dugunume 20gun var ve kayınvalıdemler evlerını tasıdılar ya dugunden snra yapar ınsan bu kadının amacı ne ya davetıyelerımz dagtılcak daha hıc umrunda degıl çok sınır oldum ınsan bı haber verır haberımız bıle yktu aynı mahallede oturyoduk eşyalarını toplamıslar yuklemısler snra gelıp kapıdan aıleme bız tasınıyrz gorusuruz felan fılan çok sınırlendım ınsan gıderkenmı soler ya ayrıca nısanlım işteydı onunda heberı yoktu aradım sızınkıler gıdıomus dedım sınırlendı nısanlım gece calısıo ertesı gun eve gelıcek ve kımse yok dusunebılıomusunz oda esyalarnı gıdıp aldı kendı evmzde tek basına kalıo artık 
çok tuhaf ınsanlar dugune bukadar kala ınsan tasınırmı bekle bız ısımızı halledelım ondan sonra ıstersen dugunun ertesı gunu gıt nereye gıdersen yardım edın sımdı ben bu aıleye nasıl davranayım????????????:bbo:

çok tuhaf ınsanlar dugune bukadar kala ınsan tasınırmı bekle bız ısımızı halledelım ondan sonra ıstersen dugunun ertesı gunu gıt nereye gıdersen yardım edın sımdı ben bu aıleye nasıl davranayım????????????:bbo: