Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu sitede kayınvalide nefreti var genelde. Ben evli değilim ama benim de babaannemle annem, anne kız gibiydiArkadaşlar siz neden bana okadar zıt davran dınız ona anlam veremedim burda kötü bir yorum da bulunmadım sadece kaynanamla arkadaş kız kardeş gibi olduğum için bende bütün kayınvalideleri öyle hissettim bunda ne var ki begenmedim yani
Yani öyle cnm kimse normal yada begenmeden yada begenmedim mi illaki atacaklar oku geç yani mecbur değilsiniz ki bişey bırakıp geçmeyeEvet bu sitede kayınvalide nefreti var genelde. Ben evli değilim ama benim de babaannemle annem, anne kız gibiydi![]()
Şimdi sana da begenmedim atarlarNeden bu sitede kayınvalidelere bu kadar düşmanlık var ki?
Karşılıklı saygı olunca herkes normal davranır zatenEvet bu sitede kayınvalide nefreti var genelde. Ben evli değilim ama benim de babaannemle annem, anne kız gibiydi![]()
Sadece bu konu için demedim canım, forumda genel olarak kayınvalideler hep yerden yere vuruluyor o yüzden.Karşılıklı saygı olunca herkes normal davranır zaten
Ama buradaki kayınvalide zaten çalışmıyor bari çocuk yapsın diyor
Bu konuda böyle yorum yapmak kimseye düşmez bence
Tabiki paylaşmalısın bu psikolojik baskı inan seni daha cok etkiler hemde pcosunuTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim![]()
Paylaşma . Çünkü paylaşınca kardeşine soylicek komşuna soylicek herkes konuscak. Utanan arkandan utanmadan yüzüne konuscak. Yaşadığım için söylüyorum. Görümceme söyledim korunmayı bıraktık diye. Aynı gün komşuya gittiler kaynanamla orda söylemişTabii arada benim ağzımı yokluyor ama kaynanam torun istiyor, pek yüzüme söylemez ama bacısının kızına söylede çocuk yapsın artık nasıl olsa çalişmiyo demiş.
Ama malesef bazi nedenlerden dolayi pcos filan hemen hamile kalamiyorum tedavi sürecim var. Kaynanam bunu bilmiyor sizce paylaşayımmı yoksa dememem en doğrusumu belki söylesem onun baskısında kurtulurum anlayış gösterir diyorum ama bilemedim![]()