- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Allah seniiiiii...dekolte felan giymedim valla eşofmanları çektim öyle duruyorum :) ayrıca barışmadık da..bana müstehak,daha yüzüme bakmasa haklı..kopasıca inadım yüzünden geliyo bunlar başıma..off..biraz temizlik yapıyım.bu saatten sonra da saçma olcak ama bakalım...
kızlar nasılsınız...bugün kv de gün vardı biliyosun.valla kadının kafaya saksı düştü..bugün gayet iyi geçti...hiç saçma sapan şeyler sölemedi.bn bu kadını çözdüm başka birine gidince sapıtıyo bu kadın...
hatta bugün dediki eşime..oğluşum gelin üst kata teraste oturun dedi.tera fln olduğu yok dalga geçiyo..bnde dedim siz teras yaptınızda bizmi gelmedik dedim.hiç terslemedi..
yine böle nevresimden fln konu açıldı..bnde şimdi yeni çıkmış evlilik seti içinde herşey varmış dedim.gelin olcaklar düşünsün dedi.bnde gelinler değil kv ler alıyomuş dedim ona laf sokmak için.. herkes gidince diyoki afferin kızım.noldu anne dedim.yengene iyi laf soktun diyo(kardeşinin hanımını sevmiyo) yengenin oğlu varmışda üstüne alınmış.anne bn onu yengeme değil sanada dedim seninde oğlanların var dedim.bi gülüyo bi gülüyo...sonra kendi akrblrı bana gelckmiş buyursnlar gelsinler dedim.mahallede kim varsa oda gelsin flnca teyze bilmemkim ablayada tlfn edelim dedi.bnde istersen belediyeden anons yaptır senin için daha kolay olur dedim.yine terslemedi.valla bi haller oldu kadına dualarım kabulmu oldu ne..
kv başına taş mı düşmüş nolmuş neclasu bu kadar lafa çoktannnn çıkardıydı sopayı