- Konu Sahibi burcukececi
-
merhaba cok kısaca anlatıcam kızlar esımle uzun bı sure ayrı kaldıktan sonra yenıden bırlestık kaynanamla bı surelıgıne aynı evde yasıcaz suanda hamıleyım eskıden bı cok sıkıntımız vardı ama çözdük şuanki sıkıntımda daha ben gelın gelmeden kaynanam bızım evımızde olan evımızde kalır dısarıya asla yansımaz diye hava atıodu gecenlerde esımle bı tartısma yasadık ve kaynanam bunu gıtmıs a dan z ye komsusuna anlatmıs ? kulaktan klaga bana kadar geldi konu en son duymasını istiycem kısı en basta duymus esımle paylastım dün hani sizin aileden kmseye bısey solenmezdı bak kımler duymus dedım ben aksam konusurum onunla dıycemı dıcem sen merak etme dedi... esımden annesi cekinir yani oglunun ustune cok titrer bısey dıyıncede kaynanam bozulur sesını cıkarmaz pek.. ben bıraz dusundum esıme sen konusma haberın yokmus gibi davran ben konısım sonra ortalık buluyosun dio dedim ben hzuursuz olmak istemıyorum dedim.. tmm sen nasl ıstersen dedi. bu aksam konusucam işteyim şuan .
Sizce nasıl konusmaylım ?
eşimi işe karıstırmamakla dogrumu yaptım?
Şimdiden tşk..
sen el kızısın o oğlu onın söyledikleri incitmez ama seninkiler batar bırak eşin konuşsun, hatta benden sana ufak bir tavsiye eşin annesiyle konuşurken aaaa hayatım annenin üstüne gitme bu kadar deyip kaynanandan tarafta gibi görünmen
senin lehine olur
lehıne olur!? kıme gore?
Ben sızın konusmanızdan yanayım.
Ya da soyle soyleyeyım; duyduklarınızdan sız mı rahatsız oldunuz esınız mı?
Yanı problem kımın ıse o konussun, nacızane.
Biz burda arayı eşin bulması gerektiğini salık veririz, sorunu olan kendi çözmeye kalkarsa yüz göz olunur. Madem eşinizden cekiniyor neden onun konuşmasını istemediniz, yüz ifadesini görmek icin mi?
Bırakın o konuşsun, sizinle çözülecek işler değil bunlar.
eşin konuşsun bence de annesi sonucta et tırnak onlar kırılsa da düzelir ama senle öle olmaz tecrübeyle sabittir :)
YUZ IFADESINI GORMEK ICIN DEGIL hemen gıtmıs ogluma solemıs dicek... o yuzden
asıl eşim konusursa benımle kavga eder .. ? oralık buluyosun der ben kadının huyunu bılıyorum neden gelıp bana solemedın erenşime söledin hemen der ..
arkadaşlar kim rahatsız oluyorsa o konuşsun demiş, fakat ben de bu konudan eşinizin de rahatsızlık duyacağını düşünüyorum, ki duymustur yüksek ihtimalle. erkekler sevmez genelde böyle laf söz olaylarını. eve çok üzgün bir şekilde git ve rahatsız oldugunu anlasın. madem eşinden çekiniyor senden de çekinsin bence.. kayınvalide ya da kayınpederle arada her zaman bir mesafe olmalı ve iki taraf da birbirinden çekinmeli diye düşünüyorum ben..
gerekiyorsa ikiniz alın karşınıza, eşin sert olmayacak ve kırmayacak şekilde konuşsun. sen de ''ben sizi annem olarak benimsedim, ama bu olayla yıkıldım, hiç beklemezdim, neden böyle bi olay yaşandı'' diye sorun. sizin hep birlikte bir aile oldugunuzu ve dışarıda laf söz oldugunda ''bilmemkinin ogluyla gelini şöyle şöyle şeyler yaşamış'' diye konusulacağını söyleyin.. yani onun açısından da kötü oldugunu belirtin..
en azından eşiniz sizin yanınızda, hiç korkmayın bence.. alsın ağzının payını, birdaha da böyle işlere kalkışmasın.
sinir oldum kayınvalidenize, kusurabakmayın lütfen.
merhaba cok kısaca anlatıcam kızlar esımle uzun bı sure ayrı kaldıktan sonra yenıden bırlestık kaynanamla bı surelıgıne aynı evde yasıcaz suanda hamıleyım eskıden bı cok sıkıntımız vardı ama çözdük şuanki sıkıntımda daha ben gelın gelmeden kaynanam bızım evımızde olan evımızde kalır dısarıya asla yansımaz diye hava atıodu gecenlerde esımle bı tartısma yasadık ve kaynanam bunu gıtmıs a dan z ye komsusuna anlatmıs ? kulaktan klaga bana kadar geldi konu en son duymasını istiycem kısı en basta duymus esımle paylastım dün hani sizin aileden kmseye bısey solenmezdı bak kımler duymus dedım ben aksam konusurum onunla dıycemı dıcem sen merak etme dedi... esımden annesi cekinir yani oglunun ustune cok titrer bısey dıyıncede kaynanam bozulur sesını cıkarmaz pek.. ben bıraz dusundum esıme sen konusma haberın yokmus gibi davran ben konısım sonra ortalık buluyosun dio dedim ben hzuursuz olmak istemıyorum dedim.. tmm sen nasl ıstersen dedi. bu aksam konusucam işteyim şuan .
Sizce nasıl konusmaylım ?
eşimi işe karıstırmamakla dogrumu yaptım?
Şimdiden tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?