- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
günaydın kızlar. nasılsınız herkese güzel bi hafta diliyorum.
kızlar dr ye gittim şikayetlerim vardı hatırlrsanız eğer. epilepsi olabilir dedi sonra başka dr ye gittik oda öle söledi eeg çektiler bişey çıkmadı ama bigün hastanede yatmam gerekiyomuş gün boyu eeg varmış onun için aslında bişey çıkmaz diyorum ama ya çıkarsada diye içim içimi yiyo belirtiler epilepsi dedi iki dr de ama çok aratırmak lazım hemen o tanıyı koyamayız diyolar.
eşimde ne yapacağını şaşırdı soğuk kanlıdır o bende tedirgin olmayım die ne yapacağını şaşırdı ilk eeg temiz çıkınca bi ohhh deyişi vardı ki anlatamam.
ne olacak şimdi bilmiyorum. araştırıyoruz.
ve varya kv ye falan söledik allah korusun dedi bu kadar hiç ondan sonra e ne olacak ne yapılacak şimdi falan hiçbişey yok sanki grip olmuşum gibi hııı dedi bu kadar. nefret ediyorum
nasıl bir ülkede yaşıyoruz yaaaa. videolu eeg için randevu isteği için aradım taa 1-1,5 yıl sonrasına randevu verebiliriz diyolar. yuh valla başka diyecek söz bulamıyorum.
günaydın canım
üzülme canım bencede öle hemen teşhis konamaz bütün tektikleri yaptır bi önce boşuna üzülme hemen
sen bakma canım kv onlar hep öyleler boşver canım inşşallah diğerleride ilk eeg gibi tertemiz çıkarlar
burası türkiye malesef dayın mayın yoksa işler tıkırında yürümüyor