zaten şans olaydı erkek olurdum dünya benim kahrımı çekerdi.... ya bunlar şanslı yaratıklar ama kıymet bilmiyolar.. ayrıca bize nerde odun var o gelir bulur. bulmasaydı zaten burda olmazdık diye düşünüyorum...
annecim yıllar önce hissetmiş galiba. derdi ki kızım annenin yazısı kızdadır. ben pek bişi görmedim sizde kocadan bişi beklemeyin. harbiden öle oldu. annemde babamın ailesinden sülalesinden çok çekmiş...
onlara sorsan onların derdi herkesden büyük cnm annen çok doğru söylemiş iyisini hep başkalarından dinliyorum allaha şükür benim eşimde iyi ama biz evlendiğimiz yıl çok tartıştık hep annesinden yana oldu annem ne dediyse doğrudur haklıdır dedi baktım başa çıkamıycam aldım karşıma konuştum daha doğrusu üstü kapalı tehdit ettim :)))))) kendi ailesini örnek verdim hani babannen deden dedim neden babanın yanında değiller dedim dedesi öldü babanneside babasıyla tartışıp kızına gitti nerde babannen neden babanla değil dedim nerde halanlar dedim konuşmuyolar bile dedim bak babanın yanında kim var dedim annen var bizimde öyle olcak herkes bi kenara çekilcek biz başbaşa kalıcaz bence sen bugünleri iyi kullan benle iyi geçinmye bak dedim ilerde bu sorunları hatırlayıpta üzmeyelim bize bizden başka kimseden fayda yok dedim etkide etti valla değişti kocam :))))çünkü verdiğim örnek çok doğru bi örnekti