Kaynananin garipligi

Batu85

75 ➡️66.9➡️65.2✅
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.263
2.444
133
Merhaba bu olay aslinda olali iki yil kadar oluyor ama fikirlerinizi merak ettim
Kv kb bize 1 saat uzaklikta bir sehirde yasiyorlar onceden uzaktik senede bir gorusurduk yakinlastik arada gelip gitmeler oldu.birgun ya onceki aksamdan yada sabahtan bize geldiler tam hatirlamiyorum.bir baska arkadaslari ile ama onlar bizde degiller..
Gun gecti aksam oluyor kalktim eve ihtiyaclari aldim geleceklerini bilmiyordum hazirliksizdim
Neyse basladim patlican kebabi yapicam mutfaktayiz kv yardim ediyor
Bir kilodan fazla patlican dogradik soyduk..
Ayni sekilde kiymasiydi vs elim aza gitmez bide onlari pastasiyla cayiyla yemegiyle agirlarim kim olsa yaparim yani...
Yemegi kofteleri hazirladik beraber koca bir firin tepsisi iki kucuk cocugum var yemezler yoksa kucucuk borcamda yaparim..
Ve olay burda baslar ..
Bitti pisirmek icin firini isitiyorum kb geldi gidelim hadi dedi kv hazirlanmaya giristi nasil yani dedim kalmayacakmisiniz kv yoo dedi nasil ya olurmu bukadar yemek yaptim dedim
Meger arkadaslariyla gelmisler geri doneceklermis
E nasil yani dedim bu yemegi yaparken gormuyomusun anne bir koca tepsi yaptim hatta yardim ettin ne bileyim dedi (tabi biz baskuller ailesiyizya bu koca tepsiyi yetis)
Tamamda madem gidecektiniz kizim bunu kime yapiyon bak biz gitcez desene dedim ne bileyim diyor iyi dedim ama kan beynimden fiskiricak guzelce
Ugurladik onlari kaldim tepsiyle basbasa
Bu durumda ne yapardiniz ??????

Bunlar gittiler girdim tabi esime anlattim ya olabilirmi boyle bisey akil mantik isimi
Nasil boyle bir dusuncesizlik olur
Tabi esimde umursamaz nolcak ne varmis modunda sene gecti ustunden hala icimde ..
Aslinda gayet iyi evime esime mudahale etmez yilda 10 gun gorurum imani guclu kendi halinde bir insan ama bukadar olmaz dedimya
Oglunuda boyle vurdumduymaz yetistirmis evliligimdeki tum problem esimin vurdumduymaz ve gamsiz hicbiseyi dert etmemesi benim dert etmem en buyuk dert onlara gore hala dusun dusun kafayi yiyorum

Yilda 10 gun goruyosunuz ve anlasilan o ki 2 yildir baska garplik olmamis ki bunu yaziyosunuz. Ah arkadasim sen bi kv ile ilgili yazilanlari oku haline sukredersin. Ben olsam birak 1 tepsi yemegi 1 kazan yemek kalsa gitti diye sevinir, ya bi arkadasimi vs cagirirdim ya da atardim dolaba ertesi gun yemegim hazir olurdu.

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii

İki yıl tuta tuta bunu mu aklınızda tuttunuz?
:))
Kv-kp iyi insanlarmış demek, 2 yıldır olan vukuatları buysa..
düşünememiştir kadın, 2 çocuk var hazırda yemekleri olsun demiştir.. yardım etmiş yapmışsınız ne güzel, afiyet olsun.
10 yillik evliyim daha neler var bu en basiti ve somutu
Yok gercekten cocuklarim yemeyen cocuk
Esim ve ben variz. ankastre firin degil eski normal boy firinin en buyuk tepsisiyle elim aza gitmez en az 8 kisi doyardi .yani bir ailenin yiyecegi azlikta degildi
Gercekten sorun etmezmiydiniz

Ya milletinkini okurken benimde bu aklima geldi salak gibi hissttim kendimi ozaman
Tabi buyjk bi derdim var icinden cikamiyorum diye acmadim konuyu ..
Tamam takintili bir insanimda okadarmiyim .. ikna olucam simdi gercekten sorun bendemi yani :((

10 yillik evliyim daha neler var bu en basiti ve somutu
Yok gercekten cocuklarim yemeyen cocuk
Esim ve ben variz. ankastre firin degil eski normal boy firinin en buyuk tepsisiyle elim aza gitmez en az 8 kisi doyardi .yani bir ailenin yiyecegi azlikta degildi
Gercekten sorun etmezmiydiniz
Gerçekten sorun etmezdim :)
Buzluğa atardım, yarına misafir çağırırdım, 5 gün yerdim nedir yani :)
Tek başınıza yemek hazırlıkları yaptırıp sizi ortada bırakmamış ki.. düşünememiş sadece.
Çocukla yemek yapmak zordur, fazla olsun yarın da yemekle uğraşmaz diye düşünmüştür...
Böyle ufak tefek şeylere takılmayın.

Pes pes pes. Asmissiniz kendinizi.
Vay terbiyesiz kv. Asalim, keselim hatta üstüne bicelim.
Bide utanmadan yemeğe yardım etmiş.

Ben kötülük sezmedim. Kayın valideniz benim kafadan yardım eder ama soru sorup karışmaz cinsten :) akşama misafiriniz var sanmıştır kadın meraklı gibi de sormamıştır. Bi de 2 yıl insan bunu içinde nasıl tutar ya alemsiniz :KK70:
Yok her aklima geldiginde esimin basinin etini yerim karsimdakine bisey diyemem ama esime dirdirim meshurdur :))

Inanin derdiniz çok basit geldi.
Dert etmezdim tabi neden edeyim. Atardım buzluga, ya da onlara yolluk yapardım.

2 yıldır aklınıza takılan buysa ve zaten nadir gorusuyorsaniz nedir derdiniz anlamadım.

Gerçekten sorun etmezdim :)
Buzluğa atardım, yarına misafir çağırırdım, 5 gün yerdim nedir yani :)
Tek başınıza yemek hazırlıkları yaptırıp sizi ortada bırakmamış ki.. düşünememiş sadece.
Çocukla yemek yapmak zordur, fazla olsun yarın da yemekle uğraşmaz diye düşünmüştür...
Böyle ufak tefek şeylere takılmayın.
Ya saglun gercekten baskalarinin dertleride bana tuhaf geliyor demekki disardan bakinca cok farkli

Bizd3 fazla yapariz yemegi ertesi gune kalsin diye
Bence kv degil siz garipsiniz , kadin ne bilsin ertesi gune yemek birakmadigini

Back
X