• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananız çocuğunuza bakar mı?

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?

4 ay evde iseniz neden kendiniz bakmiyorsunuz? Eşinizle beraber elbette.
Kötü niyetle söylediğini sanmıyorum kayinvalidenizin .Annenizin bakmaya gücü olduğunu düşünmüştür .Sonuçta 4 ay az değil ee doğum öncesi de var .
Benim ilk bebeğim. Bebek bakmayı bilmiyorum. Ayrıca erken doğum riskim var. Kaynanam 50 yaşında annem 64.

Merhaba arkadaşlar. Yakında doğum yapacağım Allah izin verirse. Annemin yanında yani memlekette doğum yapacağım. Doğumdan sonra da dört ay annemin yanında kalacağım. Çünkü görev yaptığım yerde kimsemiz yok. Biraz büyütüp öyle gideceğim. Neyse geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Bana diyor ki annen seninle gelsin de orada da baksın. Dalga geçer gibi! Kendi emekli evde oturuyor. Bir işi gücü yok gelmiyor. Benim annemin kalp hastası (72 yaşında) babamı evde bırakıp gelmesini bekliyor. Yanlış anlamayın kayınvalidem benim çocuğuma bakmak zorunda değil ama insan karşı tarafa bunu teklif ederken de utanır. Haksız mıyım?
Ben kv de de böyle kendi kızına bir tane daha doğur kaynanan bakar diyip banada kendi annen bakar demi ben hastayım demişti

Benim ilk bebeğim. Bebek bakmayı bilmiyorum. Ayrıca erken doğum riskim var. Kaynanam 50 yaşında annem 64.
Anne ya da kayınvalide farketmez benim de cocugum yok ama tercih edecegim bir durum değil .Siz böyle uygun gormussunuz elbette hayırlısı olsun. Dedigim gibi annenize güvenerek yola cikarsaniz insanlar da bunu bu şekilde kabullenir .

Takmamak lazım ama kadın ayrı bir dönem yaşadığı için tabi düşman kesiliyor :KK70:
Takmamak mümkün mü bilmiyorum ki hamile değilim ama olursam daha şimdiden kırmadan iki tarafa da gelmeyin sakin demeyi düşünüyorum.
Konuyu bulandırmayayim kendi korkularımla 🙈

Konu sahibi sorunsuz geçer umarım herşey ...

Ne bakması 10 dk mesafe var aramızda buna rağmen doğuma gelmedi. Oğlu anne gelmicekmisin torun görmeye dedikçe gelmedi. (Genel yapısı bu hiç bir kimsenin zor gününde olmaz bana özel değil yani) Daha neler neler. Sorsan çok sever, ölür, biter ama ben inanmam. Hiç de umrum da değil. Kendime doğurdum kimseye değil seven sever sevmeyen sevmez. Bakmak zorunda da değiller tabi ki ama bazen lafları, yaptıkları kırıyor. Eskiden çok samimi olan ben şu an değil buz dolabı onlara derin dondurucuyum🤣

Ne bakması 10 dk mesafe var aramızda buna rağmen doğuma gelmedi. Oğlu anne gelmicekmisin torun görmeye dedikçe gelmedi. (Genel yapısı bu hiç bir kimsenin zor gününde olmaz bana özel değil yani) Daha neler neler. Sorsan çok sever, ölür, biter ama ben inanmam. Hiç de umrum da değil. Kendime doğurdum kimseye değil seven sever sevmeyen sevmez. Bakmak zorunda da değiller tabi ki ama bazen lafları, yaptıkları kırıyor. Eskiden çok samimi olan ben şu an değil buz dolabı onlara derin dondurucuyum🤣
Keşke benimkide böyle bişey yapsada bizimkide derin dondurucu olsa ama yok hem yardım etmez hemde herşeye karışır 😑

Herkes ilk bebeğinde deneyimsiz oluyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Dört ay annede kalmak çok mantıksız. Evinizde eşinizle bakın, aile düzeniniz oluşsun bir an önce. Ayrıca kayınvalidenin utanacağı bir şey yok. Sizin de dediğiniz gibi bakmak zorunda değil. Bir kadın annesiyle aynı evde daha rahat yaşar. Bu yüzden öyle demiştir. O gelirse rahat edemezsiniz zaten.

Back
X