• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananın ortalığı karıştırması

Cemreberen88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
391
211
33
37
Cumartesi günü eşimin teyzesinin oğlunun çocuklarının sünnet düğünü vardı.Düğüne gittik ben salona gidince kv ve kv kız kardeşlerinin ellerini öpüp hal hatır sorduktan sonra 2 masa ileride eltim oturuyor.Onun yanına oturdum.Yanında büyük oğlu vardı ve çocuk ağlıyordu karnı agrimis.Annesi karnına masaj yapıyordu.Düğünün ortalarinda eltimin oğlu geldi yanımıza 10 yaşında çocuk ağlamaklı babaannesinin yanına gidince çocuğa annen seni benim yanıma göndermedi daha yenimi geliyorsun senin baban bir annenle basedemedi annen şöyle annen böyle diye bir sürü laf etmiş.Çocuk bunları anlatırken salon hareketlendi duyduk ki bizim kv yukarıda ogullariyla konuşurken bizleri şikayet ederken, nedeni yanına oturmadigimiz için,,eşimin kollarina bayilmis.Eşim ve abisi hemen hastaneye götürmüşler bişey yok hava verip göndermişler.Hastaneden sonra annelerini eve götürmüşler.Düğünün sonlarına doğru geldi.Teyzeleri bizim gözümüzün önünde bizleri şikayet ediyorlar.Ayak üstü gözümüzün önünde eslerimizi dolduruyorlar.Eltim kv küs nedeni kızı boşanma derecesine getirmesi 1 senedir araları iyi deyil.Eltim haklı çünkü sürekli eşini dolduruyor.Düğünden sonra kv yanına evine gittim.Sapasağlam halen eltimin dedikodusunu herkese yapıyor neler neler kardeşleri benimde üzerime gelmek istediler ama izin vermedim versem kavga etcez çok cazgir insanlar.Bütün teyzeleri ve annesi eşimi ve kaynimi doldurmaya çalışıyor inanılır gibi deyil.Bizim eltimle yaptigimiz düğüne gidip oturmak ...Bu olay çok üzdü beni...

Son düzenleme:
Bildiremiyorlar annemiz diyor

ama bu şekilde de olmaz ki, çocukların da psikolojisini bozar bu kadın ki çocuğu düğün günü ağlatmış işte.
bence eşleriniz biraz mantıklı düşünsün.
sizin veya eltinizin ailesi eşlerinizi uyarmıyor mu, bu şekilde olmaz, yazık ediyorsunuz demiyor mu?

ay çok üzüldüm çocuğa ya.

Back
X