Ben kayinvalidemi cok severim gercekten,hic is yaptirtmaz bana zorla kolumdan tutup oturtur koltuga, kendisi hizmet eder, konusgandir, dert anlatinca dinler, ogluna degil herzaman bana hak verir. Ama kayinpederimle pek gecinemem, aramizda mesafe koydum bu yüzden.Bugün kayinvalidemlere oturmaya gittik. Ben eskiden eve gelince hep söylenirdim, bazen sinirden aglardim, baban söyle yapiyor ,baban böyle dedi yine diye.
Esim biraz sen caba göster derdi. Sonra amaaaaan bundan sonra takmiyacam valla dedim kendi kendime.
Espirili bir insanimdir, ama yalnis anlasilmasin sacma sapan espiriler yapmam. Kisinin anlayisina göredir espirilerim. Bugün kayinpederime espiri yaptim. Herkes gülmekten yerlere yatti. Gülmemis kayinpederim ben fark etmedim bile. Eve geldik esimle, arabadan indik merdivenleri cikiyorduk. Birden esim bana cok icten bir sekilde sarildi, basimdan öptü, seni cok seviyorum, okadar iyi bir insansinki dedi. Nolduki canim dedim. Babam icin senden özür dilerim dedi. Durumuna okadar üzüldümkü bugün dedi. Sen espiri yapiyorsun, adam robot gibi tepkisiz dedi. Senin baban olsaydi üstüne 5 espiri daha patlatir kahkahalari komsuya kadar cikardi dedi. Benim babam neden seninki gibi degilki? Seni okadar iyi anliyorumki dedi. Beni cok sasirttin, ben senin bunlari hic fark etmedigini saniyordum dedim. Ben herseyin farkindayim canim, bazen seni üzmemek icin susuyorum ama emin ol herseyin farkindayim ve sen sonuna kadar haklisin dedi. Okadaaaaaar mutlu oldumki anlatamam. Ilk defa kendini benimde yerime koydugunu anladim. Esimin bunu fark etmesi benim icin yeterde artar bile.