- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
İnan bende artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bazen hissizleşmek istiyorum tamamen onlara karşı duyduğum bu öfkeyi bütün herşeyi silip atmak istiyorum.Allaha şükrediyorum her gece Allahım ya eşimde onlara gibi olup bana bu yaptıklarını görmeseydi diyorum.Ben çok çektim çok sorun yaşadım geceleri ağlayıp onlara öfkemi nefretimi kusamadığım içime attığım zamanlar ağladığımda sabah işe giderken yataktan kalkamadığım günleri biliyorum sinir yüzünden bacaklarımı hissetmedim bir gün düşünün artık.
Eşimde biliyor on değil yüz yıl geçse bu öfke dinmez dedi daha geçen gün. hiç yüzyüze bakmayacaklar gibi davrandılar şimdi çeksinler diyor. bizi evli değil sevgili gibi görüyorlar haşa. eşim Allahım göstermesin ayrılcam dese kurban keser.
kaç kere kadını alıp karşıma anne niye böyle oluyor ben ne yaptım da böyle oluyor bir hatam mı oldu beğenmediğiniz onaylamadığınız dedim. bana ne dedi biliyor musunuz yalan değil senin ailen bize uymuyor o yüzden. tek sebep bu yani.
ama ben biliyorum ki tek sebbep beni yönlendiemeyeceğini bilmesi. aşırı derecede insan yönetmeyi seven bir kadın. herkes onun uydusu olsun istiyor
ya zaten sorun da o ya... iktidar kavgasi.. bunlar ne derse gelin onu yapmali..
cok iyi anlyiorum canim, o sabahlarda uyananamama.. esin yine iyi görmüs olan biteni de sana hak vermis.. benim esim 3 sene sonra anca tamam haklisin dedi, o da belki mecburiyetten belki de ailesine yakistiramadigindan.. amam o kötü günlerde, hic de yanimda olmadi..