Kaynanamla sizce nasıl konusmayalım? çok acil kızlar...

burcukececi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
75
0
6
Ankara
merhaba cok kısaca anlatıcam kızlar esımle uzun bı sure ayrı kaldıktan sonra yenıden bırlestık kaynanamla bı surelıgıne aynı evde yasıcaz suanda hamıleyım eskıden bı cok sıkıntımız vardı ama çözdük şuanki sıkıntımda daha ben gelın gelmeden kaynanam bızım evımızde olan evımızde kalır dısarıya asla yansımaz diye hava atıodu gecenlerde esımle bı tartısma yasadık ve kaynanam bunu gıtmıs a dan z ye komsusuna anlatmıs ? kulaktan klaga bana kadar geldi konu en son duymasını istiycem kısı en basta duymus esımle paylastım dün hani sizin aileden kmseye bısey solenmezdı bak kımler duymus dedım ben aksam konusurum onunla dıycemı dıcem sen merak etme dedi... esımden annesi cekinir yani oglunun ustune cok titrer bısey dıyıncede kaynanam bozulur sesını cıkarmaz pek.. ben bıraz dusundum esıme sen konusma haberın yokmus gibi davran ben konısım sonra ortalık buluyosun dio dedim ben hzuursuz olmak istemıyorum dedim.. tmm sen nasl ıstersen dedi. bu aksam konusucam işteyim şuan .
Sizce nasıl konusmaylım ?
eşimi işe karıstırmamakla dogrumu yaptım?
Şimdiden tşk.. :(

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

merhaba cok kısaca anlatıcam kızlar esımle uzun bı sure ayrı kaldıktan sonra yenıden bırlestık kaynanamla bı surelıgıne aynı evde yasıcaz suanda hamıleyım eskıden bı cok sıkıntımız vardı ama çözdük şuanki sıkıntımda daha ben gelın gelmeden kaynanam bızım evımızde olan evımızde kalır dısarıya asla yansımaz diye hava atıodu gecenlerde esımle bı tartısma yasadık ve kaynanam bunu gıtmıs a dan z ye komsusuna anlatmıs ? kulaktan klaga bana kadar geldi konu en son duymasını istiycem kısı en basta duymus esımle paylastım dün hani sizin aileden kmseye bısey solenmezdı bak kımler duymus dedım ben aksam konusurum onunla dıycemı dıcem sen merak etme dedi... esımden annesi cekinir yani oglunun ustune cok titrer bısey dıyıncede kaynanam bozulur sesını cıkarmaz pek.. ben bıraz dusundum esıme sen konusma haberın yokmus gibi davran ben konısım sonra ortalık buluyosun dio dedim ben hzuursuz olmak istemıyorum dedim.. tmm sen nasl ıstersen dedi. bu aksam konusucam işteyim şuan .

Biz burda arayı eşin bulması gerektiğini salık veririz, sorunu olan kendi çözmeye kalkarsa yüz göz olunur. Madem eşinizden cekiniyor neden onun konuşmasını istemediniz, yüz ifadesini görmek icin mi?

Bırakın o konuşsun, sizinle çözülecek işler değil bunlar.

sen el kızısın o oğlu onın söyledikleri incitmez ama seninkiler batar bırak eşin konuşsun, hatta benden sana ufak bir tavsiye eşin annesiyle konuşurken aaaa hayatım annenin üstüne gitme bu kadar deyip kaynanandan tarafta gibi görünmen :1::1::1::1:
senin lehine olur :34::34:

sen el kızısın o oğlu onın söyledikleri incitmez ama seninkiler batar bırak eşin konuşsun, hatta benden sana ufak bir tavsiye eşin annesiyle konuşurken aaaa hayatım annenin üstüne gitme bu kadar deyip kaynanandan tarafta gibi görünmen :1::1::1::1:
senin lehine olur :34::34:

lehıne olur!? kıme gore?
Ben sızın konusmanızdan yanayım.
Ya da soyle soyleyeyım; duyduklarınızdan sız mı rahatsız oldunuz esınız mı?
Yanı problem kımın ıse o konussun, nacızane.

lehıne olur!? kıme gore?
Ben sızın konusmanızdan yanayım.
Ya da soyle soyleyeyım; duyduklarınızdan sız mı rahatsız oldunuz esınız mı?
Yanı problem kımın ıse o konussun, nacızane.

kayınvaldeden taraf gibi görünmek herzaman lehine olur gelinin, olmasa bile görünmek.
ayrıca aynı evde yaşıyorlarsa helede
bu benim görüşüm tabi herkes aynı fikirde olmak zorunda değil

Biz burda arayı eşin bulması gerektiğini salık veririz, sorunu olan kendi çözmeye kalkarsa yüz göz olunur. Madem eşinizden cekiniyor neden onun konuşmasını istemediniz, yüz ifadesini görmek icin mi?

Bırakın o konuşsun, sizinle çözülecek işler değil bunlar.

