Kaynananizi ne sıklıkla sıklıkla ariyorsunuz ?

Laf sokmuyorsa konusmak icin bence sorun yok. Bende kv ile gunluk konusurum hasta ve tek yasiyor farkli memleketlerdeyiz o yuzden akli bizde kaliyor. Ayni gun esimi arayip beni soruyor beni arayip esimi soruyor :) basta bende cok sıkılıyordum ama alistim. artik o konusurken ne soyleyecegini icimden tahmin edip eglenceye donusturuyorum kadininda kalbini kirmamis oluyorum. Iyi biriyse sizde kirmayin 5 10 dk ayaklarinizi uzatip dinlenirken konusuverin.
Aynen öyle yapcam canımHoppa

Hiiiiç aramammmm.
Kv ve Kp yurtdışında yaşıyorlar. Yaz aylarında Türkiye'ye geliyorlar. Biz evlendikten iki yaz sonra geldiler. İlk kızımı öyle gördüler. Gelince aynı apartmanda oturuyoruz. Kv denin laf sokmaları bunaltıyor. Kimse yanaşmıyor yanına.
Bu yaz bide ikinci hamileliğimdi, ağır geçti. Üstüne bu laflar yüzünden onlara gitmek istemediğim için eşimle aram bozuldu. Yemek yiyemez oldum. Psikiyatrik tedavi gördüm bu yüzden.

Kp birisi ama oda o kadar. Neyseki burda değiller. :KK49:

Ayrıca eşim benim anne babamı arayıp sormuyor, kendi annesiyle internetten görüntü konuşuyor sürekli. Ben niye onunkini arayayım. Herşey karşılıklı olmalı. :KK12:
Bende öyle dusunuyorum herşey karsilikli :KK14:

eltimi günde 3 kez arayan kv min haftada 2 gün bedavası var sadece bedava olduğu günler beni arar...eşimlede günde 3 kez en az konuşan kv de şehirdışında ve ben onu canım isterse haftada bir istemezse o arayana kadar aramam ...bir kez bile yüzüme vurmadı çünkü çok çektirdi...eşimi kıskanmaktan tutun her türlü arkadan sallama eltime anlatınca eltimde bana sürekli yetiştirince bir gün patladım eşime....odur budur eltimede mesafe koymuş onuda sık aramıyormuş ama niye herşeyi anlattın diyecek kadar cesur bile değil artık ne kadar salladıysa arkamdan....kv hariç eşimin sülalesi çok sever beni çok sık ararlar yengeleri amcaları dayıları,birtürlü kv sevemedi beni altında yatan birçok nedenden en önemlisi malesef oğluna tapıyor ve hasetliğinden çok kıskanıyor beni....en son konuşmalardan birinde grip olmuştum bende eşimde....dönüp bana sen ol oğlum olmasın dedi bende ayarı çektim neden ben oluyormuşum bende ana kuzusu değilmiyim hem benim annem bunu oğluna söylese oğlun ne düşünür dedim...zihniyeti bu kıskanç mahluk ,kaynım bekar ve bizimle düşünün iki oğlu var birde torunu onlara bakıyorsun dikkat et kendine diyeceğine ne diyeyim ALLAH herkesin kalbine göre versin....

ohhh hamileleiğin tadını çıkar :)
Ilk aylarimi zehir etti ama şimdi rahatiz:) daha 6aylik evliydim senin cocugun mu olmuyor diye basladi sonra korunmayi biraktik ilk ay hamile kaldim bu sefer sen oglan doguramazsin diye konuştu durdu. Ogluşumun olacağını öğrendi 2.cocuk hemen yapin demeye basladi ben orda kestim muhabbeti:KK70:

eltimi günde 3 kez arayan kv min haftada 2 gün bedavası var sadece bedava olduğu günler beni arar...eşimlede günde 3 kez en az konuşan kv de şehirdışında ve ben onu canım isterse haftada bir istemezse o arayana kadar aramam ...bir kez bile yüzüme vurmadı çünkü çok çektirdi...eşimi kıskanmaktan tutun her türlü arkadan sallama eltime anlatınca eltimde bana sürekli yetiştirince bir gün patladım eşime....odur budur eltimede mesafe koymuş onuda sık aramıyormuş ama niye herşeyi anlattın diyecek kadar cesur bile değil artık ne kadar salladıysa arkamdan....kv hariç eşimin sülalesi çok sever beni çok sık ararlar yengeleri amcaları dayıları,birtürlü kv sevemedi beni altında yatan birçok nedenden en önemlisi malesef oğluna tapıyor ve hasetliğinden çok kıskanıyor beni....en son konuşmalardan birinde grip olmuştum bende eşimde....dönüp bana sen ol oğlum olmasın dedi bende ayarı çektim neden ben oluyormuşum bende ana kuzusu değilmiyim hem benim annem bunu oğluna söylese oğlun ne düşünür dedim...zihniyeti bu kıskanç mahluk ,kaynım bekar ve bizimle düşünün iki oğlu var birde torunu onlara bakıyorsun dikkat et kendine diyeceğine ne diyeyim ALLAH herkesin kalbine göre versin....
Amin canim. Sende bosver takma kafaya mesafe en güzeli :KK66:

Ilk aylarimi zehir etti ama şimdi rahatiz:) daha 6aylik evliydim senin cocugun mu olmuyor diye basladi sonra korunmayi biraktik ilk ay hamile kaldim bu sefer sen oglan doguramazsin diye konuştu durdu. Ogluşumun olacağını öğrendi 2.cocuk hemen yapin demeye basladi ben orda kestim muhabbeti:KK70:
Oooo istekleri bitmiyor yanı kes kes bu nedir böyle insanlar a yaranamamak ne kötü birşey :KK35:

Aramam bana da der hiç aramıyosun diye bende kimseyi aramıyorum annemlerle her gün konuşurum ama hep onlar derim ki böyle olduğunu gayet iyi biliyolar her gün arar annem aramasa onla da konuşmıcaz

Back
X