• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanasıyla beraber yaşamak zorunda olanlar:(

Bu yoruma aynen katılıyorum..
çüni benim kaynanamda sürekli eskiyle yaşayan bi kadındı..
yok ben kaynanama baktım..
yok kayın babam aksiydide ben bilmem kaç sene baktım..
yok eskiden makinemi vardı ben şöle yıkardım şimdi gelinler prenses.
yok ben kaynana yanında bi de şukadar çocuk büyüttüm
ayy bıdı bıdı bıdıd bıdıd sürekli artık ezberlemiştim hepsini.

bide hani aylarca gelip kalıyodu sabah akşam dinliyodum ben bunları..
habure doğu - batı kıyaslaması gibi beni kendiyle kıyaslıyodu..

görüşmüyorum kafam rahat..:55:

aynen cnm senınkıyle benımkı cok benzıyomuş benımkıde belkı 20 kere soylemıştır aynı lafları bana.
fenalık geldi artıkk bir ömür düşünemıyoruummmmmmm:52:

Alllaa allaa...benim kaynanamda aynı bahsettiğiniz gibi akşama kadar anlatır dururdu..bunları niye bukadar benziyor birbirlerine...

Cidden bu kaynanalar niye böyle...

1.5 yıl görümcemle yaşadım..
ve depresyonmu dersin sinir krizimi dersin eşimle kavgamı dersin evden kovulmamı dersin peeeehhhh...
bir kere dönüp cevap vermedim allaha havale ettim...
dışardan ablası teyzelri fln doldurdukça doldurular görümcemi ve eşimi..
sonunda eşim uyandı şimdi hiçbiyle görüşmüyo...
görümceylede ayırdı evi....
ohhhhhh miss tartışmıyoruz bile eşimle...
işten gelip bi sarılıyo bana bi yemek yerken ayrılıyo yapıştı resmen adam..:D
benim senden başka kimsem yok diyo...
hergün annemlere gitmek istiyo gidince eve gelmek istemiyo..
tutturuyo kalalım diye...
haftada 2 gün kardeşlerimle dayımla yemeğe çıkıyoruz onları eve çeğırıyoruz...
bunları yapan eşim 1 yıl önce kendi ailesi için geberen adamdı..
bazen hala dövmek geliyo içimden hatırladıkça..
ama neyse herşeyin bi zamanı var işte...
allah bi an önce kurtarsın seni bu durumdan..
çok zor biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..
allaha havale et...
o layığını er geç verir canım benim

1.5 yıl görümcemle yaşadım..
Ve depresyonmu dersin sinir krizimi dersin eşimle kavgamı dersin evden kovulmamı dersin peeeehhhh...
Bir kere dönüp cevap vermedim allaha havale ettim...
Dışardan ablası teyzelri fln doldurdukça doldurular görümcemi ve eşimi..
Sonunda eşim uyandı şimdi hiçbiyle görüşmüyo...
Görümceylede ayırdı evi....
Ohhhhhh miss tartışmıyoruz bile eşimle...
Işten gelip bi sarılıyo bana bi yemek yerken ayrılıyo yapıştı resmen adam..:d
benim senden başka kimsem yok diyo...
Hergün annemlere gitmek istiyo gidince eve gelmek istemiyo..
Tutturuyo kalalım diye...
Haftada 2 gün kardeşlerimle dayımla yemeğe çıkıyoruz onları eve çeğırıyoruz...
Bunları yapan eşim 1 yıl önce kendi ailesi için geberen adamdı..
Bazen hala dövmek geliyo içimden hatırladıkça..
Ama neyse herşeyin bi zamanı var işte...
Allah bi an önce kurtarsın seni bu durumdan..
çok zor biliyorum öyle iyi anlıyorum ki seni..
Allaha havale et...
O layığını er geç verir canım benim

evet herkes er yada geç hakettiğini mutlaka bulur...

Çok zor bi durum...
Allah yardımcınız olsun..
İnsan evlendikten sonra, kendi ailesinin evinde bile rahat edemiyorken kaldı ki kayınvalideyle aynı evde yaşamak...
Allah korusun... Aminnn....

