beklemesin dedim...esim hak veriyor haklisin ne diyeyim diyor..
İyidie olsa zaten ev üstüne ev olmaz herkesin kendine ayri bi hayatı bi duzeni var sizin geleniniz gideniniz var onun var aynı ev içinde olmaz benimkde bizimle yasama sevdasında ki bizimkiler hep erkek kardeş kv sırayla kalirim diyor ama ben biliyorumki hep benle olur benim esimde yok diyor ama kararliyim bu hafta gittiğimizde konu açılırsa bi gun bile kabul etmicegimi soylucem esim ne kadar yok olmaz desede bir gün cantasini toplayip gelse kapıdanmi kovcaz evi de var ustelik sormadan etmeden evinize kiraya verir. Hatta esim eltimi soyledi o kabul etmez hem nasil olcak dedi kv beni istemeyen oglumuda istemesin gitsin o evden dedi yani laf bana da hani güzellikle konuşmakta yok emrivaki ve mecbur larmis gibi hissetme var

İyidie olsa zaten ev üstüne ev olmaz herkesin kendine ayri bi hayatı bi duzeni var sizin geleniniz gideniniz var onun var aynı ev içinde olmaz benimkde bizimle yasama sevdasında ki bizimkiler hep erkek kardeş kv sırayla kalirim diyor ama ben biliyorumki hep benle olur benim esimde yok diyor ama kararliyim bu hafta gittiğimizde konu açılırsa bi gun bile kabul etmicegimi soylucem esim ne kadar yok olmaz desede bir gün cantasini toplayip gelse kapıdanmi kovcaz evi de var ustelik sormadan etmeden evinize kiraya verir. Hatta esim eltimi soyledi o kabul etmez hem nasil olcak dedi kv beni istemeyen oglumuda istemesin gitsin o evden dedi yani laf bana da hani güzellikle konuşmakta yok emrivaki ve mecbur larmis gibi hissetme var
Canim basta esinle konus olmayacagini bu durum sizin evluligunizi yipratacagini...hic ozel hayatinizin kalmayacagini guzellikle orneklerle anlat ...sonra kesin tavrini koy elbet belki esin ilk basta dedigini yaptirmak icin diretecek geri adim atma ...sabirla bekle bir omur kv oturmaktansa bir kac gun tavir yapar sonra gecer bence....ama herseyi detayli anlat esine bak sunlari yasariz bak boyle olur diye diye anlat...nasik esin anneci mi ???

Canim basta esinle konus olmayacagini bu durum sizin evluligunizi yipratacagini...hic ozel hayatinizin kalmayacagini guzellikle orneklerle anlat ...sonra kesin tavrini koy elbet belki esin ilk basta dedigini yaptirmak icin diretecek geri adim atma ...sabirla bekle bir omur kv oturmaktansa bir kac gun tavir yapar sonra gecer bence....ama herseyi detayli anlat esine bak sunlari yasariz bak boyle olur diye diye anlat...nasik esin anneci mi ???
Esim zaten annesinede anne evin var maaşın var ne alaka dedi ama ısrarla sen mecbursun bakacaksin diyo esim bana da kesinlikle olmaz diyo ama dediğim gibi gizlice evi kiraya verip ben geldim derse diye yine kabul etmicem evde bütün gün inatlascak benimle kendi hükmünü kurmaya caliscak laf sokmalar huzursuzluklar dedim eşime o niyetle bu kapıdan girdigi gün ben cikarim oğlumla diye

Esim zaten annesinede anne evin var maaşın var ne alaka dedi ama ısrarla sen mecbursun bakacaksin diyo esim bana da kesinlikle olmaz diyo ama dediğim gibi gizlice evi kiraya verip ben geldim derse diye yine kabul etmicem evde bütün gün inatlascak benimle kendi hükmünü kurmaya caliscak laf sokmalar huzursuzluklar dedim eşime o niyetle bu kapıdan girdigi gün ben cikarim oğlumla diye
Ev ustyne ev olmaz vallaha uzaktan anlasamiyoz ayni evin icinde dusunemiyorum

Aciklamada da yazmistim tabiki annemjn yastugini carcafini vermedim kaynanamin kendi ykrgan yastigini verdim temiz ve sadece kendiai kullaniyor.
Yazip vermesem unuttum diyo niye soylemedin diyo kaynanami 7 yildir tanidigim icin boyle bir sey yaptim iyi de ettim. Utun yaa siz bana soylemediginiz ki bir eksiginiz vardi da ayy ben unuttum adini neydi hepsinin onune gectim yapmayacagini biliyodum elimdeki son 5 tl tenezul eden birinden baska bir davranis bekleyemezdim. Hamile kedimi bile doven biri sizde mi ayni seyi yapardiniz birebir mantikli bulmussunU da
Laf çarpıtarak kendinizi haklı çıkarma huyu mu var sizde. Kedi dövmek ne alaka. Benim dediğim konu ile.

en guzelı madde madde yazmak :)
1. kedimi dövdü
2. hamileliğim de eşim işten çıktı eksiğiniz var mı dıye sormadı annelık ve aıle olmak bunu gerektırdı dil ucu olsa dahi
3. lohusayken bakmaya geldı sozde ısler bana kaldı
4. ailemı kucumsedi
5. cocugum dogum yatım aglıyo benden once kucagına alıyo vermek ıstemıyo
6. cocugumu opüyorum o kadar içten opme cocugu dıyo
7. esımın olmadıgı erlerde laf sokuyo

daha bır cok sey ama en cok zoruma gıden kedımı dovmesı oldu. nefret edıyorum artık

ilk madde yeter zaten

nasıl cani acımasız bir canlıymış ya

Back
X