• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızla aranız nasıl ?

benim kaynanamla bi aram bile yok :1: bi soru sorsan 3 saat sonra cevabını alırsın anca mıy mıy mıy:1: bazen arada bi konuşur onuda anlamazsın... bazen bi kaynananın iyi oluyor konuşmaması bazen de imreniyorum geliniyle sohbet edebilen canlı örneklerine:9:

çok mu yaşlı kız nie öyle mıymıy:66:

valla idare ediyorum sırf kocam hatrına sürekli bi laf sürekli ortaya bişi atmalar....artık ben büyük oldum o küçük ....
ama fazla muhabbet yaramıyo onu anladım...iyilikten maraz doğuyor...lafı veirp oturtunca senden iyisi olmuyo:33:

valla idare ediyorum sırf kocam hatrına sürekli bi laf sürekli ortaya bişi atmalar....artık ben büyük oldum o küçük ....
ama fazla muhabbet yaramıyo onu anladım...iyilikten maraz doğuyor...lafı veirp oturtunca senden iyisi olmuyo:33:

eşin senin taraftaysa sıkıntı olmaz derler öle uyuzlar geç ölüüyo:46:

evet cnm haklısın :1: biz bunu deve ile diken olarak nitelendiriyoruz:9::9::9:

ben bizim aramıza bi anlam veremedim iyimi kötümü onuda çözemedim gerçi herşeyi torunu ve oğlu için yapıyor bu belli istiyoki o yönlendirsin bizi hep onun lafına gidelim onun dediği gibi yaşayalım onun dizinin dibinden ayrılmayalım ama olmuyo bizimde bi hayatımız var sonuçta iyiliğine iyidir yardım eder yaptıklarını göz ardı edemem ama eşimle aramında bozulmasına neden oluyo çünkü eşim ufak şeylere bile takıktır oda biliyo öle olduğunu neden yapıyo eh işte idare ediyoruz yani çok çok iyi olandıda görmedim ben bunada şükür

Kızlar bugün misafirlige gittik halamın kızı dogum yapmıstı ziyaret ettik. Bunlar 2 elti +2 görümce +2 bekar kayınbirader+kaynana-kayınpeder beraber yaşıyolar. Allah mutluluklarını daim etsin. Maşallah çok iyi anlaşıyolardı. Ama Allah var kaynanası çok iyiydi. Sürekli halamın kızını övüyodu. İki gelinimi oğullarımdan üstün görüyorum diyodu. Allahım bu kaynanaysa bizim ki ne?

Eğer o kaynana iyi olmasa mutlaka gelinleri ayrı eve çıkarlardı

Son düzenleme:
Ben kayinvalidemi cok severim gercekten,hic is yaptirtmaz bana zorla kolumdan tutup oturtur koltuga, kendisi hizmet eder, konusgandir, dert anlatinca dinler, ogluna degil herzaman bana hak verir. Ama kayinpederimle pek gecinemem, aramizda mesafe koydum bu yüzden.Bugün kayinvalidemlere oturmaya gittik. Ben eskiden eve gelince hep söylenirdim, bazen sinirden aglardim, baban söyle yapiyor ,baban böyle dedi yine diye.
Esim biraz sen caba göster derdi. Sonra amaaaaan bundan sonra takmiyacam valla dedim kendi kendime.
Espirili bir insanimdir, ama yalnis anlasilmasin sacma sapan espiriler yapmam. Kisinin anlayisina göredir espirilerim. Bugün kayinpederime espiri yaptim. Herkes gülmekten yerlere yatti. Gülmemis kayinpederim ben fark etmedim bile. Eve geldik esimle, arabadan indik merdivenleri cikiyorduk. Birden esim bana cok icten bir sekilde sarildi, basimdan öptü, seni cok seviyorum, okadar iyi bir insansinki dedi. Nolduki canim dedim. Babam icin senden özür dilerim dedi. Durumuna okadar üzüldümkü bugün dedi. Sen espiri yapiyorsun, adam robot gibi tepkisiz dedi. Senin baban olsaydi üstüne 5 espiri daha patlatir kahkahalari komsuya kadar cikardi dedi. Benim babam neden seninki gibi degilki? Seni okadar iyi anliyorumki dedi. Beni cok sasirttin, ben senin bunlari hic fark etmedigini saniyordum dedim. Ben herseyin farkindayim canim, bazen seni üzmemek icin susuyorum ama emin ol herseyin farkindayim ve sen sonuna kadar haklisin dedi. Okadaaaaaar mutlu oldumki anlatamam. Ilk defa kendini benimde yerime koydugunu anladim. Esimin bunu fark etmesi benim icin yeterde artar bile.

Eğer o kaynana iyi olmasa mutlaka gelinleri ayrı eve çıkarlardı

ne kadar iyi olursa olsun bı evde kaynana kayınbaba 2 eltı 2 gorumce 2 kayınbırader yaşayamaz.
görünüşte iyi gibidir ama başbaşa birbirlerini yiyolardır.

kan kusuyorlardır kızılcık şerbeti içtik diyolardır.
yakında çıkar kokusu.
yaa biri boşanır yada evden kaçar..

Öyle bir konu açmışsınız ki, sayfalarca yazabilrim.
hayatımda kimseden nefret etmedim kayınvalidemden ettiğim kadar.
Bana uzak ALLAH'a yakın olsun..
Bu gidişte ondan önce öleceğim kesin, cenazeme dahi gelmesin, nefesiyle kirletmesin.
Beni ben'likten çıkardı.

aynen katılıyorum bende sayfalarca yazabilirim daha yeni evliyim sanki 20 yıllık evli gibi hissediyorum yıprandım onun yüzünden eşimle kaç kere kavga ettik evliliğimi zindana çevirdi oğluna çok düşkün hiç yanlız bırakmıyor bizi. niyeti birlikte oturmak herşeye karışıyor. hergünüm işkence gibi . çevreyede eşimede hep acındırıyor kendini.mesafeli durdukça daha beter üstüme geliyor eşimi dolduruyor. yüzünü görmeye sesini duymaya dayanamıyorum. sadece eşimle tartışmamak için dayanıyorum dakikaları sayıyorum onun yanındayken. eşimde hep arada kalıyor.ne yapacağımı bilmiyorum arkamda duracak kimsem yok hayat böyle nasıl geçecek.. nefret ediyorum ondannn!!:36:

Back
X