deprosyona gireceğim valla yakında korkuyorum kendimden kotu bısey yapacağım dıye korkuyorum aylardır anne demıyorum ama yınede anlamıyo hala konusuyo ya durmuyo ağzı of of

bu kaynalalar kendı kaynanalarından cekıyolar kendı gelınlerınede aynılarını yapıyolar :(:47:

kesinlikle benim kayın validem (" oh kaynanam iyiki öldü bak mallarını nasıl yiyiorum hayattayken bir zırnık koklatmazdı") diye söylüyordu
Şimdi kendisi bizden esirgiyor:1: sonra biz ayrıyız kavlidemden ama o birlikte oturmuş ve aynen şöyle diyordu"kaynanam gece biz ışık yaksak bile kapının altan bakardı söndrün o ışığı çabuk bizi 5 dakka yalnız bırakmazdı eltimle hep aramızı açardı nezaman o öldü eltimle kaynımla aramız düzeldi diyor":1: inan canım kendiside bugünün şartları dahilinde aynı kayınvalidesi gibi
bu böyle yapacak birşey yok

ev ev üstüne olmaz olmuyor.gençler şartlar uygun olmadıkça evlenmemeli bence.aynı evde yaşamanın kolay olduğunu düşünüyorlar ama her iki taraf iyi de olsa bu çok zordur.bu durumda olanların Allah yardımcısı olsun.sende umarım yakın zamanda ayrı eve çıkarsın canım

Kızlar evlenmeyin şu ailesi olmadan ayakta duramayan adamlarla.

Maddi olarak bir evi geçindiremiyorsa ne diye evleniyor?

Ben çok karşıyım beraber oturmaya.

Gerekirse sizde çalışın evinizi tutun ayrılın.Çekilir der değil.

Kızlar evlenmeyin şu ailesi olmadan ayakta duramayan adamlarla.

Maddi olarak bir evi geçindiremiyorsa ne diye evleniyor?

Ben çok karşıyım beraber oturmaya.

Gerekirse sizde çalışın evinizi tutun ayrılın.Çekilir der değil.

Canım, bu söylediğin de pek mümkün olmuyor. Bizim evimiz ayrı evlendik, hem de evimizi bizzat eşimle ben aldım, tapusu benim üzerime yani. Aile evi değil. K.validemin de ayrı evi vardı kendine ait. Şimdi o evi kaynıma verdi evlenince kendine bir oda yaptı ama sürekli kafalarında biraz o oğlumda biraz bu oğlumda kalırız mantığı var. Yeni evliler kpederi istemediklerinden adam köyde kalıyor kaç aydır, istanbula gelemiyor. Çünkü gelirse bizde kalma ihtimali var, biz de istemiyoruz tabi. ama bu planlar hep k.validenin başının altından çıkıyor, kaynar suya sokup sokup çıkarsam hıncımı alamam o kadından.:47:

Canım, bu söylediğin de pek mümkün olmuyor. Bizim evimiz ayrı evlendik, hem de evimizi bizzat eşimle ben aldım, tapusu benim üzerime yani. Aile evi değil. K.validemin de ayrı evi vardı kendine ait. Şimdi o evi kaynıma verdi evlenince kendine bir oda yaptı ama sürekli kafalarında biraz o oğlumda biraz bu oğlumda kalırız mantığı var. Yeni evliler kpederi istemediklerinden adam köyde kalıyor kaç aydır, istanbula gelemiyor. Çünkü gelirse bizde kalma ihtimali var, biz de istemiyoruz tabi. ama bu planlar hep k.validenin başının altından çıkıyor, kaynar suya sokup sokup çıkarsam hıncımı alamam o kadından.:47:

Kaynana işte bildiğin mikser.

Oğullarının peşini bırakmıyorlar ki.İlla yapışacaklar.Herşeyin dozu var.Dozunda olunda herkes mutlu olur.

Gitsin kocasına baksın.

Fink atmasın ortalarda.

kayınvalıdem ozur dıledı yada onun gıbı bırsey yaptı ıste umarım aynı seylerı yapmaz bundan sonra zaten bu son dedım de esıme zaten tek kelıme daha dedıkosunu duyarsam bu sefer bu kadar kolay olmaz of of su ev ısı bı hallolsada gıtsek su evden :53::53::53:

senın de varmı sorunların neler yasıyosunuz

cnm öncelikle şunu sorayım merak ettim hamile misin acaba?:)ayy hangi birini anlatayım güzelim dedim ya..coook sabır hoşgörü ve alttan almayı gerektiren bi durum.evliliğin yaşantın herşeyin zedeleniyo..altından kalkmak için kör sağır dilsiz olmak lazım:)en azından ben öyle yapıyorum..

bende beraberim maal esef :(
hiç de hoş bi durum değil doğrusu
hele ki aynı şekilde yetişmemişsek:2::52:

Allah hepinize ecir sabır versin kızlar.ben ayrı olduğum halde dayanamıyorum bazı şeylere.sizlere ne diyeyim ki. bu arada konuyu açan arkadaşa tek tavsiyem var bir göz odada olsa tutup çıkın.gerekirse sende işe gir çalış ama kurtul bu dertten.yazık günah çekilir dert değil vallahi

Back
X