Kaynananım niyeti nedir ?

Yenievliii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
37
7
38
lohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?

Zilli kaynanam:işsiz:
Desin yani..cocugum kizamik gecirdiginde bile annem bakti hamile oldugum icin..kaynanamda soylerdi hep..hic ustume alinmadim...annedir bakar yikar buyutmeyin bence..

Benim bebegimide annem yıkadı 2 ay cunku ben cok korkuyodum ..ne var bunda bisey yokki

Geçmiş gitmiş konulara niye takiliyorsunuz?Evet diyin sizde,anneannesi çok güzel yıkıyor diyin.

Zilli kaynanam:işsiz:
Desin yani..cocugum kizamik gecirdiginde bile annem bakti hamile oldugum icin..kaynanamda soylerdi hep..hic ustume alinmadim...annedir bakar yikar buyutmeyin bence..
Benim derdim annemin bakması değil niye herkesin ortasında böyle birşey der insan üstelik bende yıkıyorum sonuçta

Takilacak yer ariyorsunuz. Ayrica uslubunuz cok ama cok cirkin o... Nedir?

bir ozneyi yanlis kullandi diye mi zilli oldu bu kaynana, yoksa baska mevzular da var mi?

• zilli? o..nun..nokta isarwtini umuyorum yanlislikla uzattiniz kufur felan degil ben yanlis anlamisimdir. esin annesini sevmeseniz dahi bu tur yakismalardan sonra ...sizin kaynananizla derdiniz neyse onun da derdi o'dur
Evet evet ağı yazdım haklısınız kızgınlığıma verin. Elimde değil başkalarının yanı da deyince çok bozuldum hem onlara ne ki bundan bebek benim

Ben de kaynanamdan çektim de üslubunuz çok iğrenç, yüzyüze baktığınız bir insana böyle konuşmak hiç yakışmamış. Söylediği şey de çok ağır şeyler değil yani ne olmuş annen yıkasın tecrübeli sonuçta?

Iste bende onu diyorum..kendisi yikamis olsa heryerde dese tamam ..ama o yikamiyor anneniz yikiyor
Tamam da bende iş yaptığım halde annememe baktırıyormuşum izlenimi veriyor geçen aşı oldum kolumu kaldıramıyordum korkudan tek başıma bebeğimi yıkadım düşebilirdim de

lohusaydım bebeğim aşağı yukarı 2,5 - 3 haftalıkdı. Annem daha hamileyken bile bana küçük bebeği tek başına yıkaman zor olur derdi tamam yıkarız demiştim ona. neyse bebek doğunca benim annemle beraber ikimiz bebeği yıkıyorduk. Ama zilli kaynanam derdi neyse artık ,eve gelen misafire annenesi yıkıyor dedi benim yanımda sanki benim annem tek başına yıkıyor ben yapmıyormuşum gibi .o..nun derdi ne ne için böyle der bir insan?
iğrenç bir uslub

bebeğiniz için kaygı duydum bir an

Üslubunuzdan iğrendim. Umarım bebeğinizi anneniz ya da kayınvalideniz büyütür,sizin gibi bir insandan terbiye almasına üzülürüm. Kelimelerinizi düzgün seçin lütfen.

Back
X