Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun hepinize teşekkür ederim ben cevabımı aldım Allah razı olsun hepinizden
öyle değil işte herşey ne kadar güzel yargılıyosunuz alsaydı da giyseydim benim derdim mal mülk değil sadece biz birliğiz yeme içme iş hep aynı birlik ama niye evde beni geç eşime bile bişey anlatmıyolar bu arada işler ortak olmasına rağmen sadece eşim çalışıyo onun kazandığıyla oluyo herşey borcu eşime kalıyo benim anlatım tarzım evet sinirlendiğimden yanlış olmuş olabilir bundan dolayı da üzgünümE sizde bi gelinlik giyseydiniz eltinizin nikahında bari. 11 yıllık evlilikte hala kendinize bir ev yapamadınız mı anlamadım. Kadın her çocuğuna ev alıp bide içini mi düzsün?
keşke bizde konuyu anlayabilseydikSağolun hepinize teşekkür ederim ben cevabımı aldım Allah razı olsun hepinizden
Hayır benim anlayamadığım biz müneccih değiliz ki Allah aşkına siz ne yazdiysaniz onu yargiladik. En başta hatayı aynı eve girerek yapmışsınız eşiniz niye kendini kullandiriyor madem bütün yük üstünde çeksin resti alsın karısını çocuğunu çeksin gitsin. Sizin burada sinirlenmeniz gereken ne kv ne elti sadece eşiniz ve siz suçlusunuz.öyle değil işte herşey ne kadar güzel yargılıyosunuz alsaydı da giyseydim benim derdim mal mülk değil sadece biz birliğiz yeme içme iş hep aynı birlik ama niye evde beni geç eşime bile bişey anlatmıyolar bu arada işler ortak olmasına rağmen sadece eşim çalışıyo onun kazandığıyla oluyo herşey borcu eşime kalıyo benim anlatım tarzım evet sinirlendiğimden yanlış olmuş olabilir bundan dolayı da üzgünüm
böyle seyleri yaptırmak ne yazıkki gelin atrafının zoruyla oluır insanlar kolay bulunca üstüne birsey ilave etmiyorlar . sen istemiyorsun onlarda yapmıyor..Slm kızlar
ben büyük gelinim şimdi eşimin kardeşi nişanlandı yurtdışındaki bi kızla aralıkta nikahları falan oldu.nikahta bana bişey alınmadı tekligf bile edilmedi...neyse onu geçtim geçenlerde bi bahaneyle gene geldi eltim olacvak kız ve ailesi ben yokken (şehirdışına çıkmıştım2 günlüğüne) eşyaları gelmiş ev döşenmiş buarada yeni yapılan evde onun bütün herşeyi yapıldı dolapları kapıları laminantı herşeyi yapıldı bizimki beklemede ...ama ben geleli 2 hafta oldu hala kaynana biz evi döşedik şöyle oldu böyle yaptık şunları aldık diye ağzını bile açmıyo amacı ne ben hiçe mi sayıyo anlamadım bu arada yemekte birlikte yiyoruz ayrı değiliz evdeki insandan ne saklanır
Hakkınızı alın. Ayrı yaşayın, az görüşün, düzenli maaş alın, kendi borcunuzu ödeyin. Koca insanlarsınız. Ömür boyu birinin gölgesinde mi yaşayacaksınız? Hakkınız olanı değil, olmayanı anlatmışsınız ilk mesajınızda. Bu yüzden isteklerinizi onlarda anlamıyor belkide.öyle değil işte herşey ne kadar güzel yargılıyosunuz alsaydı da giyseydim benim derdim mal mülk değil sadece biz birliğiz yeme içme iş hep aynı birlik ama niye evde beni geç eşime bile bişey anlatmıyolar bu arada işler ortak olmasına rağmen sadece eşim çalışıyo onun kazandığıyla oluyo herşey borcu eşime kalıyo benim anlatım tarzım evet sinirlendiğimden yanlış olmuş olabilir bundan dolayı da üzgünüm
Ne cabuk cevap aldin?Sağolun hepinize teşekkür ederim ben cevabımı aldım Allah razı olsun hepinizden
Eltiye hersey yapıldı sana yapılmamış mıydı ?11 yıllık evliyiz iş te ortak yemek de beraberiz
Saklıyorlar canım hep beraberseniz de saklarlar, çünkü o aileden sayılmıyorsunuz hiç bi zaman, eşiniz bile saklar yeri gelince, kiradaki dairenin kirası ne kadar diye sorarsınız, bilmiyorum ki derSlm kızlar
ben büyük gelinim şimdi eşimin kardeşi nişanlandı yurtdışındaki bi kızla aralıkta nikahları falan oldu.nikahta bana bişey alınmadı tekligf bile edilmedi...neyse onu geçtim geçenlerde bi bahaneyle gene geldi eltim olacvak kız ve ailesi ben yokken (şehirdışına çıkmıştım2 günlüğüne) eşyaları gelmiş ev döşenmiş buarada yeni yapılan evde onun bütün herşeyi yapıldı dolapları kapıları laminantı herşeyi yapıldı bizimki beklemede ...ama ben geleli 2 hafta oldu hala kaynana biz evi döşedik şöyle oldu böyle yaptık şunları aldık diye ağzını bile açmıyo amacı ne ben hiçe mi sayıyo anlamadım bu arada yemekte birlikte yiyoruz ayrı değiliz evdeki insandan ne saklanır