• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananın bir yalan hikayesi

Aman ben yanlış yere mi yazdım Bitterseverkedi Bitterseverkedi . Nasıl güldüm yerlerdeyim.
Ya ben Ameliyat oldum bugün de çok ağrım oldu. Sanırım gözlerde gitmiş ağrıya dayanayım derken.
Israrlada ikinciye yazmışım bide.
Kusura bakma.
Ben de ne zaman farkedeceksin diye bekliyorum:)) ilahi.. ama isabetli bir öneriydi. Bian belediye ye şikayet etsem mi diye bidüşünmedim değil :KK70: bu arada geçmiş olsun..​

sende tuhafsin... niye hamile kalıyorsun bilerek?! ardındanda sevmedıgın kv aldırcam diyordun?? sacma
İkinci çocuğu istedim ama hamilelik işte belki uzakta olmanın psikolojisi belki önceki kötü tecrübeler bilemiyorum paniğe kapıldım, üzgün hissettim ya da korktum. Bu duygunun çok insani olduğunu düşünüyorum. Kv demi sevmiyorum diye bir cümle geçmiyor. Ayrıca o da bana başlardaki önyargısını göstermiyordu. Yüzüme çok iyiydi. Bunları yapacağını düşünsem zaten paylaşmazdım değil mi?

Cok sukur kendini ifade edebilen bir insansin.
Densiz bile demisssin
Ben olsam diyemezdim keske senin gibi olsaydım
Bazi insanlarin layigi oyle çünkü her zaman yonlendirmeye calisirlar.
Isin altina elini sokmazlar.
Anca sikayet dedikodu ualan.

En buyuk yalanlarini en buyuk yeminlerle ortmeye çalışırlar.
Sinirlik bir durum..

Cok sukur kendini ifade edebilen bir insansin.
Densiz bile demisssin
Ben olsam diyemezdim keske senin gibi olsaydım
Bazi insanlarin layigi oyle çünkü her zaman yonlendirmeye calisirlar.
Isin altina elini sokmazlar.
Anca sikayet dedikodu ualan.

En buyuk yalanlarini en buyuk yeminlerle ortmeye çalışırlar.
Sinirlik bir durum..
Bir süre sonra birikimle o noktaya geliyorsun. Yani bir de özellikle bana sorup bilip bilmediğini gidip yetiştirmesi zaten kasti bişey yaptığını gösteriyordu. O noktadan sonra çok sakin kalamadım. Aslında hiç cvp vermeyip bütün ilişkimi kesmeliydim.

İkinci çocuğu istedim ama hamilelik işte belki uzakta olmanın psikolojisi belki önceki kötü tecrübeler bilemiyorum paniğe kapıldım, üzgün hissettim ya da korktum. Bu duygunun çok insani olduğunu düşünüyorum. Kv demi sevmiyorum diye bir cümle geçmiyor. Ayrıca o da bana başlardaki önyargısını göstermiyordu. Yüzüme çok iyiydi. Bunları yapacağını düşünsem zaten paylaşmazdım değil mi?
inan kvdemle hic bir sorunum yok ama böyle birşeyi kendi annemle dahi paylaşmazdim. Özelin özel kalsın..

inan kvdemle hic bir sorunum yok ama böyle birşeyi kendi annemle dahi paylaşmazdim. Özelin özel kalsın..
Ya zaten bu bahaneymiş arkadaşım. Kadın tee ne zaman ki mesajları saklamış. Ben uzaktayken de nefretini kusmuş. Bahane lazımmış. O olmasa başka biyerden yine çıkarmış zaten. O benim oğlum mutsuz lafları vs boşa değil. Gazı varmış. Önceki söylenenleri yutamamış.

Cok benzerini yasadim konu sahibi ofkeni anlayabiliyorum..

Benim kv inkar etmemisti soylediklerini ama oglundan tepki gorunce okadar ne dedim ki sanki eger ustune ekledilerse deyip anneme iftira atma noktasina geldi:KK57:

Ben ne yaptim mesafeli de olsa gorusmeye devam ettim. Bi sure sonra yuz buldu demek ki yine haddini asmaya basladi. Bayramdan bayrama gorusuruz artik kendisiyle:KK51: arayip sormuyorum boylesi kafam rahat cok sukur..

Ogluna torununa karismam gorussunler:işsiz:

Cok benzerini yasadim konu sahibi ofkeni anlayabiliyorum..

Benim kv inkar etmemisti soylediklerini ama oglundan tepki gorunce okadar ne dedim ki sanki eger ustune ekledilerse deyip anneme iftira atma noktasina geldi:KK57:

Ben ne yaptim mesafeli de olsa gorusmeye devam ettim. Bi sure sonra yuz buldu demek ki yine haddini asmaya basladi. Bayramdan bayrama gorusuruz artik kendisiyle:KK51: arayip sormuyorum boylesi kafam rahat cok sukur..

Ogluna torununa karismam gorussunler:işsiz:
Evet sizinki çok uzamamış. Bizim ülkede olmayışımızında etkisi var. Orda olsam zaten cesaret edemezdi. Bir de kadın beni çok kışkırttı. İlk inkar etti, sonra benim oğlum mutsuz demesi, bana olan nefretini sosyal medyadan kusması, ben sorup o da işin içinden çıkamayınca senaryo yazıyorsun demesi, en son benle annemin tezgah kurmasına ve aslında önceden anneme söylemişim zaten gibi bir saçmalamaya gitmeleri üstelik karılı kocalı?? İlginç gerçekten

"Çok kırıldım, aşırı soğudum" demişsiniz. Sonra da insanın en yakını ile paylaşamayacağı kadar özel bir durumu paylaşmışsınız. Nasıl sonuçlanmasını bekliyordunuz ki?

Back
X