• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamlarin bayram temizligi sorunu

Bu arada eltim bi ay annesindeydi findik toplamaya gitti ve ben her hafta dipten temizlugu yapardim gitmesedd her hafta cikmaz kocasi calisiyor diye her hafta dupten temzligi gene ben yapardim
canım bak sana bi tavsiye yok ona ayıp oldu yok buna ayıp oldu kasma kendini bu psikolojiden çıkar yoksa her daim kullanılırsın kıymetin bilinmez hep üzülen sen olursun...hayat böyle test edild onaylandı emin ol....

şu gelinlerin kayıntivalide evini temizlemesini anlamıyorum.,
bizde hiç yoktur bu. gelin hizmetçimi. tutsun kadın kıysın paraya temizletsin yoksa kirli kirli otursun. çok rezil bir olay bu
gelde onları bizimkileere anlat .... benim kv 54 yaşında inan hergün sabah geleyim temizleyim yemek bulaşık akşam dönerim desem bugün de gelmeyiver demez.... biraz geç oldu ama 6 senede akıllandım...altın günü olsa hazırlığa çağırırdı....bayramda börek yapar çağırır ikimizede yapalım diye giderim yaparız birsürü
bana da eltimede eşit verir...eee o zaman ben niye 15 tepsi böreğin yükünü çektim?
komik ama yeni evlendim meyve yiyelim dediler yıkadım getirdim....koydum mutfağa gittim baktım ki içeride kıyamet kopuyo neymiş
"neden soyup vermemişim"
bende o zaman cahilliğin de verdiği cesaretle
niye senin elin yok mu demiştim hepten kudurmuştu:-)

canım sen zaten yeterince işlerini yapmışsın. Bir kerecik gidemedin diye laf edeceklerse diyecek sözüm yok onlara. Sen onca işi tek başına yaparken onlar düşündü mü acaba yazık kız yoruluyor diye ? dert etme keyfi gitmemezlik yapmamışsın ki elinde olmayan bir sebepten gidememişsin..

takacak konu degil..peff temizlik demeyin bana deliriyorum..yap yap bitmiyor harbiden.

Cuma gunu gittim arkadaslar eltim trrtemiz yapmis zaten kimsede bisi diyemrdi bana babaanne ikinizife evi soncta bisiolmaz dedi bekledigimdrn guzel gecti sorun yok cok sukur :)

Maşallah pek gayretlisiniz, sizi bildikleri ve hususi yapmadığınızı düşündükleri için bir şey dememişlerdir. Sorun olmamasına çok sevindim. Kvdeniz gerçekten çoo..k şanslı. Sadece iş yaptığınız için değil, pırlanta gibi bir yüreğiniz olduğu için.

Maşallah pek gayretlisiniz, sizi bildikleri ve hususi yapmadığınızı düşündükleri için bir şey dememişlerdir. Sorun olmamasına çok sevindim. Kvdeniz gerçekten çoo..k şanslı. Sadece iş yaptığınız için değil, pırlanta gibi bir yüreğiniz olduğu için.
Tesekkut ederim cnm sagolasin

Back
X