Kaynanamla tanıştığıma bin pişmanım !!

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
bundan önce sizlere danıştım tanışsammı diye tanışma diyenler çok oldu ama ben yinede tanımak görmek istedim kaynamamı ilk tanışmamışda sıkıntı yoktu güzeldi ama 2nci kez gittiğimde bin pişman oldum nekadar aptalım hayatımda böylesine kıskanç fesat bi insan görmedim burnumuzdan getirdi sevgilimle benim herşeyi yanlış anlayan bir tip takıntıları olan bi kadın sevgilimle arama girecek bizi ayırcak diye öyle çok korkuyorum ki napcamı bilmiyorum sevgilimin bian önce onun yanında gelmesini istiyorum çok korkuyorum bişeyler yapıp ayırmasından kadına nasıl davrancığımı bilemiyorum dediğim en ufak bişeyi bile yanlış anlayan birisiyle nasıl başa çıkıcam bilmiyorum sevgilimide benide sinirden ağlattı.. ( onunla yine karşı karşıya gelicem elbet ama napcam ne edicem bilmiyorum isteme düğün zamanında ailemede saçma sapan davranır pislik çıkarır diye korkuyorm

daha kaynanasıyla tanışmamış olanlar aman diyim tanışmayın kıymetli olursunuz ben daha evlenmeden triplerde kaynanam.

3 yıldı birlikteyiz ve tek oğlan annesi babası ayrı anne kıskanıyor elinden aldığımı düşünüyor

Olan olmuş, bundan sonrasını iyi ayarlayın.

Bir kere görüştüm, hep görüşmeliyim diye düşünmeyin, ya ciddi mesafe koyun veya hiç görüşmeyin.

Iki yıldır görüşmüyorum ben, bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor ama bundan sonrası hâla sizin elinizde.

bundan sonra düğünde görür yüzümü isteme olayında falan gelirse tabi

Kaynanadan ziyade kişilik meselesi iyi anlaşmak varken neden hayatı zehir ederlerki bide daha evli değiller. Üstüne kuma değilde arkadaş gelicek die düşünebilse sorun yok . Sevgilini seviyorsan ayrılmayı düşünmüyorsa sonu evlilikse gördüğün yerlerde saygını gösterip seslenmicen huyunu anladıysan ikiniz bir inatlaşırsanız sinir krizlerine kadar varır kendi ailenin huzuru kalmaz eşin aranızda kalır bide evlenince annesi kıymete binip laf söyletmezse aralarına hiç girme kötü sen olursun her şeyi görmücen duymucan hı hı diyip geççen anlaşırsa kendine anlaşamazsa geliniyle kendi bilir.

Olan olmuşsa duruma göre ayarla kendini vahlamanın bi yararı yok. Demek istediğim bu konuyu lehine çevir. Kaynananın böyle olduğunu erkenden gördün. Ona göre davranırsın bundan sonra. Bir daha da ciddi birşeyler olana kadar görüşmemeye çalış.

zaten şimdiden aramızda kalıyor onun için susuyorum ama çabuk sinirlenen bi yapım var tutamıyorum kendimi ve yine korkuyorum tutamıcam diye kendimi huyu batsın..

teşekkür ederim yorumlar için :)

sevgilinin annesi konusundaki tutumu ne? asıl iş hep onlarda bitiyo biliyosun..
az çok anlaman lazım. insan bazen ufacık bi kelimeden, bi bakışdan bile anlayabiliyor GERÇEĞİ...
iyice gözlemle.. çünkü kaynana kötü oldumu hakketen BELA oluyor başa.. bak burda her gün bi kadın konu açıyo kaynana derdinden..
çok iyi düşün...

Tanışmışsın artık senin yapacağın şey bundan sonra mesafeni koruman olur..eğer bu ilişki korunmassa evlenmeden yüzgöz olunuyor..sonrada laf sokma, atışma devamı geliyor..sadece özel günlerde görüş derim..

