- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Selam arkadaşlar kaynanayla ilgili türlü türlü dertler var bunları bir başlık altında toplayıp kimin
kaynanasıyla ilgili ne sorunu varsa buraya yazsın hepberaber paylaşıp hepberaber çözüm yolu bulmaya çalışalım.
Tek bir sorundan bahsetmiyorum kaynanayla ilgili ne derdiniz varsa buraya yazın.
Ben evlenince evini barkını ailesini bırakıpta eşinin memleketine yerleşme hatasında bulunan biriyim.
Özellikle büyük şehirden küçük şehire taşınmak başlı başına bir problemmiş.
Yeni bir hayata alışma evreleri geçirirken eşimin çevresindeki insanların cahil kendini yetiştirmemiş
Sabit fikirli anlayışsız insanlar olduğunu farkettim
Özelliklede annesi....
Onun yüzünden evliliğimi bitirme noktasına geldi.
Tası tarağı toplayıp memleketime dönme noktasına geldim.
Bu topici de o yüzden açtım paylaşalım ve birlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım
Bu kaynanalar artık hayatı bize zindan edemesin.
kaynanasıyla ilgili ne sorunu varsa buraya yazsın hepberaber paylaşıp hepberaber çözüm yolu bulmaya çalışalım.
Tek bir sorundan bahsetmiyorum kaynanayla ilgili ne derdiniz varsa buraya yazın.
Ben evlenince evini barkını ailesini bırakıpta eşinin memleketine yerleşme hatasında bulunan biriyim.
Özellikle büyük şehirden küçük şehire taşınmak başlı başına bir problemmiş.
Yeni bir hayata alışma evreleri geçirirken eşimin çevresindeki insanların cahil kendini yetiştirmemiş
Sabit fikirli anlayışsız insanlar olduğunu farkettim

Özelliklede annesi....
Onun yüzünden evliliğimi bitirme noktasına geldi.
Tası tarağı toplayıp memleketime dönme noktasına geldim.
Bu topici de o yüzden açtım paylaşalım ve birlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım
Bu kaynanalar artık hayatı bize zindan edemesin.