YUZ IFADESINI GORMEK ICIN DEGIL hemen gıtmıs ogluma solemıs dicek... o yuzden

arkadaşlar kim rahatsız oluyorsa o konuşsun demiş, fakat ben de bu konudan eşinizin de rahatsızlık duyacağını düşünüyorum, ki duymustur yüksek ihtimalle. erkekler sevmez genelde böyle laf söz olaylarını. eve çok üzgün bir şekilde git ve rahatsız oldugunu anlasın. madem eşinden çekiniyor senden de çekinsin bence.. kayınvalide ya da kayınpederle arada her zaman bir mesafe olmalı ve iki taraf da birbirinden çekinmeli diye düşünüyorum ben..
gerekiyorsa ikiniz alın karşınıza, eşin sert olmayacak ve kırmayacak şekilde konuşsun. sen de ''ben sizi annem olarak benimsedim, ama bu olayla yıkıldım, hiç beklemezdim, neden böyle bi olay yaşandı'' diye sorun. sizin hep birlikte bir aile oldugunuzu ve dışarıda laf söz oldugunda ''bilmemkinin ogluyla gelini şöyle şöyle şeyler yaşamış'' diye konusulacağını söyleyin.. yani onun açısından da kötü oldugunu belirtin..
en azından eşiniz sizin yanınızda, hiç korkmayın bence.. alsın ağzının payını, birdaha da böyle işlere kalkışmasın.
sinir oldum kayınvalidenize, kusurabakmayın lütfen.

E herhalde eşinize söyleyeceksiniz. Eşiniz annesine, o konuşmak istedi fakat ben benim konuşmam gerektiğini söyledim desin aranızdaki sınırı cizsin.

​valla kim ne konuşur nasıl konuşur bilmem de sen aynı evde yaşıyacaklarını düşün arkadaşım allah yardımcın olsun..aynı evde ilişkiniz tekrar sarpa sarabilir diyim

Eşinin haberi olduysa yeterli derim ben..
Uygun üslupla senin konuşman daha iyi olur..
Eşini bu mevzuularla sıkma bence, sadece durumu ve senin vereceğin tepkiyi bilsin yeter..
Çünkü araya girince zamanla ilişkiniz yıpranabilir..
Kayınvaliden de ortalığı karıştırıyosun veya oğlumu kışkırtıyosun fikirlerine kapılıp oğlunu paylaşamama durumuna girmez.. Tamamı olmasa da genelde erkek anneleri biraz tuhaf oluyor malum..
Senin bileceğin mevzuu tabii ki ancak altını çizerek söylüyorum, üslubun iyi olmalı ve kelimelerini seçerek cümle kurmalısın..
Aynı evde yaşadığı insanlarla kimse huzursuz olmayı istemez neticede.. Öngörülü olmalısın..

asıl eşim konusursa benımle kavga eder .. ? oralık buluyosun der ben kadının huyunu bılıyorum neden gelıp bana solemedın erenşime söledin hemen der ..

Bunun söylenmeyecek tarafı kalmamış ki..
Kendisi anlatmış herşeyi konu komşuya zaten,oğlu öğrenince mi problem..
Hem oğlunun kimden öğrendiğinin ne önemi var,size değil de,eşinizin kulağına gitmiş de olabilirdi..

Kayınvalidenizin huyunu en iyi siz bilirsiniz ama eşiniz daha iyi bilir.
Sizin konuşmanız aranızdaki gerilimi artıırabilir de..

Oğlunun konuşmasının daha etkili olacağını da düşünüyormuşsunuz..
Bence bırakın konuşan eşiniz olsun..
Hem yüzgöz olmamış olursunuz,madem aynı evde yaşayacaksınız..
Veya yine de ikilemde kalacaksanız,eşinizle beraber konuşun..

arkadaşlar kim rahatsız oluyorsa o konuşsun demiş, fakat ben de bu konudan eşinizin de rahatsızlık duyacağını düşünüyorum, ki duymustur yüksek ihtimalle. erkekler sevmez genelde böyle laf söz olaylarını. eve çok üzgün bir şekilde git ve rahatsız oldugunu anlasın. madem eşinden çekiniyor senden de çekinsin bence.. kayınvalide ya da kayınpederle arada her zaman bir mesafe olmalı ve iki taraf da birbirinden çekinmeli diye düşünüyorum ben..
gerekiyorsa ikiniz alın karşınıza, eşin sert olmayacak ve kırmayacak şekilde konuşsun. sen de ''ben sizi annem olarak benimsedim, ama bu olayla yıkıldım, hiç beklemezdim, neden böyle bi olay yaşandı'' diye sorun. sizin hep birlikte bir aile oldugunuzu ve dışarıda laf söz oldugunda ''bilmemkinin ogluyla gelini şöyle şöyle şeyler yaşamış'' diye konusulacağını söyleyin.. yani onun açısından da kötü oldugunu belirtin..
en azından eşiniz sizin yanınızda, hiç korkmayın bence.. alsın ağzının payını, birdaha da böyle işlere kalkışmasın.
sinir oldum kayınvalidenize, kusurabakmayın lütfen.

YEMİN EDERİM BU KADIN BENI HAYATTAN SOGUTTU ARTIK neler neler yapıor bır bılsenız ve hıc bısey yapmamıs gıbı köşeye cekilivirio her söze verecek bı cevabı var asla yalan konusmam diyooo aman amann agzı aynı yılan ağzı gibi her yere dönüyo gercekten yoruldum artık bu kadın yordu beni artık........

kesinlikle siz konuşmayın derim. eşinize söyleyin eşiniz konuşsun.
sizden duyduğunu söylemesin. başkalarından duydum biyerlerde bizle ilgili şeyle anlatıyomuşsun burcu duysa ne kadar üzülür filan desin. benim aile birliğimi böylemi koruyosun desin annesine. elalemden bunlarımı duycaktım desin. bida korkar. yapamaz.sizin söylediğnizi de anlar ama hiçbişe yapamaz.

Bence de eşiniz konuşup halletmeli.Kendisi size söylememiş madem a'dan z'ye herkese anlatmış.
Sizden de farklı bir hareket beklemesin.Ben olsam hiç yüz göz olmaz eşimin halletmesini beklerdim.

Back
X