Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el öpmenin dinimizle hiç bir alakası yok.osmanlıdan gelen br gelenek görenek.hatta çoğu ilmihalde pek doğru olmadığı yazar.el öpmek neysede başı anla koymak iman açısından braz sakat bir durum.çünkü isalm dini hiç br yaralatılanı bu denli yüceltmeyi tasvip etmez.bazı adetler dini bir vecibeymiş gibi hayatımıza girmiş.yukarıdada anlattım benim kayınvaldem kayınpederim hayatta öptürmez biri öpse bile asla alnını eline koydurmaz bunun secde etmek gibi birşey olduğunu söylüyor.ki çoğu islami kitaba bakın hepsi bunu onaylıyor.el öpmek sadece osmanlıdan gelen bir adettir.bende el öpüyorum çünkü hayatımızın br parçası. aydınlatma ihtiyacı duydum nedense :)
el öpmenin dinimizle hiç bir alakası yok.osmanlıdan gelen br gelenek görenek.hatta çoğu ilmihalde pek doğru olmadığı yazar.el öpmek neysede başı anla koymak iman açısından braz sakat bir durum.çünkü isalm dini hiç br yaralatılanı bu denli yüceltmeyi tasvip etmez.bazı adetler dini bir vecibeymiş gibi hayatımıza girmiş.yukarıdada anlattım benim kayınvaldem kayınpederim hayatta öptürmez biri öpse bile asla alnını eline koydurmaz bunun secde etmek gibi birşey olduğunu söylüyor.ki çoğu islami kitaba bakın hepsi bunu onaylıyor.el öpmek sadece osmanlıdan gelen bir adettir.bende el öpüyorum çünkü hayatımızın br parçası. aydınlatma ihtiyacı duydum nedense :)
ben de yüz öpmektense el öpmeyi tercih ederim.yüz öpmeye tamam da el öpmeye neden karşısınız bir türlü anlamıyorum![]()
ben şahsen insanın bedeninden hiç bir yeri öpmeyi tasvip etmiyorum,içimden gelmiyor napiyim ne el ne yüz...
ama isteyen öpsün yani![]()
işte ben bunu anlamıyorum,yüz öperim ama el öpmem,mantığı ne bunun.ben çok sevdiklerimin hem elini hem yüzünü öperim.samimi olmadıklarımın da(tabii büyüklerin)sadece elini öperim.tabii burda el öpmek şapur şupur olmuyor,el sadece çeneye değiyor.![]()
yüz de öpmeyi sevmem el de..tabi bayramlarda mecbur öpüyorum..siz benimle aynı fikirleri paylaşmak zorunda değilsiniz zaten
boşverin aynı dili konuşmak zorunda değiliz ki
![]()