Kızlar bana bir akıl verirseniz çok mutlu olacağım.
Benim kaynanamla aram çok iyi maaşallah diyeyimAma şu an 12 haftanın içindeyim hamileyim,daha cinsiyeti belli olmadı.
Her konuştuğumuzda"kızım nasıl,kızıma iyi bak"vs gibi konuşuyor.Bende eğer kız olursa o benim kızım senin torunun olur diye espriyle yaklaştım.Hatta eşim de kızmış..
İlk torunları olacak Allah nasip ederse ve çocuklara aşırı düşkün..Kısmet olurda doğurursam bana zehir eder mi lohusalığımı?
Gerçi eşim söylemiş özellikle lohusalıkta sakın sahiplenmeyeceksin diye ama dinler mi dinlemez mi bilmiyorum...Ve çok korkuyorum
İlk torunu tabi ki gelecek,tabi ki sevecek ama benden çok sahiplenirse,lohusalığımı zehir eder diye de ödüm kopuyor.
Ne olur bi akıl verin iyiyken kötü olmak istemiyorum,Nasıl bir yol izlemeliyim...????????????![]()
canım benim bence büyütme ne var ne güzel işte sahipleniyo seviyo bence mutlu olmalısın sonuçta annesi sensin tabiki ama onun da ilk heyecanı aranız da iyiymiş bu sorun yapıpta aranıda bozma kayınvaliden seni seviyo demekki bu kadar sahiplendiğine göre. çocuk oluncada çok rahatsız olursan sürekli vurgu yapar laf çakarsın. ama şimdi bunları düşünme anne olacaksın tadını çıkar. ne güzel bişey bu. eğer sonra sorunlar olursa bırak onuda o zaman düşün eşin halleder hem o zaman da ama şididen kafana takıpda canını sıkma.