- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Hepimiz ilerde kayinvalide olabiliriz bu cektiklerimizi yasatmayalim insallah..ben birak onun gibi kayinvalide olmayi onun gibi anne bile olmak istemem..hic ummazdim bunlari yasayacagimi.bekarken derdimki ne olur da sorun olur.ben kimseyle sorun yasamam!!ama olmadi..gelin aliyoruz diye heveslensinler istedim.bana da özenilsin istedim ama yok.yok.yok..biseyler olmsya devam ediyo.ama artik alistim mi nedir takmamaya basladim.btayinimiz cikti baska sehre geldik.üzüldüm dogdugum yerden cevremden ayrildim diye.ama artik.sukrediyorum vardir bir hayir.böylesi iyi oldu.kendi annemlerden uzak kaldim ama napiyim esimin ailesiyle her haftasonu görüsüp bi sorun yasamaktansa....kendi evimle esimle kendimle ilgileniyorum kimse umrumda deil artik.bi de bebek istiyoruz allahim nasip ederse tamamen bi aile olcaz.o zaman iyice umrum olmaz..
Bütün bu yasadiklarimiz malesef düzelmicek kizlar.bu yüzden önemli olan kocalarimiz.onlar adaletliyse hatta önceligi esleriyse tamamdir gerisi bos..sagolsun benim kocamin öncesi de sonrasi da benim;-) e napsin o da farkinda herbiseyin
çok şükür canım kocana sahip çık birbirinizin kıymetini bilin
her işte vardır bir hayır
rabbim tez zamanda versin bebişini