Sevgilinle birbirinizi seviyorsanız ve ona güveniyorsan gerisi teferruat. . seni başkalarıyla mukayese eder unutma ki her anne oğlum benim uygun gördüğüm hamarat elinden her iş gelen biriyle evlensin ister. seni sınıyorda olabilir bazı şeyler karşılıklı sev beni seveyim seni bunu ona hissettir negatif olma . Sevgilinle evine yemeğe git kahve yap sohbet et her kadının annenin yumuşak bir yeri vardır. seni oğlunu elinden alacak biri değilde oğlunu mutlu edebilcek biri gibi görürsa daha kolay. Kaynananı sakın dışlama düğüne kadar yüzümü göremez falan deme ama mesafeli ol. Bence kaynananla zıtlaşma bazı durumlarda haklıyken haksız duruma düşersin kaynana çekilmez demezler kız huysuz derler. :)))

zaten eninde sonunda tanışmayacakmıydın.ha şimdi ha sonra sonuçta evlilik yolunda ilerliyorsanız kv nizle tanışmanın kaçışı yok.o artık hep hayatınızda olacak.nekadar uzağa kaçarsanız kaçın.nekadar görüşmek istemezseniz bile o hep olacak.erken tanışmak herzaman daha iyi kimin ne olduğu zaman içinde daha iyi anlarsın tutumunuzda ona göre olur.fesat kıskanç kv ile uğraşmak çok zordur şimdiden ALLAH yardım etsin.belki tanışmanızdada bir hayır vardır BALIK BAŞTAN KOKARMIŞ.bence sevinin üzülmeyin gerçekleri herzaman erken gördüğünüz için.ben kv tanıdığımdan çok onun gibi birinin gelini olduğuma pişmanım.tanıdım ne olduğunu baştan anladım şimdide keşke baştan restimi çekseydim diyorum.iş işten geçti artık.eşimi sevmesem iki dakika katlamam kv ye..eşimle evlendiğime değil onun gibi bir kv olduğuna pişmanım.

doğruyu söylemek gerekirse annesini pek sevmiyor ama yapacağı bişey yok bana diyor görüyosun işte napim söyle diyor arada kalıyor üzmek istemiyorum onu psikolojisi alt üst oldu anneside babası benim şuan onun gözünde ama annesi çoooook ama çok farklı bi yapıya sahip laf söz geçiremiyor bişeyde demiyor demesinide istemem kiii üstüme çok gelirse oda dayanamaz ama koruması gereken yerde beni koruduğu için gıcık oldu kadın bana zaten... kaynanam yüzünden sevgilimden vazgeçmem asla asla demeyim ama Allah göstermesin öldürürm o kadıını

aynı evde yaşamam ama tek çocuk elbet yanımızda olur yaşlanınca kıyamam ama hesabını sorarım

ya kadın beni seviyor aslında nasıl anlatsam size ya hediyeler alır beni düşünür gel gelelim ki takıntılı en ufak bişey söyle alllaaahh yandın büyütürde büyütür aramızda bi gülme olayı oldu vaay efenim bana güldü bilmem ne herkes şok oldu ama kimse bişey diyemiyor takıntı hastalılklı ama alır eder yedik içtik çok iyiydi noldu böle bian bilmiorum evine gittim kaldım bile diyorum ya aramız iyidi sevgilim sesini yükselterek konuştu bişeyde canını sıkmıştı kaynanam oda işte benim yanımda öyle yaptı diye sanki ben demişim diye bana sinir olmaya başladı beni millete anlatışını görseniz haklı sanırsınız ama herkes biliyor annane teyzeler hepsi bana sen büyük ol alttan al boşver diyolar. susarım ama evleninceye kadar evlenince inşallah bişeye sesi çıkar ozaman görürüm hoş yine sevdiğimin hatrına susarım taki sık boğaz olana kadar..

ya sevgiliminde benimde istediğimiz tek şey huzur ya ağlattı bizi bigün birbirimize sarılıp ağladık hemde yanlış anlamaları yüzünden bunaldık ve ben ağlayınca dayanamadı ya şuan bile hatırladıkca üzülüyorum varya bana kıyamıyor ve onada söyledim annenden nefret ediyorum umrumda değil dedim bişe demiyor biliyor sadece huzurlu olalım diyor mutlu olalım diyor ben nasıl kıyıpta bu çocuğa pislik yapayım kii ahhhh herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…