bundan önce sizlere danıştım tanışsammı diye tanışma diyenler çok oldu ama ben yinede tanımak görmek istedim kaynamamı ilk tanışmamışda sıkıntı yoktu güzeldi ama 2nci kez gittiğimde bin pişman oldum nekadar aptalım hayatımda böylesine kıskanç fesat bi insan görmedim burnumuzdan getirdi sevgilimle benim herşeyi yanlış anlayan bir tip takıntıları olan bi kadın sevgilimle arama girecek bizi ayırcak diye öyle çok korkuyorum ki napcamı bilmiyorum sevgilimin bian önce onun yanında gelmesini istiyorum çok korkuyorum bişeyler yapıp ayırmasından kadına nasıl davrancığımı bilemiyorum dediğim en ufak bişeyi bile yanlış anlayan birisiyle nasıl başa çıkıcam bilmiyorum sevgilimide benide sinirden ağlattı..
( onunla yine karşı karşıya gelicem elbet ama napcam ne edicem bilmiyorum isteme düğün zamanında ailemede saçma sapan davranır pislik çıkarır diye korkuyorm 
daha kaynanasıyla tanışmamış olanlar aman diyim tanışmayın kıymetli olursunuz ben daha evlenmeden triplerde kaynanam.

daha kaynanasıyla tanışmamış olanlar aman diyim tanışmayın kıymetli olursunuz ben daha evlenmeden triplerde kaynanam.