2 senelik evliyim;kaynanamdan nefret ediyorum,ilk kez bir münkaşa yaşadık,resmen beni karşısına aldı,sıçtı sıvadı...
bir an önce miktir olup tatile gitmek istiyorum...
kaynana;
*sen benim gibi her şeyine hee diyeni nah bulursun
*Evlenirken eşyaların yarısını ben aldım,nişan saçımı bile boktan bi kuaföre götürüp yatırdınız,düğüne istediğim kuaföre gitmek istediğimde sorun ettiniz.
*1.5 yıl sonra işten ayrılınca,kızınla bana iş aradın,buda yetmedi kpss için zorladın.
*kendi kauınvalidenle,görümcenle,eltinle,kaynınla,kayınpderinke küssün,benim düğünümde bile yüzüne bakmadılar,2 dkka kaldılar gittiler
*abinlerinin 2 eşi ilede küssün,benim aram onlarla çok iyi dedein ama ;onlar görümceleri için ,kızım senin nişanında barıştık deyiverdiler,ağzım açık kaldı ama ,yinede şaşırmadımmm....
*şimdide her hafta sonu seni yazlığa getirip götürmek zorunda değiliz,bindersin otobüsüde defolup kendin gidersin.
*kızın koca peşinde 25 yşında ama ;hala pasaklı,kendi yatağını toplamaktan hariççç.(Leş gibide ter kokuyor)
*Eltinin kızı erkek arkadaşı var diye,demediğini bırakmadın,çocuğun audisi var diye çatladınız,ama senin kızın 2 aylık sevgilisini koluna takıp,ananesi,dedesi ve seninle tanıştırırken geviş getirdin...
*2 koca eskitmiş,gelini ile küs,oğlu ile küs,o haplardan bunamış ablnla mutluluklar..
umarım erken ölürsünnnnnnn,