Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Yagmur8991

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4.935
4.445
133
Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum

Genelde her gun ogleden sonra bi konusuruz bazen gun asiri.cok mu seviyorum alakasi yok saygidan birde tek yasiyo bi ihtiyaci varmi diye sorarim.
Hasta olmus aksam yemek yapip goturdum cikarken seni seviyorum kizin dedi ki cok nadir soyle valla mutlu oldugu belliydi.
Cok buyuk sorunlariniz yoksa küs falan degilseniz arayin 5 dakka nolur.hem onun gönlu hos olur hem esinizin hatri var.benim dusuncem tabi bunlar.

Öyle her gün aramam hastaysa,kandilse,doğum günüyse falan ararım o kadar,seviyorum iyi bi insan ama öyle her gün yada hafta bir arayayımda konuşup sohbet edeyim gibi bişeyim yok.hatta eşim diyor annemle konuştum seni sordu istersen ara falan diye,beni biliyosun öyle kimseyi arayıp konuşmuyorum ama ararım yinede falan diyorum ama aramıyorum:-)

3 aydir hic aramiyorum.onceden de cok sIk aramazdim.arada bir .
o haftada bir arardi.telf acmayinca oda kesti artk aramayi.

eskiden neredeyse hiç aramazdım, şimdi çocuk olduğundan 2 haftada bir aramaya çalışıyorum. torunu ile konuşsun diye.
eşim sık sık arar, benim yanımdayken aradığında ben de muhabbete karışırım, hoparlör açık olur.

İki günde bir ben aramazsam o mutlaka arar. Hafta sonları aramaz eşim evde rahatsız etmesin diye. Bazen onlarda kalırız keyfi olarak. Öz annem kaynanam olsa bu kadar olurdu. Allah ömrüne ömür sağlığına sağlık katsın. Çok seviyorum kaynanamı. Hatta yapı olarak eşimden çok seviyorum.

Kaynananız ULTRA MANYAK, YUVA DAĞITMA OPERATÖRÜ, KISKANÇ VE GELİN DÜŞMANI DEĞİLSE...Yani bu sebebplerden dolayı ona bi kininiz yoksa..:KK62:Lütfen 2 3 güne bi arayın..halini hatrını sorun..çok değil 5 dk..gönül alırsınız..ha sana ne faydası olur..ilk olarak onun gönlünü almış olursun..:KK69:sonra eşin mutlu olur annemi arıyor diye..erkekler biraz önem verir bu duruma.ilerde sizinde damatlarınız gelinleriniz olucak inşaallah...sizde belki bu gelin beni needen aramıyor diye düşünürken...ee ben kaynanamı sallamadım..şimdide gelin beni salllamıyor moduna girmeyin :KK61:

Genelde her gun ogleden sonra bi konusuruz bazen gun asiri.cok mu seviyorum alakasi yok saygidan birde tek yasiyo bi ihtiyaci varmi diye sorarim.
Hasta olmus aksam yemek yapip goturdum cikarken seni seviyorum kizin dedi ki cok nadir soyle valla mutlu oldugu belliydi.
Cok buyuk sorunlariniz yoksa küs falan degilseniz arayin 5 dakka nolur.hem onun gönlu hos olur hem esinizin hatri var.benim dusuncem tabi bunlar.
Teşekkürler güzel yorumun için ahh su çenesi olmasa benim ki çok iyidir de çok konusuyor maalesef bozuk plak gibi ama arasam daha iyi olucak napalim

Merhaba arkadaşlar ilk kez bdv ye bi konu actim çünkü gerçekten boguluyorum bu konudan,evet kaynanayi arama sıklığınizi merak ediyorum ben yok denecek kadar az arıyorum aramak gelmiyor içimden zaten 2 hafta da birde mutlaka görürüm kendisini,ama hala aramiyosun sormuyosun oğlum arıyor sen hiç aramiyorsun der bende telefonda konuşmayı sevmiyorum diyip gecistiriyorum. Evet kizlar Cevaplarinizi merak ediyorum
bende aramam önceden aramıyorum diye görümcem ve kaynananm alınıyodu bende onlara telf konuşmayı sevmediğimi öyle çok arayan bi insan olmadığımı sadece onlara karşı değil genelde böyle bi yapım olduğunu anlattım onlarda artık böyle kabullendi beni çünkü basta arayıp sonra geri çekilmedim artık onlarda tanıdı beni çok samimi laçka olmadığımı falan anladılar nişanlımda zaten aramıyorum diye kızmaz bana bırakır

Back
X