Kaynanamla kusum bir daha asla da barismak istemiyorum

eve gelıyo dk başı bu kedı balkonda yasasın yok bu kedıyı ver gıtsın ben bu kedıyı sız gıdınce sokaga salıcam cocukla konusuyo sankı kalbını kırmak ıstemedım yoksa soyleyecek çok lafım vardı da

Kedi zaafım çok büyük benim
Tutamazdım kendimi böyle bir şey yaşasam maşallah sen çok sabırlısın

mesafe koydum demişsin. aynen öyle mesafe koy, görüşmek zorunda kalınca soğuk davran, gerekmedikçe konuşma. ayrıca bebek doğunca "işte bunu da annem aldı, bunuda annem yaptı" diye gözüne gözüne sok.
doğdu canım sımdı 9 aylık konuşmuycam canım gorusmek ıstemıyorum vallahı sonu ne olursa olsun ısterse kocam benı boşasın bu nedenle aslaa gorusmek ıstemıyorum nefret ettırdı

Kaynanamla kuşum diye okudum.Kaynana kuşu mu istemiyor acep dedim:)

Konuya gelirsem,diğer huyları bir yana,belki kaynanan temizlik hastasıdır ?
Kendi çamaşırlarını ayrı yıkaması ve başkasının yattığı yatakta yatmaması bu yüzden olabilir.
Hahaha bende kuşum okuyan birtek benim sanmıştım :)))

Benim anlamadigim ailelere güvenerek mi çocuk yapılıyor? Siz çocuğun getireceği masraflari neden baskalarindan bekliyorsunuz ki? Benim mantığıma ters hareketler. Ben kvden sadece bu kış için kışlık kalın tulum yapmasını istedim o kadar. O da hemen kızım dedi. Hatta iplerini bile ben alıp gönderdim gerekiyor falan dedi ama benim içime sinmez.

Temizlik hastasidir belki diyenler olmus da. Madem cok temizlik hastasi gitmesin baskasinin evine.. ayrica ben mesela evim.varken gidip baskasinin banyosunda da yikanmam. Ben de huyluyumdur bu konuda.. yani hic sanmyorum temzlik hastasi oldugunu. Pisligne yapiyo belli...
Bence kvyi gormezlikten gelin. Ne 5tl ver ne onla alisverise git. Ne bisey iste. Yuzgoz olma.
Ha ama istedgn varmi dyince yazman da soyle iyi olmus, e kizim ben sordm sen hic bsey demedn desen kesin alirdim... diycekti. Onu ortadan kaldrimissiniz. Aman cahiller ya,konusmayin kv ile...ben de benmkyle konusmuyorhm :)

Sadece ilk paragrafi okudum. Valla benim de oglum oldu. Cok severler halbuki ama hic bir eksigini almdilar. Normal takisini takti diger insanlar gibi. Hic beklentiye girmedim. Aklima dahi gelmedi. Hele ki kagida yazip bunu alin demek, bir de arayip aldiniz mi demek benim icin dunyanin sonu gelmistir boyle birsey yaptiysam :işsiz:

Canım o kusum lafını kuşum anladım ilk etapta ,tam evcil hayvana zarar mı verdi Yok be derken kediyi dövmüş son cümlede,koy mesafeni boş ver böyle minicik kediye acımayan insandan uzak dur

kedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız
İnsan değilmiş kv. Ama hayvan da olamaz kesinlikle. Kurban olsun o canını acıttığı hayvana. Allah ıslah etsin

kedimi nasıl döver yaa aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyo kedım de hamıleydı alahtan bır sey olmamış yavrularına sırtındakı hırkasını çıkarıp onunla vurmuş bır kaç kez vıcdansız
İnsan değilmiş kv. Ama hayvan da olamaz kesinlikle. Kurban olsun o canını acıttığı hayvana. Allah ıslah etsin

Adam yerine bile koyma koymadığınıda belli et. Hiçbir beklentin olmasın yük olmasın yeterli. Oda senden bişey ister bekler elbet yapmazsın. Gerekirse "Zor günümde nerdeydin" dersin. Bişey yapsada minnet bekler böyleleri. Çok terbiyesizmiş gerçekten.

Size birşeyler almak zorunda değil alırsa ne güzel insanın hoşuna gidiyor.oğluma babannesi birşey aldığından
Mutlu oluyorum benim babannem yok olmuş hep ozenirdim.alamadiğimizdan değil ama insan mutlu oluyo .almasa da üzülmezdim hatta birşey asla istemezdim ne kadar ayıp istemek mecbur değiller .
Annenize yaptiği muamele çok çok ayıp orda haklısınız. Mesafe koyun az görüşün ama bence küsmeyin.

Kizlar kisa anlatayim ayrintiya girmeden bir keresinde de kaynanamlara gittim oda esimi ziyarete gitmismis esimden 200tl harclik almis haberim yok banava gittik benim de son 5tl var kaynanam yazik calismiyo biraz fazla alsin diye anne son param al biraz daha fazla alirsin dedim {son param diye belirtmemin nedeni daha cok olsa daha cok veridim anlaminda } kadin son 5 tl aldi bana da geri dedi ki bugun esinden 200tl harclik aldim ben sokk
Bu kadar 3e 5 e bakan biri o yuzden bu banyoyu falan anlatmam laf edecek biri degilim asla gozum gormez ama o bole seyleri kar sayiyor
Kedini mi dövMuş :(

esımde annesıne çok kırgın onu da cok kırdı. yazmadıgım bır cok sey var canım esım annelık duygusu olan kısılerden ıcın dıyor kı keske benım annem olsaydı anne sevgısı ıstıyor 39 yasında kaynanam evlat ayırdmı yapıyo çok uzuluyorum esıme cok hıssettırıyo bana hayatında kı o eksıklıgı çok dile getırıyo
Dolmuşsunuz tamam ama tane tane anlatın.. okuduğumu anlamak için 2şer 3er defa okuyorum. Bi noktalama işareti falan koyun paragraf yapın lütfen.. bu şekilde hiçbi şey anlaşılmıyo..

Konunuza gelince eğer eşiniz problem çıkarmıyosa görüşmeyin bundan sonra.. veya bayramdan bayrama falan.. ki eşiniz de pek memnun değil halinden anladığım kadarıyla

Sevin maddi manevi desteği olmadığı için birde öyle olsa neler yapardı sana sevin kurutulmuş oldun değmez insanlar icin uzulmeye aksine sevin ve kolay kolay barisma

Kedimi dövdü bölümüne kadar rutin kynana modeli dedimm .. ama kediyi dövmek ne demek yaa çok sinirlendim. Ben olsam eve sokmazdim bidaha bazen diorum Kediler de köpekler gibi anlasa eğitilse de kV gibilerin üstüne atlayıp paramparça etse..:KK11:Allah ıslah etsin

Back
X