- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
assu sana tek kelime diyeceğim sakın ilgilenmi. ne halleri varsa gördünler de. sen ilgilensen üstüne düşsen kesin hatalı çıkarırlar birde problem olur. hanımefendileri öylemi uygun görmüş bırakın size haber vermeyi oğluna bile haber vermeden gidiyor .ona ancak güle güle denir. sende bundan sonraki işlerinde ona haber vermezsin yedi kat yabancı gibi ohhh kafan sakin olur[/QUOTE
evet canm haklısın benıde strest gergnlık sardı dugun telaşı onun gergnlıgıde var ne hallerı varsa gorsunler zaten ya bu saate kadar yanmzda olmadılar bndan snra yapıcaklarımzdan yaptıklarmzdanda hbrdar etmeyız bızde kendılerı bılır nısanlımda öle dıo boşver kurcalamayalım nasıl ısterlerse yapsınlar bır herseyın ustesnden gelırız onemseme uzme kendını dıo
bence nişanlının bilmediğineben inanamıyorum.baksAna kurcalama demiş.sen çok celallendiğin için bilmiyorum demiş olabilir.
ayrıca düğüne 20 gün varmış,20 günde ne işler yapılır.davetiyeler bile dağılmadı diyorsun ama daha çok var.biz davetiyeleri son 10 günde dağıtırız.eminim daha önce haber verselerdi ki bu seferde bizden yardım bekliyorlar diye konu açacaktın.seninde dediğin gibi düğünde geniş ev olsun istemişlerdir,sen herşeye kafanı takma ayrıca nişanlınla ailesinin arasınada girme,sonra sen kötü olursun.diğer arkadaşlarında dediği gibi şimdi senin yanında da olsa sonra ailesine dönebilir,canı kanı çünki atamazopuyorumnanaktan